Am citit citeva mesaje de dragoste scrise m-ai mult de fete, si am ramas foarte mirata sa vad cit de "dedicate" sunt unele din ele a-l iubi pe acel x s-au y pina "la moarte" chiar......>> sperind ca si el o va iubi intro zi!
Ma-i fetelor bagativa mintile in cap!
Daca iubesti pe cineva, fi sigura ca si el te iubeste in schimb. Daca nu te iubeste acum, nu te va iubi niciodata. (vorbesc din experienta)
Noi fetele avem obiceiul sa ne indragostim fara sa ne gindim prea mult daca acel baiat simte la fel fata de noi.
Ne dam sentimentele ca parca ar fi nimica toata. Pina intro zi cind ne dam seama ca NU PUTEM sa facem pe nimeni sa ne iubeasca, apoi ne razbunem si facem cele m-ai proate greseli.
Sunt atiti baieti in lumea asta si meriti m-ai mult decit la ce te opresti. O dragoste adevarata este atunci cind amindoi se iubesc unul pe altul, nu nu-mai unul iubeste. Nu m-ai visa cu ochii deschisi! Pentru-ca ai sa te trezesti intro zi goala in launtru tau!! Ai sa-ti dai seama ca ai dat to ce-ai avut m-ai bun din tine, si esti epuizata. Draga mea preietena meriti m-ai mult. Nu te opri sa iubesti singura, cind poti fi iubita la fel de altcineva asa cum si meriti!
Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvinteze!!!
Cu drag,
Safire