11 Octombrie, 2025, 01:10:47 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69170 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Aprilie, 2005, 11:40:43 p.m.
Răspuns #90

viulian

Administrator

Iulian, iata-te administratorul salii de sport al unui club celebru pentru echipa lui de volei femin.

[....]

La o saptamana dupa toate astea, cu biletul de Spania in buzunar, iti suni un prieten, angajat si el al aceluiasi club, ca sa iti iei ramas bun. Din una in alta afli ceva ce-ti taie respiratia.
"Pai stii ce voiau astia sa te faca?"
"Nu ma intereseaza!"
"Maseur la echipa, baaaai!"

[....]

Crezi ca lucrand pe plantatie cot la cot cu ecuadorience care amintesc cel mult de mingea de volei, vei putea uita acest sport sau visezi sa-ti faci propria ta echipa cu banii castigati aici? Intr-un cuvant, cum crezi ca vei trece peste aceasta lovitura a sortii si oare se vor termina aici ghinioanele? ::)

Hahaha :)

Ei bine, as regreta dar as merge mai departe.
Daca asa a fost soarta, nu ma impotrivesc ei caci nu e felul meu sa bag perturbatii in sistem. Oricum nu e mare tentatia, plus ca nu e garantat nimic la trecerea de la masaj la mai ... mult  ;D

19 Aprilie, 2005, 12:17:48 a.m.
Răspuns #91

Robert.

Vizitator
 :) Ai scapat tu cumva! Avand in vedere cui ma adresam iti pregatisem o surpriza: ::)

28 martie - 3 zile = 25 martie
25 martie +7 zile (o saptamana) = 1 aprilie

Pacaleala!!! Nu era adevarat ca te voiau maseur, te pacalise prietenul tau! :D

PS: Da' vad ca nu i-a mers!!! ;D
Ticalosule! (nu e mare tentatia, ai?!) ;D
« Ultima Modificare: 19 Aprilie, 2005, 12:21:33 a.m. de Robert. »

19 Aprilie, 2005, 02:43:56 a.m.
Răspuns #92

viulian

Administrator
:);D super!!

Nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa adun 7 zile si sa vad cand pica. Misto ideea :)

Da! Am scapat  8)

19 Aprilie, 2005, 10:40:04 a.m.
Răspuns #93

un_suflet

Draga mea Rebecka, nu plange pentru o camasa.... daco o vrei...a ta va fi! :)
Uite mi-ai dat o idee! Sa aplicam "camasii" principiul acelor mesaje trimise prietenilor... care la randul lor trimit prietenilor...bla,bla,bla stiti voi mai bine...:)
De ce mi-a venit ideea asta? Pai in speranta ca sunt si eu in cercul vostru de prieteni....intr-o zi....camasa se va intoarce la mine :)) :P  ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Aprilie, 2005, 04:40:42 p.m.
Răspuns #94

|ngerMorT

Scuze pentru intarziere Robert., da' amf sot cam ocupata in ultimele zile! :) Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata...asa ca iata:

Tanara desteapta (totodata si culta), frumoasa si (evident!) devreme acasa, considerand ca o sa fiu lasata in fata vilei, cu Mercedes-ul si ca pe drum nu vom asculta Costi Ionita sau Adrian Copilul Minune, care apropo se numeste acum Adi de Vito, si ca nu voi fi supusa unor perversiuni ce includ catuse sau sa-mi vorbesti franceza fluent...nu de alta, dar masochismul nu ma atrage deloc ! Posed catelusa vaccinata,  pudica (nu face pipi decat sub pat ca sa nu fie vazuta !) si extrem de sensibila la stomac ! Caut stapan bine facut de pudel heterosexual pentru o eventuala combinatie. Pentru detalii, contactati-l pe Robert.     (:)))
En conclusion, mi-ar placea sa plec intr-o croaziera pe un iaht.

Sper ca n-am omis nimik :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Aprilie, 2005, 10:55:59 p.m.
Răspuns #95

Robert.

Vizitator
 ;D ;D ;D
M-ai dat gata, recunosc! Super, raspunsul! Probabil e cel mai bun de pana acum. Parerea mea. :)

Astept sa ma contactati pentru informatii despre ingerita. Intrebati-ma orice! 8) :P

Din nou, bravo!!! :)

Pentru cei ce nu-si amintesc despre ce era vorba, cititi in pagina 5.

19 Aprilie, 2005, 11:06:13 p.m.
Răspuns #96

|ngerMorT

Pot sa e intreb si eu cateceva despre mine? :D
Ma bucur ca raspunsul meu a fost pe masura asteptarilor tale...si dupa cum spuneam eu acum ceva mai multe zile..."las' ca-ti mai coc eu una!" :)) So...pregateste-te sufleteste :P

:-*

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Aprilie, 2005, 11:30:35 p.m.
Răspuns #97

Robert.

