10 Octombrie, 2025, 11:49:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69100 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Aprilie, 2005, 09:31:11 p.m.
Răspuns #105

Robert.

Vizitator
Ha! Te-am prins! Tu vezi ce ai scris? ;D

21 Aprilie, 2005, 10:35:17 p.m.
Răspuns #106

Lorelei

"Daca s-ar intampla (Doamne fereste) sa fiti puse la un moment dat sa renuntati la vaz, auz sau voce la care ati renunta? dar daca vi s-ar cere sa patrati doar unul? stiu e greu...dar totusi vreau un raspuns! Smiley
ps: daca as adauga mirosul si gustul, raspunsurile voastre s-ar schimba?"

Vaz auz mai treaca mearga, dar voce???? Pai si limbutia mea cui s-o las?  ;D ;D ;D Tu vrei sa ma lasi fara ceea ce defineste o femeie?  :) Pai unde ai mai vazut tu femeie sa taca!  A, da, poate "taca taca taca taca..."  ;D
Ce miros, ce gust, daca am voce...  ti-am spus doar: eu si cu Don Quijote ce iubim morile (el de vant, eu stricate): taca taca taca taca (si tot nu tac  :P)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Aprilie, 2005, 11:56:58 p.m.
Răspuns #107

|ngerMorT

Hmmm...dar vocea nu stiu cat de pretioasa ar fi daca nu ti-ai putea-o auzi...Sa inteleg deci ca mai degraba ai renunta la vaz?

DIANA, ia raspunde si tu, ca vad ca Semi se lasa asteptata. Ia hai si tu Robert. . HERRA nici tu nu esti scutita, Rebecka, Maria...toata lumea ce mai :))) Chiar sunt curioasa :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Aprilie, 2005, 12:08:34 a.m.
Răspuns #108

Maria

Vizitator
   Daca-i o intamplare, Doamne fereste, m-as resemna cu oricare din problemele amintite. Nu pot sa  renunt la nici unul din simturi, toate imi sunt indispensabile, repet m-as  resemna.
    Dar, cum exista un dar,... sunt pusa de o persoana(accidentul nu m-ar intreba) sa renunt la unul din simturi, atunci categoric raspunsul este NU, n-as renunta la nimic.

22 Aprilie, 2005, 12:11:13 a.m.
Răspuns #109

Robert.

Vizitator
Eu sunt ocupat, inca tai si spanzur! ;) Nu renunt la nimic desi... cica deja nu mai am un anumit simt. :-\

Hidos am mai iesit in joc pana acum, la ce simt mai vrei si tu sa renunt?! Asa, schiloditi-ma!

22 Aprilie, 2005, 12:14:06 a.m.
Răspuns #110

DIANA

Vizitator
Eu as renunta cu viteza la voce. Asa as fi sotia ideala. Ce succes as avea la barbati! Eheee!  :D

22 Aprilie, 2005, 12:18:38 a.m.
Răspuns #111

Robert.

Vizitator
 :D Adica n-o sa mai sforai?

22 Aprilie, 2005, 12:25:11 a.m.
Răspuns #112

DIANA

Vizitator
:) Eu stiu? Este vreo legatura intre voce si sforait? Oare eu in ce categorie ma inscriu atunci? Cea a sopranelor? Pot castiga bani cu asta? Sau trebuie sa renunt? Vezi cate dileme apar de la o simpla intrebare?  ;D

22 Aprilie, 2005, 12:52:16 a.m.
Răspuns #113

HERRA

Vizitator
Eu, as renunta la auz! Nu n-as mai auzi cand ma barfiti pe la spate!
M-am gandit mult! De ochi am nevoie sa vad frumusetile care ma inconjoara!
De voce am nevoie sa pot tipa intre cele patru zari cat de mult iubesc!
In plus cred ca mai bine as muri daca n-as putea vorbi....ca la ce diaree verbala am....ar fi chinul de pe lume, si iubitul meu ar fi cel mai fericit dintre pamanteni...iar asta e ultimul lucrul pe care-l doresc  ;D
Robet, mare smecheras!!!!!!!!! >:(
Ai trisat!!!!!!!! Nu te preocupa! Nu te uit!

23 Aprilie, 2005, 11:19:36 a.m.
Răspuns #114

Guardian|Angel

e clar,eu as renunta la miros...eu am o problema domnilor...tin foarte mult l igiena...si atunci cand imi miroase cineva ....a..transpiratie...spre exemplu....eu pe omul acela nu i;l mai pot privi cu aceeasi ochi...efectiv...imi provoaca repulsie...asa as putea trece cu vederea probabil mirosurile neplacute emanate de unlele persoane.... ;D ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

23 Aprilie, 2005, 04:48:04 p.m.
Răspuns #115

un_suflet

Fiecare simt este important pentru a fi un INTREG. Cam ceea ce as fi vrut si eu sa raspund (in joaca)...ati raspuns voi...ca doar de aceea ne-am adunat aici, se pare ca suntem "de-un fel"...
Stiu eu ce sa mai spun? De renuntat, clar ca de buna voie n-as renunta la nimic.
De pastrat, bineinteles ca le-as pastra pe toate.
Poate ...daca reformulati intrebarea, conditionand renuntarea (ipotetic vorbind)...in schimbul a ceva...si voi ati ramane surprinsi ce turnura ar putea lua raspunsurile noastre.
Ia imaginati-va fiecare "un schimb"...iar apoi recititi ceea ce ati scris.
Care este "adevarul"?....Raspuns: "se joaca cu noi", asa cum ne jucam noi acum cu el.
:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

23 Aprilie, 2005, 10:38:18 p.m.
Răspuns #116

Singur si trist

Draga Robert , m-am gandit la un raspuns dar nu am gasit niciunul oricat m-am chinuit sa gasesc. :( Si stii de ce?! Pentru a putea raspunde la intrebare, ar fi trebuit sa ma imaginez in situatie dar nu am putut...asta pentru ca...eu de obicei nu inchid usa la baie :D ;D ;D

23 Aprilie, 2005, 11:35:03 p.m.
Răspuns #117

Robert.

Vizitator
Mama, ce te-am nimerit! :D

Eu ma gandeam la situatii in care, presupunand ca nu locuiesti singur si fiind invizibil, riscai sa ti se aseze altcineva in poala, mai! ;D ;D ;D

24 Aprilie, 2005, 12:18:38 p.m.
Răspuns #118

Robert.

Vizitator
Hai sa incercam sa redresam situatia. Ramai inca omul invizibil (cam asa cum se simte Rebby pe aici ;D) si te-as intreba, cum faci sa iti gasesti perechea, cum faci sa se indragosteasca cineva de tine? :)

Nu te gandi la Rebby, omule! ;D

02 Mai, 2005, 09:40:23 a.m.
Răspuns #119

Robert.

Vizitator
Salut, prieteni!

Am tacut noi in zi de Pasti, insa de azi, din nou, s-a dat liber la glume. Pentru cei care n-au avut mail de yahoo pus la vedere pe forum, ii anunt ca m-am gandit si la ei dar n-am avut ce face! Le transmit acum toate cele bune! :)

Revenind la joc, pana apare "singur si trist", m-am gandit ca intrebarea merita sa fie pusa tuturor. Asadar, daca ai fi omul invizibil, ce ai face pentru ca cineva sa se indragosteasca de tine? :)
Crezi ca s-ar putea?