10 Octombrie, 2025, 10:30:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69083 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 August, 2005, 11:03:58 p.m.
Răspuns #210

HERRA

Vizitator
Mai Rebe, sunt mai multe date ale problemei!
  Stii dimensiunile barbatului ideal??? Daca acest mai putin norocos om ( nenorocit) le-ar indeplini ar fi barbatul ideal!

Lasand gluma si traind cu speranta ca nu sunt chiar atat de lovita in cap cu leuca, incat sa ajung in asemena situatii ( d'asta compatimesc eu asistentele). As incerca sa gandesc clar, probabil m-as chinui foarte mult (fiind foarte indragostita) as cugeta indelung ( si tinand cont ca sunt ardeleanca 100% ar dura ceva anisori) apoi ...M-as marita cu el ca deh, oricum nu mai are multe si asa voi fi lasata in pace cu acest stres ce se numeste datorie fata de societate...si uite as impusca trei iepuri! unu: sunt fericita in prostia mea, doi: e fericit in senilitatea lui, trei: mi-am facut datoria fata de societate si mama nu ma mai streseaza sa ma marit!!!!!!!

03 Septembrie, 2005, 09:11:13 p.m.
Răspuns #211

DIANA

Vizitator
RebecKuta, esti intr-unul din cele mai intime momente cu baiatul de care ai fost luni de zile indragostita. In camera ta, va sarutati patimas, asa, cu ochii inchisi de placere si emotie. Dar, intr-un moment de "ratacire" deschizi ochii si pe fruntea lui cea fina si pe care iti doreai cu atata ardoare sa o mangai, vezi ...un paduche! :o Ce faci?! Continui seria saruturilor patimase sperand ca ai avut doar un "vis" urat? Intrerupi momentul de tandrete si fugi la farmacie sa ii cumperi sampon special? Il dai afara din casa strigand in urma lui ca e un paduchios? Cum te descurci?
Welcome back! Huhuhuh!  ;D
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2005, 11:56:51 p.m. de DIANA »

04 Septembrie, 2005, 07:24:49 p.m.
Răspuns #212

Guardian|Angel

:o un paduche???
raspunsul e simplu...ma opresc....si imi zic....cat de stupida am putut fi....imi pare rau ,dar trebuie sa pleci!(asta ii zic lui)
In cazul in care incep insultele din partea lui,ca deh, are orgoliul ranit....atat ii trebuie....probabil o sa strig in gura mare care ii e "defectul"...imi pare rau...dear daca asta s-ar intampla inseamna ca nu are deloc grija de persoana sa....si .... ::)sa nu uitam ca dau cu dezinfectant in camera si ...in [parul meu...cine stie ce s-ar fi putut intampla :-[
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Februarie, 2006, 03:39:20 p.m.
Răspuns #213

Guardian|Angel

Draga Iulian,
esti primul pe lista"neagra"
sa presupunem, ca intr-una din zile, s-ar organiza o intalnire intre utilizatorii acestui site, pastrand mai apoi legatura..una ditre utilizatoare, se indragisteste nebuneste de tine...sa zicem..mmm...ca e una faina rau!, si in nebunia ei, te cicaleste cu telefoanele, te innebuneste cu insistentele ei, ajungi la un moment dat la disperare din cauza ei, din cauza unui moft de-al ei(ca dragostea adevarata...dar sa nu deviem de la subiect),ai incercat totul,te-ai mutat, ti-ai schimbat locul de munca, numarul de telefon, lookul si chiar si identitatea...si eas tot te gaseste...cum faci sa puii  punct acestei situatii?:D

07 Februarie, 2006, 03:46:14 p.m.
Răspuns #214

desdemona

Yeee!poate voi avea si eu ocazia sa particip la joc,odata!Hai Iulian asteptam raspunsul tau ;D :D ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Februarie, 2006, 03:53:47 p.m.
Răspuns #215

Guardian|Angel

poate???nu`mi spune asta de doua ori draga des...
Intr-o seara frumoasa de primavara, dupa ce te plimbi cum faci de obicei, te asezi [e o banca, chiar daca pe acea banca, e un barbat,intre 2 varste sa zicem, dar zdrentaros...probabil e un homeless, din una in alta, iti pobserva zambetul calm si intra in vorba cu tine...iti povesteste cate si mai cate despre viata lui, iti spune prin ce a trecut, si cel mai important, e ca te face sa ii spui si tu lui ce ai pe suflet, iar tie nu iti sta in caracter asa ceva....cand ii arunci o privire mai indeaproape, observi ca nu-i urat deloc...asadar, te hotarasti sa-l iei acasa, ptr o baie buna si o masa pe cinste, sau sa-i spunem cina romantica(tu stai singura, iar cand am zis tromantica, ma refer la lumanarele,bl bla)..totul e perfect...in acea seara te lasi pierduta in bratele lui, convinsa ca e barbatul ideal, chiar daca nu are un acoperis deasupra cpului, dar a reusIt sa faca din tine, ce nici un alt barbat nu a reusit...te-ai hotarat sa-l "pastrezi",  sufletul tau fiind convins ca a gasit fericirea, si dragostea..dupa acea noapte pasionala, abia astepti sa te trezesti dimineata si sa`l simti langa tine in pat...in schimb, cand te trezesti si nu il gasesti langa tine, te ridici si il cauti...si il loc sa-l gasesti pe el, observi ca nu mai gasesti nimic in casa...nici televizor, nici combina...frigider si de astea...CE FACI???????
« Ultima Modificare: 07 Februarie, 2006, 03:55:39 p.m. de Guardian|Angel »