Vizitator
Raspunsul tau n-a fost pe masura asteptarilor mele, le-a depasit! :)

Nu cred sa imi coci ceva mai rau decat mi-a copt-o Herra deja! ;D ( >:()

Hai mai, nu te prosti!

20 Aprilie, 2005, 02:05:03 p.m.
Răspuns #98

HERRA

Vizitator
Daca tot suntem la capitolul 'raspunsuri pe masura astepatarilor' vreau sa te informez dragul meu Robert ca : your answer stinks!!!!!!!!!!!!! vei fi propus pentru 'zmeura de aur' tind sa cred ca esti si castigator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adik, daca eu eram din greseala tipa aia....M-as fi dus la toti priteni tai sa le spun ca ne-am despartit deoarece te-am prins facand sex cu cel mai bun prieten al tau! Stii cum sunt femeile care sufera de LAP!!!!!
heheheh,uite cum de mai naste o intrebare....Ce ai face daca ti s-ar intampla asta...si toti priteni tai te voi privi cu dispret, pana si cei care nu-i cunosti incep sa te arate cu degetul pe strada....iar tu incerci sa explici.....dar nimeni nu te crede, uneori ti se spune "Robert , negarea nu e solutia...noi te acceptam asa cum esti!heheheheheheheheh ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)

20 Aprilie, 2005, 05:10:57 p.m.
Răspuns #99

|ngerMorT

Mesaj pt...hmmm...cin' sa fie, cin' sa fie. Hai sa zicem Lorelei si Semiramis, ca nu prea le-am mai auzit glasciorul pe aici :D Daca s-ar intampla (Doamne fereste) sa fiti puse la un moment dat sa renuntati la vaz, auz sau voce la care ati renunta? dar daca vi s-ar cere sa patrati doar unul? stiu e greu...dar totusi vreau un raspuns! :)
ps: daca as adauga mirosul si gustul, raspunsurile voastre s-ar schimba?

:-*

20 Aprilie, 2005, 06:38:28 p.m.
Răspuns #100

un_suflet

Revenind la topic....cu mii de scuze... adresez o intrebare tuturor :)

De ce ne aflam aici in "LoveTime"?
Daca-i joc... joc sa fie! dar...ADEVARAT! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Aprilie, 2005, 11:19:03 p.m.
Răspuns #101

Singur si trist

Multumesc de intrebare... :D Ce pot sa spun?...la cat de serios sunt de obicei si mai ales cand intru aici, chiar ca m-a amuzat intrebarea, insa o sa ma gandesc mai mult la raspuns, ca sa fie pe masura. :) Desi nu stiu cat voi reusi, pentru ca de obicei nu sunt o persoana care sa rada prea mult.

20 Aprilie, 2005, 11:54:24 p.m.
Răspuns #102

Robert.

Vizitator
 :) Zambeste macar. Serios!

Uita-te la fetele astea ce le mai bubuie mintea?! :D Zau ca mi-ar trebui niste ajutoare. Nu te teme de ele insa, ce a fost mai rau mi-au pus deja mie in carca! ;D

Draga Herra, (ce greu mi-a fost sa iti spun "draga" ;D) vrei sa spui ca tu esti "fosta" mea. Ok! Paracioaso! :P

Spui ca prietenii ma evita, pai ei nu stiu ca in situatia asta e periculos sa-mi intoarca spatele? ;D ;D ;D

21 Aprilie, 2005, 12:23:07 a.m.
Răspuns #103

Robert.

Vizitator
Draga mea Herra, uite, in timp ce eu imi frec creierii cu prietenii, ai si tu ceva de facut!

Ne jucam un joc. 8) Spanzuratoarea! (he he he!)
(dupa intrebarile tale aveam nevoie de un pretext ca sa te spanzur, asa ca...) Ai de scris cuvantul intreg, punand litera care lipseste la locul ei. E usor, o singura litera. O singura incercare insa! Daca dai gres esti "murita", sa stii! :D

muschi t_ganesc

::)

Chiar daca pare prea simplu, te rog, raspunde totusi.
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 12:56:54 a.m. de Robert. »

21 Aprilie, 2005, 09:27:23 p.m.
Răspuns #104

HERRA

Vizitator
Oare sa fiu eu blonda? Sau e vorba de muschi tiganesc? Oricum, daca mor, fii sigur ca nu te voi trece in testament!

Raspuns la intrebare: Nu mai conteaza motivul avut, acum am altul! Anume, sa-l torturez pe Robert!