11 Octombrie, 2025, 01:10:15 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce?  (Citit de 5060 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Februarie, 2005, 06:50:06 p.m.
Citit de 5060 ori

petcu

de ce trebuie sa fii intotdeauna cel parasit :-\

10 Februarie, 2005, 07:16:22 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Ce s-a intamplat, Petcu? Ce  ai patit? Esti intre prieteni aici, gata sa te ajute. Deschide-ti inima si povesteste-ne. Curaj!  :)

15 Februarie, 2005, 10:44:35 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Pentru ca atunci cand esti fericit si esti cu cineva nu vii aici sa intrebi de ce esti (intotdeuna) cel fericit.
Totul este o chestiune de timp. Ai sa vezi ca norii se duc si poate soarele va stralucii mai puternic dupa aceasta furtuna.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Februarie, 2005, 01:24:53 p.m.
Răspuns #3

back_it_up

esti mereu cel parasit pentru ca TU esti mereu cel ce cauta si rabda,si asteapta,si iubeste...nu dispera!:)stii k soarele se arata mereu dupa furtuna(apropo de ce a zis J.S.) ..cu un curcubeu pe langa...mult mai frumos decat inainte!:)nu esti parasit!niciodata!noi suntem aici!:) nu-i asa friends?
Ajuta-ma sa sper,sa lupt,sa urc,sa ajung ce vreau sa fiu!
Stai langa mine!Ajuta-ma sa fiu cum vrei tu sa fiu!
Iubeste-ma ca sa te pot iubi!
Invata-ma sa te iert iertandu-ma!
Ramai langa mine?

04 Martie, 2005, 11:31:02 a.m.
Răspuns #4

aditd

de ce trebuie sa fii intotdeauna cel parasit :-\

poate pt. ca mereu faci ca aici si nu mai ai timp sa vorbesti cu celalt?

01 Iunie, 2005, 11:43:56 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

Niciodata nu esti cel parasit...asta ar insemna sa pierzi ceva din tine...persoqana respectiva nu te merita daca te-a parasit...si in plus...ea va avea de suferit atunci cand va realiza ce a pierdut!asculta la mine,ca stiu ce vrb...hai ridica privirea! ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Iunie, 2005, 02:19:12 a.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
Draga Rebeckutza, mesajele tale sunt putin cam categorice, dupa parerea mea. Eu de asta "ripostez" si la mesajul de mai sus si la cel cu privire la ura care "tine toata viata". Sper ca atitudinea mea sa nu te supere! Cuvinte ca"toata viata", "niciodata", "intotdeauna", nimeni", "toti", etc. nu lasa loc de nici o exceptie. Ori pentru asemenea teorii e nevoie de baza serioasa, ceea ce tu nu prea ai! Uite:
Spui "Niciodata nu esti cel parasit..." si mai apoi "persoana respectiva nu te merita aca te-a parasit...si in plus...ea va avea de suferit atunci cand va realiza ce a pierdut". Suna frumos, insa fals! Daca cineva te paraseste, inseamna ca a gasit la tine ceva ce nu ii place si considera ca nu poate tolera. Deci cel putin o parte din vina e  a ta! Sigur, sunt situatii in care celalalt e subiectiv, insa suntem oameni si gresim! Altfel cum sa intelegem despartirile care se produc?!   ??? ??? Ori, daca cineva pleaca de langa tine, sau rupe relatia cu tine inseamna ca te paraseste. Asa ca...teoriile tale cad!
Un lucru intelept atunci cand suntem parasiti ar fi sa ne gasim propriile greseli si cai de indreptare. Asa "crestem". Ca tot copii suntem, oricat ne displace acest lucru (unora, nu tuturor, mai :) )Asa ca...inca odata La multi ani!  :P
« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2005, 06:21:32 p.m. de DIANA »

03 Iunie, 2005, 12:30:10 a.m.
Răspuns #7

Mr. Pheonix ...

pentru ca orice sut in
                             fund e un pas inainte , vrei nu vrei   
;D ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

11 Iunie, 2005, 07:37:02 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Draga DIANA,nu ma deranjeaza atitudinea ta,dimpotriva...ma bucur ca citeste cineva ce scriu eu si ma bucur ca citeste cu atentie :P
hai sa iti zic....daca petcu a ridicat aceasta intrebare,e pentru faptul ca a fost parasit si pentru ca el sufera...cred ca o atitudine...pozitiva,sa zic, fata de el si incurajatoare,nu ii strica,ba dimpotriva il face sa mai uite de suparare,de suferinta....si daca tu crezi ca afirmatiile mele nu au nici o baza,permite-mi sa te contrazic....nu au o baza scrisa poate,nu se gasesc in nici o carte,...dar afirmatiile mele se bazeaza pe experienta....si eu,doar gandind asa cum ii incurajez pe altii sa gandeasca am reusit sa trec peste multe dintre greutatile vietii...sper ca nici raspunsul meu sa nu te deranjeze...te pup....si ma repet...e doar pararerea mea....dar o parere care s-a dovedit a fi utila(pentru mine)...asa ca de ce nu ar fi si pentru altii...iar in plus,noi nu dam sfaturi aici...in fond cine suntem ca sa dam sfaturi?dar stiu sigur ca oferim variante...si cel ce are nevoie,isi alege varianta care considera ca e cea mai potrivita...numai bine!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

11 Iunie, 2005, 07:40:22 p.m.
Răspuns #9

charlie

Ranile le vindecam, dar cicatricele cresc impreuna cu noi.
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Iunie, 2005, 05:47:35 p.m.
Răspuns #10

un_suflet

Fiecare "cicatrice" ramane in urma unei "traume"... Iesind "victoriosi" din "confruntare" peste ani...putem admira zambind aceste cicatrici stiind unde am gresit, ce avem de facut si ce nu mai trebuie repetat.
"De ce trebuie sa fii intotdeauna cel parasit?" Nu trebuie! Ce inseamna "trebuie"? Ce inseamna "intotdeauna"? Ce inseamna "parasit"? 
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!