07 Februarie, 2006, 04:50:15 p.m.
Răspuns #216

desdemona

auch auch.pai..Cred ca prima data nu-mi va vine sa cred,voi fi in stare de negare. :o :o .Apoi voi incepe sa rad ca tare proasta mai sunt.Dupa toate astea voi incepe sa plang..ca ce ma fac eu.ASa sunt eu mai plangacioasa.Imi voi face in minte un intreg plan...ce voi face,unde sa ma duc,sa-l caut.Voi ajunge sigur la mersul la politie..,desi imi va fi cam rusine de naivitatea mea.Dar pot sa imi iau adio de la lucrurile mele si de la "fat-frumos".
La grea incercare m-ai pus draga Rebe. ;D :D
am si eu una pentru tine:
esti super indragostita de un tip.Il cunosti de putin timp,dar ai impresia ca stii totul despre el,sunteti predestinati.In nebunia asta de dragoste,mintea nu mai functioneaza si apelezi la "Din dragoste" pentru ai face o surpriza iubitului tau,ce mai..dragoste nu gluma.Faci tu declaratia frumos,te vede o tara intreaga ::),te duci frumos la emisiune,dar acolo stupoare,afli ca el e casatorit :o si are si copii :o :o.Dar ce sa ii faci deja e prea tarziu pasul e facut-a aflat toata tara,parinti,rude prieteni,intreg orasul.Ce faci?Cum procedezi?Cum reactionezi?i. ??? ???
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Februarie, 2006, 05:11:39 p.m.
Răspuns #217

Guardian|Angel

hhmmm..in primul rand la emisiunea aia nu m`as duce nici de as avea pistolul la tampla...dar fiindsca m-ai pus in aceasta situatie..trebuia sa imi spui cate ceva...daca el vrea sa isi paraseasca familia ptr ca a intalnit adevarata dragoste alaturi de mine...si daca nu stiam ca e casatorit, si ca are o familie, iti dai seama ca voi fi distrusa, dar voi auzi din partea tuturor, care vor fi langa mine ca e un nemernic, si probabil voi realiza ca asa e, dar chiar daca hotaraste sa isi paraseasdca familia sa spunem ptr mine, cu mine nu va fi...nu are decat sa stea singur...eu asa ceva nu as accepta...in plus...toti ceilalti ma vor consola...caci voi fi o victima u??au vazut si ei la din dragoste...ce tampit...sa ma minta, auzi???
Da` des, unde l-am cunoscut?sa stiu sa nu mai umblu pe acolo!!!!

07 Februarie, 2006, 05:35:03 p.m.
Răspuns #218

desdemona

pai el incearca sa o scalde:iti spune ca te iubeste foarte mult,dar nu isi poate parasi sotia si copii,dar totusi iti demonstreaza ca te iubeste foarte mult.Iar dragostea ta pt el..inca mai este puternica.
Unde l-ai cunoscut?Pai erai la cumparaturi,si te chinuiai cu bagajele..iar el s-a oferit  sa te ajute,si chiar te-a insotit prin supermarket pana la masina.Apoi fermecata fiind de gestul lui si de frumusetea lui...un barbat foarte frumos...bine facut..exact pe gusturile tale,l-ai invitat la o cafea..iar el a acceptat.El este doctor docent ;D ;D(daac vrei)
Si emisiunea Din dragoste..pai ce spuneam eu...nebuna de dragoste ;D
hai sa te vedem draga Rebe

08 Februarie, 2006, 09:09:21 p.m.
Răspuns #219

Guardian|Angel

Prinipiul meu in viata, e sa nu fiu niciodata pe locul doi, sau pe postul de amanta...asta nu as accepta niciodata, indiferent de dragostea mare care i`o port cuiva...imi pare rau,dar chiar nu as vrea sa fiu eu cea cvare strica o familie, si in pluis, daca as face-o fara sa vreau, ca in cazul de fata, nu as incerca sa o repar, insa l-as tine pe el departe de mine...si poate asa mi-o ierta Dumnezeu greselile...inventeaza altul draga Des, ca asta nu imi mai e drag:)

