05 Noiembrie, 2025, 10:09:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74830 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iulie, 2005, 07:49:51 p.m.
Răspuns #195

Semiramis

Global Moderator
Maria,
te-ai maritat cu un golan care ti-a luat mintile, l-ai iubit, i-ai daruit copii. el incepe sa te bata. cum procedezi?cum iti vezi viata mai departe?
(de mentionat: ceea ce am scris e ipotetic, te poti pune in spostura unei astfel de femei?)
multumesc.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Iulie, 2005, 12:03:51 a.m.
Răspuns #196

Maria

Vizitator
   Semiramis draga inaintede-a respunde vreau sa-ti spun ca doresc un referendum prin care populatia sa-si dea votul pentru infiintarea juratilor ca facand parte din justitie si vot decisv.In functie de concluziile juartilor judecatorul sa dispuna pedeapsa.Acum  raspund;
   N-as sta cu un asemenea animal niciodata chiar daca as avea si copil/ii. Odata ce el aplica violenta inseamna ca-i bolnav psihic sau se simte amenintat de dominatia mea. Eu sunt un temperament coleric-sangvin, asa ca n-as accepta niciodata asa ceva. In intrebarea ta eu inteleg ca de fapt  as fi stiut ca-i cam golan,...categoric n-ar fi avut loc in viata mea, nici nu cred c-ar fi fost vreo alta intalnire in afara de prima.
    Daca n-as fi stiut si el ar fi fost un bun actor pana sa-si dea in petec, categoric dupa prima bataie as fi plecat. Dupa ce as anunta organele de politie si protectia copilului, as incerca pe cat posibil, cu toate fortele mele sa-l las pe drumuri.Apoi as apela la o organizatie non profit pentru gazduire pe perioada reabilitarii mele si-a copiilor cei am in intrtinere.Daca justitia romana ar avea jurati l-as pune sa-mi plateasca daune morale, chiar si daune pentru deflorare(poate-i de ras dar chiar s-ar putea).
   Apoi as incerca sa-mi complectez veniturile pentru a-mi lua viata de la capat. N-as sta ca cineva sa-si bata joc de ,,munca parintilor mei'', ei m-au conceput din dragoste si m-au crescut cu dragoste.

PS Cei drept m-a surprins si m-a blocat nitel intrebarea, eu am o casnicie frumoasa, sunt o femeie libera(libertatea bunului simt), sunt o femeie implinita. Doresc norocul meu tuturor femeilor(poate casatoriile cu marinari sunt cele mai reusite, eu personal n-am timp de cearta, perioada este prea scurta cat stam reunita intreaga familie). Eu m-am casatorit, noi doi, un buchet de flori si-o cutie de bomboane.Dupa cununie nu aveam bani nici sa ne-ntoarcem acasa, asa ca am luat-o din ocazie in ocazie pana la bunicii si rudele mele pentru a le oferi o bomboana in schimbul unei mici sume de bani. Asa am strans noi in 1992 1200lei bani cu care ne-am luat o amintire si-am mancat o pizza. Apoi fiecare am stat la casa lui 1 luna de zile, timp in care ne intalneam numai noaptea. Eu locuii-am in acelasi bloc cu sotul meu, intr-un apartament organizare de santier primit de la institutia unde eram stagiar, la etj 10, sotul meu locuind cu parintii. In fiecare seara dupa ora 23 sotul meu imbracat in pijama sarea balconul si urca la mine la 10. Sederea tinea pana la ora 5 dimineata cand cobora si escalada balconul pentru a fi gasit in patul lui la ora cand suna ceasul.Asa am dus-o cam 1 luna, pana am fost prinsi iar sotul meu a fost dat afara din casa. Am cedat apartamentul meu institutiei si ne-am mutat cu chirie la o casuta cu curte. Aici a fost conceput Jimmy, aici am inceput a strange primi bani, aici am inceput a muncii mai mult, a face acele sacrificii pe care orice cuplu care vrea implinire le face.Apoi am plecat in orasul meu sa-l nasc prin cezariana pe Jimmy, sanatatea nu-mi permitea o nastere normala(am avut o luxatie congenitala), ne-am reantors si asa am stat pana-n toamna cand de teama frigului si poate a neputintei noastre, am fost vevoiti sa-l ducem pe Jimmy la parintii mei pana ce ieseam din impas. A fost crescut acolo pana ce-am reusit sa strangem bani pentru prima noastra casa, cam pana la varsta de 6 anisori. Am fost si suntem un intreg. Sunt o femeie fericita,...am avut si-un slogan;,,decat o inginera prost pregatita, mai bine o casnica perfecta''. Ma consider menegerul familiei iar cand ochii celor dragi mie sunt veseli inseamna ca-s bucurosi de ceea ce eu fac

