Draga Rebeckutza, mesajele tale sunt putin cam categorice, dupa parerea mea. Eu de asta "ripostez" si la mesajul de mai sus si la cel cu privire la ura care "tine toata viata". Sper ca atitudinea mea sa nu te supere! Cuvinte ca"toata viata", "niciodata", "intotdeauna", nimeni", "toti", etc. nu lasa loc de nici o exceptie. Ori pentru asemenea teorii e nevoie de baza serioasa, ceea ce tu nu prea ai! Uite:
Spui
"Niciodata nu esti cel parasit..." si mai apoi
"persoana respectiva nu te merita aca te-a parasit...si in plus...ea va avea de suferit atunci cand va realiza ce a pierdut". Suna frumos, insa fals! Daca cineva te paraseste, inseamna ca a gasit la tine ceva ce nu ii place si considera ca nu poate tolera. Deci
cel putin o parte din vina e
a ta! Sigur, sunt situatii in care celalalt e subiectiv, insa suntem oameni si gresim! Altfel cum sa intelegem despartirile care se produc?!

Ori, daca cineva pleaca de langa tine, sau rupe relatia cu tine inseamna ca
te paraseste. Asa ca...teoriile tale cad!
Un lucru intelept atunci cand suntem parasiti ar fi sa ne gasim propriile greseli si cai de indreptare. Asa "crestem". Ca tot copii suntem, oricat ne displace acest lucru (unora, nu tuturor, mai

)Asa ca...inca odata La multi ani!