10 Octombrie, 2025, 12:10:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: NU poti face pe nimeni sa te IUBEASCA!!!!  (Citit de 8011 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Februarie, 2005, 09:03:21 p.m.
Citit de 8011 ori

safire

Am citit citeva mesaje de dragoste scrise m-ai mult de fete, si am ramas foarte mirata sa vad cit de "dedicate" sunt unele din ele a-l iubi pe acel x s-au y pina "la moarte" chiar......>> sperind ca si el o va iubi intro zi!
 Ma-i fetelor bagativa mintile in cap!
Daca iubesti pe cineva, fi sigura ca si el te iubeste in schimb. Daca nu te iubeste acum, nu te va iubi niciodata. (vorbesc din experienta)
 Noi fetele avem obiceiul sa ne indragostim fara sa ne gindim prea mult daca acel baiat simte la fel fata de noi.
Ne dam sentimentele ca parca ar fi nimica toata.  Pina intro zi cind ne dam seama ca NU PUTEM sa facem pe nimeni sa ne iubeasca, apoi ne razbunem si facem cele m-ai proate greseli. 

Sunt atiti baieti in lumea asta si meriti m-ai mult decit la ce te opresti.  O dragoste adevarata este atunci cind amindoi se iubesc unul pe altul, nu nu-mai unul iubeste.  Nu m-ai visa cu ochii deschisi!  Pentru-ca ai sa te trezesti intro zi goala in launtru tau!!  Ai sa-ti dai seama ca ai dat to ce-ai avut m-ai bun din tine, si esti epuizata.  Draga mea preietena meriti m-ai mult.  Nu te opri sa iubesti singura, cind poti fi iubita la fel de altcineva asa cum si meriti!

Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvinteze!!!

Cu drag,
Safire :-*
"Blessed are the pure in heart: for they shall see God."-Matthew 5:8

02 Februarie, 2006, 07:38:13 p.m.
Răspuns #1

anhelik_sandra

totusi... eu sunt de parere ca pot sa mai cucereasca si fetele din canad in cand.. nu numai baietii...

03 Februarie, 2006, 10:30:24 a.m.
Răspuns #2

digitty

in primul rand Safire, "m-ai" se scrie legat (in textul tau).
In al doilea rand...eu cred ca te inseli. Am acceptat sa fiu cu un baiat pentru care mai mult decat simpatie nu simteam,aproape ca nici atat.L-am parasit,ca dupa aceea sa-mi dau seama ca ajunsesem sa tin la el foarte mult. Si cunosc un cuplu in care baiatul nu era asa innebunit dupa prietena lui cand s-au cuplat.Iar acum se iubesc mai mult decat e posibil.Sunt innebuniti unul dupa altul.Fata l-a cucerit.

Ti s-a intamplat tie,asta e.Poate acel baiat nu a putut sa te iubeasca pe tine,dar pe alta fata nu prea cred ca ai de unde sa sti...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

04 Februarie, 2006, 10:22:42 p.m.
Răspuns #3

Laudinha

Vizitator
Fiecare caz este diferit!
Si acum..,ca sa fiu sincera trinitty ....citez"in primul rand Safire, "m-ai" se scrie legat (in textul tau)"
nu cred ca ai  tu de-aface cu asta ..sau ti s-a oferit postul de corector aici pe site?
Scuze..., dar cred ca nu ai dreptul  de a critica felul cum ceilalti scriu ;)
Se observa putina rautate din partea ta prin ceea ce ai scris :-*
« Ultima Modificare: 04 Februarie, 2006, 10:29:28 p.m. de Laudinha »

06 Februarie, 2006, 01:02:50 p.m.
Răspuns #4

digitty

Imi cer scuze ca am fost cam...pufi...dar m-a enervat destul de tare tonul cu care si-a spus parerea...si sintagma "mai fetelor bagati-va mintile in cap!" mi se pare destul de nepotrivita si deplasata...
Inteleg ca este un mesaj de incurajare,dar totusi,Safire,vorbesti cu atata convingere,aproape aroganta (numai in prima parte)...

imi cer scuze inca o data... :-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

06 Februarie, 2006, 02:26:27 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Nici nu trebuie sa faci pe cineva sa te iubeasca! Iubirea nu este un joc...nu este o cacialma intre cartile vietii...ea pur si simplu este!

06 Februarie, 2006, 06:16:43 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

Allia .. sunt de acord cu tine .. nu stai cu un baiat ca sa ajunga sa te iubeasca .. e de ajuns sa il iubesti tu .. poate timpul isi va spune cuvantul .. sau poate nu .. asta e.. important e ca pur si simplu IUBESTI .
  Iubirea nu e o joaca .. nu e un concurs pe care trebuie sa il castigi.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Februarie, 2006, 04:18:41 p.m.
Răspuns #7

ONLY DESIRE

"a face pe cineva sa te iubeasca"...e un lucru relativ...difera de la caz la caz;dar intr-adevar (asa cum a spus si allia) iubirea este,nu se formeaza,numai ca in unele cazuri trebuie ajuatata sa iasa la iveala!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Februarie, 2006, 09:23:53 p.m.
Răspuns #8

desdemona

hmm...nu poti face pe nimeni sa te iubeasca?pai este  o afirmatie cu mai multe taisuri.Vad ca voi ati ales cele cu conotatie un pic negativa,repet-un pic ;D.Cum imi sta in fire...eu aleg partea pozitiva.Ba da poti!Si o strig!O tip!inainte de a-mi sari in cap careva ::) asteptati sa termin :).Daca tu iubesti pe cineva poti sa il/o faci sa te iubeasca...ajutand acea persoana sa te cunoasca sa vada ce persoana minunata esti,sa vada cat de bine se poate simti cu tine,sa vada in tine ceea ce cauta.Dar toate astea daca tu esti sigur ca iubesti,si nu e un moft.Si uneori poate fi pusa conditia sa iubesti pe cine trebuie-eu cred ca de-a lungul vietii intalnim mai multe suflete pt noi..pe care sa le iubim,si numai unul reuseste sa fie cel mai aproape de inima noastra.Nu ai cum sa iubesti o singura data in viata..iubesti de mai multe ori..diferite persoane..Iar daca ti s-a pus pata pe un om,care dupa ce te-a cunoscut cum esti cu adevarat,dupa ce a vazut ce este inlauntrul tau-ori este orb,ori nu am ales pe cine trebuie...nu el/ea este unul dintre acele suflete.

cred ca am batut un pic campii...astept sa ma contraziceti :-[ :-\ ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 01:03:37 a.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

Din punctul meu de vedere ai dreptate Des....acelasi lucru am vrut si eu sa-l spun,numai ca tu ai reusit sa te faci inteleasa :D!atat timp cat persoana in cauza nu e superficiala,interesata doar de aspectul fizic...atunci exista mari sanse sa o poti face sa te iubeasca,caci instinctiv ne modelam dupa placul celui pe care-l iubim...si treptat devenim ceea ce el isi doreste (insa e nevoie de curaj,rabdare,ambitie si multa iubire) :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

12 Februarie, 2006, 09:20:03 p.m.
Răspuns #10

anhelik_sandra

Char daca suntem in cuplu, tot trebuie sa cuceresti persoana de langa tine in fiecare zi, si sa o faci sa te iubeasca MAI MULT (altfel sigur s-ar plictisi...) Asa ca sigur poti face pe cineva sa te iubeasca, asta daca merita sa il cuceresti, sau daca merita sa lupti...