Maria

22 Iulie, 2005, 08:13:35 p.m.
Răspuns #197

HERRA

Vizitator
DIANA....ziceai ca esti in graba....
Iti amani nunta...vii in Romania sa oferi o mana de ajutor....aici in timp ce ajuti in stanga si dreapta cunosti un tip care a suferit un accident si sufera de amnezie temporara. In mometul in care ochii vostri se intalnesc tu realizezi ca este 'EL' . Devii constienta ca dupa ce ai avut un tort imens, o acadea...nu merita efortul!
Cum vei proceda? Esti fericita si vrei sa ramai asa,trebuie sa ramai asa, in timp ce logodnicul te suna sa iti spuna ca ti-a gasit un job ideal, ca nu vei mai avea niciodata o asemenea sansa si ca trebuie sa te grabesti acasa....
hehehehhehe....astept raspuns!

25 Iulie, 2005, 07:52:38 p.m.
Răspuns #198

DIANA

Vizitator
Vai, cu ce o fi gresit iubitul meu de e condamnat sa lupte  atata pentru mine?!  ::) :P ;D
M-as intoarce la iubitul meu sot. De obicei in asenemea cazuri castiga ratiunea in ceea ce ma priveste. Si apoi, nu ma complac niciodata in situatii cu o stabilitate indoielnica. Nu sunt un om dispus sa riste si intotdeauna imi iau masuri de precautie la aproape fiecare pas. Un EL amnezic...nu prezinta mari garantii in fata mea deci nu sunt dispusa sa ii acord mai mult decat EVENTUAL (si asta daca  mi s-a pus pata pe el rau de tot!!!) sansa unei aventuri. Dar chiar si atunci trebuie sa simt ca am totul sub control, ca nu ma voi trezi depasita de evenimente si ca nu voi sti incotro sa o apuc. Cine stie cine il va revendica pe tipul amnezic! Poate are si vreo 8 copii la care le plateste pensie alimentara. Nu se stie niciodata cu astia uituci asa pe unde isi lasa... bunatatea sufleteasca!   ;D
« Ultima Modificare: 25 Iulie, 2005, 07:55:10 p.m. de DIANA »

25 Iulie, 2005, 08:01:51 p.m.
Răspuns #199

DIANA

Vizitator
Lorelei ne-a cam evitat in ultimul timp! Si noi, ca semn ca o apreciem si ne e draga ii "trantim" o "provocare la adevar".  :P :P :P
Esti indragostita pana peste cap de un tip ce pare a fi jumatatea ta. Traiti imreuna aproape ca sot si sotie. Dar, intr-o zi, intr-o discutie iscata din senin, el iti marturiseste ca nu te iubeste dar ca relatia cu tine e una comoda si ca asta e principalul motiv sa stea cu tine. Ce faci? Cum reactionezi? Ce ii spui?
Na, mai stai departe de noi daca poti! :)

25 Iulie, 2005, 11:08:22 p.m.
Răspuns #200

Lorelei

Mai mai mai... m-ati bagat la colt  ;D ;D ;D
Pai ce sa fac, asta e viata, zic ca e cazul sa divortam si merg mai departe. Ma adun bucatele bucatele ca Tom in Tom si Jerry cu farasul  ;D, trag aer in piept si merg sa zicem DA, de data asta la tribunal, da, sunt de acord sa divortam  ;D ;D
N-a murit nimeni din asta, n-o sa mor nici eu.  :D

Acum provocarea mea:
Dew,
tocmai ai aflat ca iubitul tau cu care visai sa te casatoresti si care e totul pentru tine te insala. Ce faci? Cum reactionezi? Ce faci ca sa iti revii dupa asa lovitura?  ;D ;D (ma, ce rea sunt!  :D)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Iulie, 2005, 11:40:56 p.m.
Răspuns #201

