05 Noiembrie, 2025, 10:42:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: as vrea sa inteleg...  (Citit de 22338 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Aprilie, 2005, 11:01:52 p.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

eu una as avea...uite...tocmai ai vazut si tu partea frumoasa a vietii(vorba sufletului)...ai langa tine pe cineva care te iubeste asa cum esti....abia trezita din somn....si se bucura.... :P
la mine...partea frumoasa a viatii...e insasi viata....indiferent cum e....probabil in sinea mea stiam asta deja...insa....am realizat mai tarziu(dar nu prea tarziu)!
va multumesc ca existati!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Aprilie, 2005, 11:10:25 p.m.
Răspuns #16

HERRA

Vizitator
Eu iti multumesc ca existi, tortura dulce! Dar, vreau sa te vad zambind si fericita....Nu uita ca 'un sut in fund e un pas inainte'
In viata trebuie sa stii sa lupti, a te refugia in munca nu e tocmai o lupta corecta....dar, stai linistita, noi suntem aici, te vom trata pana la urma!
Te pup~!

16 Aprilie, 2005, 11:15:36 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

sar`na tortura insipida :P
ma ghidez in viata dupa conceptul"un sut in fund e un pas inainte"....si nu ma refugiez numai in munca...mi-am gasit intr-un final refugiu si in prieteni!
v-am maimultumit vreodata ca existati? :P

16 Aprilie, 2005, 11:21:50 p.m.
Răspuns #18

HERRA

Vizitator
Asta e un lucru bun, dar totodata ingrijorator daca ma consideri si pe mine prietena ;D, mai ales dupa ce te-am initiat si in taina 'licorilor  miraculoase'!  ;D Ai grija , pentru instructiuni de folosire vii tot la mine!

16 Aprilie, 2005, 11:25:08 p.m.
Răspuns #19

Guardian|Angel

sper ca de data asta nu mai ceri si nota de plata da?
si da...si pe tine te comsider prietena...si asta doar ca sa nu te simti prost "junghiule"!:P

16 Aprilie, 2005, 11:28:34 p.m.
Răspuns #20

HERRA

Vizitator
 ??? Asta e rasplata mea?????? :'(
Lasa, ca la tine vine PLATA......

16 Aprilie, 2005, 11:49:26 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

nu ai adresa mea,imi pare foarte rau pentru tine! :P

17 Aprilie, 2005, 02:24:08 p.m.
Răspuns #22

HERRA

Vizitator
Nimic nu ma impresioneaza in lumea acesta mai mult decat naivitatea! RebecKa, tu....ma impresionezi pana la lacrimi! Fragilitatea ta, privirea ta blajina....totul te face sa devii fiinta pefecta de pe pamanat!
Ai si tu in schimb un mic defect! Esti super naiva...daca tu crezi ca e asa de greu de aflat o adresa....sai ales cand la mijloc e o suma de bani...si inca ce suma!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

17 Aprilie, 2005, 04:03:52 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

okay,bine te cred...si ce crezi ca vei face??cu suma aia tre sa iti iei casa...si ziceai de mine ca sunt naiva? ;D ;D ;D ;D ;)

18 Aprilie, 2005, 12:52:07 p.m.
Răspuns #24

HERRA

Vizitator
Eu , am avut mereu incredere in prieteni si am fost darnica, ti-o las tie!  :-* De azi ma voi numi " ultima samariteanca'

18 Aprilie, 2005, 03:32:23 p.m.
Răspuns #25

un_suflet

Pai....chiar daca as vedea "negru" in fata ochilor la trezire....as simti caldura si bucuria acelui "suflet" care se bucura ca am deschis ochii!
Mai am o varianta! sa ii inchid la loc...poate a doua oara "am noroc" sa vad ...mai "in culori".. :)
Si daca nici a doua oara n-am noroc? asta e....soarta mea! dar...AM IMAGINATIE! :)
Si acum va imbratisez....iar daca nu va place ce vedeti....inchideti ochii! :))
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

18 Aprilie, 2005, 07:33:42 p.m.
Răspuns #26

Guardian|Angel

Sufletel, prefer sa stau cu ochii larg deschisi si sa vad frumusetile lumii....vezi in culorile sufletului tau....cam asa e chestia asta!

19 Aprilie, 2005, 11:50:33 a.m.
Răspuns #27

un_suflet

Rebecka! unde ziceai ca stai? Nu de alta, da' daca tot tii ochii deschisi si vezi in culorile sufletului tau....sa trec si eu pe strada ta sa-mi spui ce culoare vezi in fata ochilor? :))
Pe de alta parte....asta e un pretext, in fond vreau sa-i dau o mana de ajutor Herrei in aflarea adresei tale....cine stie cand am si io' nevoie de o alta adresa...care ma poate ajuta ea s-o aflu :P
Herra! de obicei oamenii se iau la intrecere in obtinerea primului loc! Eu...parca simt ca mi-e ciuda ca tu vrei sa fii ultima samariteanca....ne intrecem? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Aprilie, 2005, 03:40:34 p.m.
Răspuns #28

HERRA

Vizitator
In ce vrei sa ne intrecem? Let's play !
P.S. Culorile superbe vazute de RebecKa, i se trag de la ochiul ala 'trendy' !  ;D

20 Aprilie, 2005, 01:49:10 p.m.
Răspuns #29

un_suflet

Auzi? Rebecka e fata sau baiat? Ca ma gandesc io'...de ce i s-o fi inroshit ochiul (ala trendy)....ca a privit prea de aproape sau prea mult timp "spatele tau ala sexy"????
Ca de floarea mea...nu poate fi vorba! :)
Pai...sa ne intrecem in...fapte bune :) nu prea mi-e clar ce-nseamna asta :)...dar astept idei....si mai pun si io' niscaiva imaginatie....si vedem ce iese...
hai contabilito' nu ma lua cu chestii d'astea ca ideile costa....bla,bla,bla...ce imaginatia mea e pe gratis? Daca ma strofoc' imi pot imagina o idee....tu poti idealiza o imagine?