05 Noiembrie, 2025, 10:20:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475326 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Martie, 2005, 01:18:52 p.m.
Răspuns #45

Semiramis

Global Moderator
mesagerul e normal sa fie omniprezent, sa mai bantuie el oleaca prin curtea castelului. noroc cu el...
dor de duca am tot avut, insa ploi multe mi-au oprit drumurile, asa ca am ramas prin gradinile mele suspendate intre ceruri. si-am rugat soarele sa nu mai planga. am facut vraji cu curcubeie si cu pasari calatoare. am poruncit florilor sa inmugureasca in 10 zile de acum incolo. inimi frante n-am lecuit, le-am lasat sa stie ce e durerea pentru a pretui mai apoi iubirea...
am incercat sa conving oamenii sa fie mai buni si poate ca am pierdut un prieten...
am invatat ca spiritul trebuie sa ramana pururi tanar si plin de speranta.
am plantat un nou copacel in curtea casteleului, copacel ce trebuie sa fie udat numai cu lacrimile celor tristi. astfel oglinda ochilor sarata sa ramana aici, ferecata in castel, iar cei ce pleaca sa mearga fericiti si cu dorurile uitate.
am mai soptit vantului sa duca departe suspinele ramase de asta iarna, sa curete incaperile castelului de fantomele trecute, de nalucile ce umbla haituite prin beciuri.
si l-am mai asteptat de printul responsabil cu dulapul sa mai vare si el pe cineva acolo, la inghesuiala...insa lui ii arde de pupaturi de domnite...de, tineretea.
tu scrib drag, pe unde-ai mai umblat? din tinutul de miaza-zi ce vesti imi aduci mie, ca sa le duc si eu mai departe?
odata cu primavara veni-vor oaspeti de seama la castel...oastepti misteriosi, veniti din patru zari si patru ceruri intoarse pe dos. vor veni din adancul pamantului si din desisul padurii, din ape pline de fapturi minunate si maiastre. vor veni, am auzit murmure asta-noapte in timp ce spuneam descantece la marginea de mare. vor veni...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Martie, 2005, 01:23:54 p.m.
Răspuns #46

Lorelei

Printesa scumpa, minunate vesti. Primavara e prilej de a lua lucrurile de la capat, nu? Buna ideea "curateniei generale" la castel. Mai ales ca eu vin cu vesti la fel de bune. Va trebui sa pregatim odaile de oaspeti ca se pare ca incep sa se mai stranga si domnite-printese si cavaleri-printi pe la castel.

Va trebui sa punem si un afis mare cat toate zilele ca oricine e bine venit aici cu vorba, ori cu fapta  ;D ;D (asta a propos de printul care "infaptuieste" lucruri marete in dulapul lui)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Martie, 2005, 01:34:30 p.m.
Răspuns #47

Semiramis

Global Moderator
sincer chiar nu stiu ce fapte marete si de luat in seama infaptuieste printul cu cheia de la sifonier...eu n-am vazut niciuna... :P
pana una alta ma duc repede in turn sa mai pun un lacatel pe sipetul pastrator de secrete. tocmai am aflat unul nou si trebuie sa-l pun bine , sa nu se piarda si sa intre in mainile vreunui varcolac pus pe sotii...gata, fug pe scari in sus...

10 Aprilie, 2005, 03:23:04 p.m.
Răspuns #48

HERRA

Vizitator
Bine v-am gasit.....!!!! e cineva in zona?
Pustiu....eh, n-are nimic, am sa ies sa iau o gura de aer in gradina asta mult laudata sa vad daca e ceva de capul ei sau numai gura a fost de voi!
Oh...dar, ce impolitete din parte mea...am uitat sa ma prezint ( nu sunt fulga!) sunt printesa..(off course..ca doar n-oi fi eu mai prejos decat altii  :P) Mofturoasa!...
Acu sa va incat privirea...sau sa o descant cu povestea mea...Mama, o mare Fitzoasa tot de vita nobila la care nimeni de pe acest pamant nu-i putea ajunge la nas ( si aici nu ma refer doar la faptul ca avea 2 m in craci:P) era una dintre cele mai ravnite printese ( pe vremea aia) pana cand l-a cunoscut pe tata si ... i-a trecut...Adesea cand mai faceam o nazbatie o auzeam tipand: '... cand ma  gandesc ca mi-am luat de la gura ca sa te fac pe tine!!!"
Tata, din neamul Barosanilor nimeni nu-i statea in cale...pentru ca daca nu, se stia ca va sfarsi in sabia lui! Erau de preferat domnitele:P

Am fost o printesa cu parul balai,
Hranita cu pesmet si malai!
De mica am fost tinuta la cura
Si intruita cum sa dau din gura!