Semiramis

Global Moderator
draga Maria,
nici nu ma asteptam la un altfel de raspuns din partea ta. din cauza asta ti-am pus intrebarea, pentru ca banuiam ca ai o familie fericita.
felicitari pentru casnicia fericita!
toate cele bune si pupaturi pustiului tau, sa creasca mare!

ps partea cu juratii este relativa. la noi nu stiu cat se poate face acest lucru fara a exista discriminari. nu spun ca sistemul nostru nu este bun (este modelul francez), insa in tara noastra sistemul american nu este aplicabil. daca vrei pot sa-ti povestesc pe ce criterii sunt alesi juratii in state, cum se procedeaza in cazul unui proces. crede-ma ca ceea ce vedem in filme nu este ceea ce este si in realitate. filmele sunt frumoase, realitatea de cele mai multe ori nu.
« Ultima Modificare: 25 Iulie, 2005, 11:44:08 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Iulie, 2005, 12:16:19 a.m.
Răspuns #202

dew

Vizitator
 Of,of...sunt tare necajita.Cum sa ma insele? Chiar el?  :'(
   M-am gandit de multe ori la ce s-ar intampla daca as afla ca ma inseala.Cum sa spun ca sa ma intelegeti mai bine?As suferi ,logic,foarte mult,as plange zile intregi,nu as dormi noptile si as trai cu speranta ca regreta ceea ce a facut si ca intr-una din zile vom fi din nou impreuna,ca zilele frumoase vor reveni.
      Si totusi,a calcat in picioare iubirea mea,si-a batut joc de sentimentele mele...chiar m-a inselat.Oare l-as putea ierta? L-as ierta ,dar cred ca nu ar mai putea fi ca inainte,cred ca nu as mai vedea in el pe iubitul meu de alta data asa ca ,cu toate ca el a insemnat totul pentru mine,lumea mea,o sa incerc sa imi revin...Ce as face pentru a ma vindeca   ?M-as cufunda in munca,as incerca sa imi fac noi prieteni,as incerca sa fiu mereu in preajma unor persoana dragute care sa ma ajute a uita...as citi mult si voi cauta sa fiu cat mai buna cu cei din jurul meu,o sa daruiesc acea multa iubire din sufletelul meu ,unor persoane care au nevoie de ea...(parintilor,prietenilor).
     O sa ma straduiesc din suflet sa aflu motivul pentru care m-a inselat,poate nu am fost suficient de buna ,ceva nu i-a placut la mine si eu voi incerca sa indrept lucrul acesta.In final ii voi demonstra ca a avut de pierdut si ca iubirea noastra a insemnat enorm ,ca eram dispusa sa sacrific multe pentru el,ca alta iubirea asemanatoare nu va mai intalni.
   O sa regrete oare ca a pierdut o fata ca mine?sau va fi fericit ca s-a scapat?..hmm.. :-[

PS:voi reveni curand ... :-[

26 Iulie, 2005, 08:45:50 p.m.
Răspuns #203

dew

Vizitator
 Ma gandeam ca si eu trebuie sa provoc pe cineva...pe cine oare?Am impresia ca ursuletul nostru sta cam ascuns,ce-ar fi sa-l provoc pentru a-l face sa-si scoata nasucul din barlog?  Roobert,Rooobert!?

Ai treizeci de ani si te-ai indragostit de o fata in varsta de optisprezece ani.Iubesti cum numai o data in viata este posibil,iar ea are aceleasi sentimente pentru tine.
     Tu esti sarac,ea face parte din inalta societate.Parintii ei sunt persoane foarte importante in orasul in care locuiti.Dupa doi ani de relatie (pe ascuns) decizi sa-i ceri mana,o faci,insa primesti un raspuns categoric din partea parintiilor :NU.
    Iubirea dintre voi este practic imposibila.Ce faceti in continuare?Ce ai in plan?

-fugiti impreuna,dar unde?
         -renunti la ea?o iubesti...
         -va casatoriti fara acordul parintiilor?Da,dar asta ar insemna ca ea sa fie privata de drepturile pe care le avea inainte,parintii ei o voi respinge,bani nu va mai avea...

Uf!ce situatie dificila.

