10 Octombrie, 2025, 11:51:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69107 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Martie, 2005, 02:18:53 p.m.
Răspuns #30

Robert.

Vizitator
 "...nu-i nimic, nu-i nimic...iti coc io alta pentru viitor" :o

Regula noua: nu poti intreba de doua ori aceeasi persoana decat daca, saraca, a ramas singura care trebuie sa raspunda. Nu te mai bucura tu de nenorocirea altuia, mai lasa si altora placerea asta. ;D

Vai, unde m-am bagat?

24 Martie, 2005, 02:23:31 p.m.
Răspuns #31

|ngerMorT

HAHAHAHA...stai linistit ca aranjez io cumva astfel; incat sa ramai singura persoana...muhahahahhahhaaahahahahahahhahahahha.

Te pup   :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Martie, 2005, 03:01:03 p.m.
Răspuns #32

Semiramis

Global Moderator
dulce sirena, scumpa lorelei, cu tine incep.
ce te-as putea intreba eu pe tine, fara a pica in latura blandei poezii? ce te-as putea intreba fara a fi ascunsa in violete amurguri, in brate de mare sau cantec de vioara? imi trebuie o chemare telurica...spune-mi...
de ai avea de ales vreodata intre a-ti primi viata frumoasa in maini, frumoasa ca primavara asta ce vine si simtul datoriei, ce ai face? incep prin a te intreba pe tine asta, pentru ca in jur vad numai nehortarari si oameni carora (cred) le e frica de decizii, o aleg pana la urma pe cea gresita si crucea nu o pot duce apoi cu demnitate. intrebarea mea priveste ceea ce se intampla pe termen lung, nu pe urmatoarele 6 luni. ce ai face drago? te-ai gandi la tine sau te-ai gandi la ceilalti?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Martie, 2005, 03:35:03 p.m.
Răspuns #33

Lorelei

Eeeeee... pot sa aleg provocare in loc de adevar???  ;D ;D ;D (si uite cum mi-am capatat belea fara vmacar sa fi dat bunaziua cum zice Robert  ;))

Ce sa zic? E greu sa alegi sa fii fericit daramand fericirea altora. Adica simtul asta al datoriei imi suna a purta o cruce care de fapt e a altora...  Si da, societatea ne-a invatat sa purtam poveri care nu sunt ale noastre. Ce as alege? Adevarul e ca inca nu stiu. Raspunsul la intrebarea asta inca sta sa se scrie. Da' taaaare ma imbie primavara asta!  ;)

La randul meu provoc: Diana - presupunand ca ai avea de ales intre un mar si o para... ce ai alege?  ;D ;D ;D
Eeeee... doar nu credeai ca scapi asa usor: te-ai indragostit nebuneste, iti dai seama ca este El cu E mare. Te iubeste. Toata lumea e a vostra. Are un singur defect (cred, din punctul tau de vedere): e ateu convins. Nu vei reusi vreodata sa-l convingi de nimic. Alegi sa ramai cu el sau vei cauta un altul? Sau aspectul asta pana la urma nu conteaza?
« Ultima Modificare: 24 Martie, 2005, 03:43:16 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Martie, 2005, 06:34:53 p.m.
Răspuns #34

DIANA

Vizitator
(Ce bine ca sunt singura pe taramurile LoveTime si pot sa ma gandesc la un raspuns care macar sa para inteligent!  ;D ;D ;D As fi preferat intrebarea cu para si cu marul, desi mi-ar fi dat destule batai de cap o asemenea alegere, pentru ca imi plac amandoua foarte mult.Dar...na...joc mi-a trebuit, joc am!  ;D)

Cred ca intr-o situatie ca si cea descrisa de tine, draga Lorelei, as alege sa fiu cu el. Ce m-ar determina: Speranta ca intr-o zi se va schimba radical in raport cu Dumnezeu, speranta pe care nu mi-o poate lua nimeni, chiar daca ea va ramane neimplinita. Da, as suferi cumplit din cauza necredintei lui, insa nu m-as lasa batuta! As apela la "foruri" mai inalte si le-as implora zi si noapte sa isi arate puterea prin dragoste fata de el si fata de mine.
Am fost "la inaltime" prin raspuns, scumpa Lorelei?
Pot sa pun si eu o intrebare?
Maria, sa presupunem (poate e chiar adevarat!) ca ai o fiica. Are aproape 18 ani si doar cateva luni pana la bacalaureat. Intr-o dimineata, cand trebuia sa se pregateasca pentru scoala, vina in pijama in bucatarie unde tu pregatesti micul dejun si ti spune ca nu mai merge la scoala, ca a hotarat sa renunte la liceu si sa se casatoreasca cu actualul ei prieten care e muncitor pe santier si din informatiile tale nu are o reputatie de copil cuminte. Fata e hotarata si nu ii poate sta nimic in cale! Chiar ameninta ca fuge de acasa si nu o sa mai auzi niciodata de ea dca te impotrivesti planului ei! Ce faci tu ca mama? Alegi sa ii ramai alaturi sau o lasi sa plece si sa se dea cu capul de toate greutatile pe care tu, ca mama, le intrevezi deja?
Am predat stafeta! Ma duc sa beau o cafea! Simt eu ca merit!  :D
« Ultima Modificare: 24 Martie, 2005, 06:38:24 p.m. de DIANA »

24 Martie, 2005, 07:32:30 p.m.
Răspuns #35

Lorelei

"Am fost "la inaltime" prin raspuns, scumpa Lorelei?"  :D

Ce sa zic? Faci tu cum faci si impaci lucrurile mereu... Meriti cafeaua aia cu varf si indesat!  ;D ;D

24 Martie, 2005, 08:24:32 p.m.
Răspuns #36

DIANA

Vizitator
Te asteptai la altceva?! :D Sa inteleg ca ai vrut sa ma pui in incurcatura? La colt de bara?! ;D ;D

24 Martie, 2005, 08:28:26 p.m.
Răspuns #37

Lorelei

Ei ei... speram si eu ca tot omu' sa te vad o data in curcatura  ;D ;D ;D
da' se pare ca nici de data asta...  :D

Poate ai pus-o tu pe Maria, mai vedem!