08 Februarie, 2006, 10:36:31 p.m.
Răspuns #220

viulian

Administrator
Draga Iulian,
esti primul pe lista"neagra"
sa presupunem, ca intr-una din zile, s-ar organiza o intalnire intre utilizatorii acestui site, pastrand mai apoi legatura..una ditre utilizatoare, se indragisteste nebuneste de tine...sa zicem..mmm...ca e una faina rau!, si in nebunia ei, te cicaleste cu telefoanele, te innebuneste cu insistentele ei, ajungi la un moment dat la disperare din cauza ei, din cauza unui moft de-al ei(ca dragostea adevarata...dar sa nu deviem de la subiect),ai incercat totul,te-ai mutat, ti-ai schimbat locul de munca, numarul de telefon, lookul si chiar si identitatea...si eas tot te gaseste...cum faci sa puii  punct acestei situatii?:D

Pai.... devin indiferent. Adica prima reactie ar fi una agresiva, m-as enerva, dar nu de fata cu ea... Cu ea as fi doar pur si simplu nepasator. Nimic din ce face nu ajunge la mine - o privesc ca un peste care se zbate pe uscat, resemnat ca nu am un lac alaturi in care sa-l arunc :)
Adica... orice semn de agresiune catre ea e o dovada ca ea exista pentru mine, daca nu ma poate face sa o iubesc macar poate incerca in disperare sa ma faca sa o urasc - macar sa se razbune. Si nu vreau sa intru in acest joc :) o sa fiu rece, distant, calm, si n-o las sa vada vreo reactie.

Well...  8)

08 Februarie, 2006, 10:39:53 p.m.
Răspuns #221

Guardian|Angel

okay, dar uneori indiferenta doare mai mult decat orie, asa ca ea vazandu-te indiferent, te cicaleste si mai tare...si la un moment dat clachezi...nu mai rezisti...esti disperat...iti vine sa te arunci de pe cel mai inalt munte, numai sa scapi...acum sa te vad...well????

08 Februarie, 2006, 10:51:18 p.m.
Răspuns #222

viulian

Administrator
In primul rand cred ca m-as prinde de muuult ca tipa e genul asta nebun, si nu cred ca s-ar ajunge in situatia asta. N-as lasa lucrurile sa evolueze pana acolo...

Iar in situatia data, cred ca as apela la politie :) si as trimite articol in ziar ca sunt primul barbat hartuit. (in felul asta atrag si alte tipe care ar fi starnite de ideea ca ce o fi gasit nebuna aceea sa-i placa asa mult la mine, si ar vrea deci sa ma cunoasca... mai bine).

;D

15 Februarie, 2006, 01:57:18 p.m.
Răspuns #223

Guardian|Angel

Ia sa o vedem si pe draga de Lorelei...
Tu, mergi intr-o seara la un chef, impreuna cu prietena cea mai buna...data fiind recenta despartire in urma careia suferi, ea vrea sa te scoata in lume..si intr-un final,crezi ca e o idee buna si accepti...acolo, lume multa, distractie, voie buna...chiar iti place...la un moment dat "pierzi filmul", dupa cateva paharele de bautura de aia mai buna...stiai si ca prietena ta cea mai buna urmeaza sa iti faca o marturisire...dar incerci sa asculti ce spune ea, si nu intelegi nimic...dar tu aprobi...si da-i cu vin, da-i cu bere, da-i cu jack...sau ce mai gasesti tu...iar dimineata,dupa ce te trezesti cu o durere ingrozitoare de cap, te trezesti si...dezbracata...in incercarea ta de a-ti da seama ce s-a intamplat, o trezesti pe prietena ta, cu intentia de a o intreba ce s-a intamplat...ea se ttrrezeste, te saruta..si iti spune:buna dimineata iubit-o!
 ::) ;D ;D
ce afurisita sunt...nu stiu de unde imi vin ideile astea ;D
ASTEPT!!!! ;D
« Ultima Modificare: 15 Februarie, 2006, 04:39:10 p.m. de Guardian|Angel »

15 Februarie, 2006, 04:44:59 p.m.
Răspuns #224

Guardian|Angel

SadAngel, esti pe malul marii...briza marii adie usor,apa e calda, mangaindu-ti talpile desculte...
E apusul..ti-ai fi dorit tare mult sa ai pe cineva alaturi cu care sa imparti acest sentiment, aceasta traire...deodata, in fata ta, desprins parca din basmele cu printi si printese, calare, un baiat atat de frumos...bine facut...cu parul ravasit...si ochii calzi si care par atat de sinceri...se opreste in fata ta, descaleca(calul nu e alb, dar e super)...vine spre tine si iti spune ca esti printesa care a cautat-o o viata intreaga...si ca a fost nevoie doar sa te vada ca sa stie asta...te ia de mana, si iti face cadou...apusul...esti fericita...crezi ca traiesti un vis...cand colo...dupa cateva ore de fericire...fiindca chiar esti fericita, apare o masina din care coboara 4 insi imbracati in alb...acestia pun mana pe frumosul calaret si il urca`n masina...ca sa afli ca acesta era un barbat fugit de la ospiciu...si se credea un print in cautarea printesei visurilor..(macar bine ca nu era in cautarea celui mai mic pret ;D)
CE FACI????