PS:Te sfatuiesc sa discuti serios cu parintii .(Am fi foarte curiosi sa aflam ce le vei spune pentru a-i convinge).    Iti tinem pumnii.  ;D   ;D  ;D

« Ultima Modificare: 26 Iulie, 2005, 08:49:19 p.m. de dew »

30 August, 2005, 10:38:34 p.m.
Răspuns #204

Guardian|Angel

herra...esti asistenta medicala,si pe deasupra si personala a unui invalid....tipul e mai mare cu 30 de ani ca tine,dar te indragostesti nebuneste de el...el te iubeste la randul lui,dar mai tarziu isi da seama ca iti pierzi tineretea cu el,mai ales tinand cont ca nu te poate satisface,....stii tu din ce punct de vedere....decide sa puna punct relatiei voastre..parintii si prietenii nu te sustin in aceasta poveste,ptr ca nu vor sa iti pierzi viata langa un om ca el...in varsta si invalid....astept reactia...ce vei face?
 ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 August, 2005, 02:33:16 p.m.
Răspuns #205

desdemona

uff...e foarte interesant acest joc,pacat ca nu am fost de la inceput.e..asta este.distractie placuta in continuare :-*pup
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 August, 2005, 05:41:07 p.m.
Răspuns #206

Robert.

Vizitator
Ia te uita, aveam o provocare de cand hău! :D Abia acum o vad desi mai bine n-as mai fi vazut-o! ;D ;D ;D

Ia sa vedem datele problemei: ursulet, treijdăani (ia opşipe), io sarac, ia bogata (da dependenta dă parinti). Ne iubim dă ne sar fulgii, spui tu, deci nu vom mai iubii a doua oara pă nimeni lafel. Daca intelegem ca saracia ie consecinta lenii, se vede treaba ca sânt si puturos. ::) Sa ma mai intreb dă ce n-au fost parintii iei dă acord sa ma aiba dă ginere?

Io zic ca nu ma ie cazu, asa ca singura varianta ie sa fugim, io cu ia si ia cu bani dacasa. Nu va fi usor, sânt convins, va trebuii sa muncesc din greu ca so conving sa-si caute ceva dă lucru! Parintilor iei o sa le lasam un bilet si un cont dă banca. Masina ie a iei, dă la majorat, asa ca vom avea cu ce cara bijuteriile lu măsa si seifu lu taxu.

Ma simt tanar inca si in putere, asa ca pot la urma urmei sa merg si io la sala, cat ie iea la munca. Dar seara o sa ne iubim dă fiecare data cand o sa-i permita turele. Cand nu, o sa scriu ceva (niste cecuri probabil) fincă mie mia placut mult caligrafia la scoala (si gramatica, in special).

Dupa cum vezi, viata are si greutati, nu poate fi tot timpul numa bine. Da io zic co sa ne descurcam şii transmit pe aceasta cale lu socramiu sa nu ma mai vorbeasca pă la spate ca iam luat fata si miam batut joc dă ia. Sa fie clar, io am caracter! Şi-o sa vada iel ca no sa murim, o sa ne descurcam!

Lu soacramea ii transmit pupici. :-* Mămică, stai linistita, dă fata ta ma ocup io! Mai scriemi ceva pă adresa aia dă la banca, ca mie dor săti mai vad scrisu! Şti cat sânt dă sensibil...  :-[:'(

PS: Pentru cine n-a inteles, fuga, tată, asta e solutia cand iubesti o comoara de fata! 8)

31 August, 2005, 05:54:35 p.m.
Răspuns #207

Lorelei

Hehe... aferim, ca vorba ceia: "Munca ie sănătate curată da nici lenea na omorât pă nimenea."  ;D ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 August, 2005, 06:07:57 p.m.
Răspuns #208

Robert.

Vizitator
 "Munca e sanatate curata!" V-am spus?! Inca o dovada ca celei pe care o iubesc nu-i vreau decat binele! :-*

31 August, 2005, 08:14:22 p.m.
Răspuns #209

dew

Vizitator
  M-a multumit raspunsul tau ,dar a fost cam greu de citit  :P (intelegi tu)  :) si in acelsi timp m-a amuzat. Hihi.   :D

Cat despre :"PS: Pentru cine n-a inteles, fuga, tată, asta e solutia cand iubesti o comoara de fata!",nu-l ascultati,nu cred sa fie asta cea mai potrivita solutie .Este un pas MARE si va fi tare greu sa va descurcati,dar daca nu ai incotro ,merge si FUGA  :-[.