24 Martie, 2005, 09:02:22 p.m.
Răspuns #38

Robert.

Vizitator
Ma temeam de intrebarile lui Inger, dar vad ca oricum ar fi usor n-o sa-mi fie! :)

Mama, ce si-a mai dat drumul jocul dupa ce am raspuns eu! Vedeti, tot eu! ;D ;D ;D (Ce, nu-i asa?! :P)

PS: Mai bagati in joc si pe altii, adresandu-le pur si simplu o intrebare. Asa merge aici, nimeni nu scapa! :D Deriva si un avantaj din asta: cu cat mai multi, cu atat ne vine randul la bara mai rar!!! ;D ;D

25 Martie, 2005, 01:03:36 a.m.
Răspuns #39

Maria

Vizitator
Draga Diana,pot spune cu mana pe inima ca intrebarea mi-a taiat rasuflarea,mi-a dat ceva emotii. Am un baietel,care-mi poate aduce aceleasi probleme ,si el poate sa se-ndragosteasca nebuneste de cineva care la prima vedere n-ar merita.Uf!chiar dificila intrebare !
    Am  intrat in miezul problemei,iar la prima analiza ceva din toata povestea m-a linistit.Baiatul,are un comportament destul de ciudat sau deochiat,dar...are serviciu,un lucru destul de bun pentru inceput.Nu cred ca m-as  pripi  la a da un verdict sau a ma impotrivi,semn ca acesta poate sa-si asume o responsabilitate.Cu siguranta cred ca-i victima  unui conflict  din familie,a unei proaste supravegheri,a neintelegerii lui,asa ca m-as repezi fuguta la un psiholog pentru o consiliere, in trei. Cu siguranta as avea nevoie de-o consiliere.
      Diana draga,permite-mi te rog sa ies nitel din caz , sa-ti spun c-as face tot posibilul s-o conving ca studiile nu trebuiesc intrerupte,si cred ,ca  l-as convinge si pe iubitul ei sa mearga mai departe prin studiu,c-ar fi mai bine pentru amandoi. Nu prea stiu ce sa-ti raspund la,,,copil prea cuminte".Sper sa nu aiba antecedente penale,situatia s-ar schimba radical.In asemenea situatie , as apela la aceasi consiliere psihologica,iar in urma acesteia,as incerca s-o ,,izolez" cat mai departe de el,s-o fac sa uite ca nu poate fi singura iubire,s-o fac sa mediteze mai mult asupra deciziei,s-o ajut sa-si gaseasca alti prieteni .

25 Martie, 2005, 06:02:08 p.m.
Răspuns #40

DIANA

Vizitator
Draga Maria, e randul tau sa pui o ontrebare cuiva de aici.
Din raspunsul pe care l-ai dat la situatia pe care ti-am pus-o in fata eu am inteles ca esti o mamica plina de iubire si daruire pana la sacrificiu. Eu iti doresc sa nu te confrunti niciodata cu o problema de genul celei din mesajul meu. Dumnezeu sa iti dea intelepciune si un suflet  bland si rabdator!

25 Martie, 2005, 11:25:50 p.m.
Răspuns #41

Maria

Vizitator
     Draga Diana,permite-mi inainte de-a pune intrebarea ,sa-mi cer scuze fata de tine si fata de toti cei care vor citi intrebarea.Posibil sa ,,deranjeze"oarecum .
      Am vazut atatea metafore si idei frumoase pe acest seit,si totusi ,atata durere si suferinta in afara.Oare,poezia poate fi si-o patologie?
 De ce nu se face primavara ,cu atatia cati scriu si viziteaza acest seit? Candim plinide iubire,...si actionam plini de durere(imi este jena sa folosesc un alt cuvant)?
      Iti multumesc Diana draga,pentru ,,raspuns",si-mi doresc si sper ca Dumnezeu sa-mi dea mult curaj si multa dorinta de-al avea langa mine,de-ai putea multumii in fiece clipa pentru tot ce face pentru noi.Ii multumesc ca nu ma lasa sa-l uit.

05 Aprilie, 2005, 11:12:47 p.m.
Răspuns #42

Maria

Vizitator
  Am o intrebare pentru Semiramis: ,,Ce inseamna pentru tine femeie de cariera si femeie cu un job foarte bun?'' Exista diferenta?
          Iti multumesc, Maria

07 Aprilie, 2005, 03:10:11 p.m.
Răspuns #43

un_suflet

Buna sa va fie ziua! ....cel putin la fel de buna ca ideea :) astazi este 07 aprilie 2005... :) ma primiti si pe mine? De fel nu sunt indiscreta...nici curioasa....dar sunt sincera si asta....chiar daca pe mine uneori nu ma ajuta .... poate ca va fi de folos altora! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

07 Aprilie, 2005, 06:56:22 p.m.
Răspuns #44

DIANA

Vizitator
Sigur ca te primim! Bine ai venit!