Acu ca am mai crescut o leaca
In fata mea tot tre sa taca
Ca sunt printesa pe lume!
Nu zama de prune!

Poate ca sunt prea mofturoasa,
Da sunt frumoasa si voioasa....
Chiar culmea...si devreme acasa...
Oare ati cazut in plasa?

Acu ..am obosit si parca nu mai am chef sa ma plimb dar, totusi parca am chef sa fac ceva ceva...dar parca nu stiu ce..si aici e liniste si incep sa ma plictisesc.. of, of of..ce ma fac?
Sper ca daca a venit primavara s-a facut curat in castel....ma duc sa gasesc o odaie de fitness.,..... ca pana acu nu am vazut decat sifoniere si usi inchise....uf....
Sa fluirati de 3 ori cand sositi...:P

12 Aprilie, 2005, 09:34:48 a.m.
Răspuns #49

Semiramis

Global Moderator
bine aparusi printesa draga, si mofturoasa pe deasupra! hai, iti facui loc la X5 in grajd, langa inorogul sirenei (a se citi Lorelei - aaaa, nu inorogul, sirena :P ).
avem si odaie de forta, ca mai trebuie date burtile jos, alcoolul ingrasa si cozonacii sirenei la fel....
fluierai eu de trei ori, insa la ora asta matinala, nici un puturos somnoros nu sade pe aici...

13 Aprilie, 2005, 03:39:11 p.m.
Răspuns #50

HERRA

Vizitator
Ba! Am nimerit la casa de nebuni? Cine tot fluiera aici? De trei zile toata lumea fluiera!!!!!!!! Nu mai rezit nu mai pot! Fac plangere la Protectia Printeselor! da, chiar nu se poate odihni omul pe aici? Nici nu ma mir ca sunt singura vizitatoare....si gazda? unde e gazda? auzisem pe cineva povestind de niste cozonaci...e drept ca e postul in toi, dar scuzat sa imi fie...de 3 zile tin post (mananc numa frunze si iarba cateodata si muguri)
Ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine mi-a sutit X5-ul ????

23 Aprilie, 2005, 06:51:23 p.m.
Răspuns #51

Guardian|Angel

buna ziiiiiiuuuuuaaaaa....!!!
Castelul acesta o fi parasit??
HHMM...oare daca ma vede cineva ma recunoaste??
ooff...nu e nimeni sa ma vada.... :'(
atat de pustiu si de intuneric.....mi-e frica de intuneric...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

23 Aprilie, 2005, 07:01:03 p.m.
Răspuns #52

Lorelei

Scuzati gazda, ca-i cam rebegita de frig si de atata singuratate. Acum am zarit lume noua dand ocol si mi-am zis ca tre sa dam paienjeni jos si sa ne pregatim de o agapa. De post, desigur  ;D ;D ;D. Domnite ori printese ori poate zeite, ce vant va aduce pe la noi? Bine ati venit!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Aprilie, 2005, 08:53:09 p.m.
Răspuns #53

Guardian|Angel

seara buna gazda draga!
Speram sa ma recunosti,sunt Zeita Misterului, fiica zeitei afrodita si a regelui Regatului Tacerii!
Trasaturile mele,provin mai ales de la mama,ca de tacut nu prea ma ocup,insa...am grija ca totul in jurul meu sa fie invaluit in mister...cine stie,poate asta e motivul pentru care nu m-ai recunoscut de la inceput....in cautarea mea prin lume am gasit acest loc minunat...si am vazut anuntul de la poarta regatului....care va sa zica, va fi un bal al iepurasului??
Cata nevoie aveam sa ma destind intr-un loc atat de minunat si de primitor, si sa ma distrez cu printii,printesele si zeii si zeitele,la un bal numai al nostru...oare cu ce sa ma imbrac?
Spune-mi te rog mai multe despre acest lucru, ca sa stiu cu ce straie minunate sa imi infasor trup`sorul!
Pana atunci ma vo iodihni un pic,caci am strabatut cale lunga...Am venit tocmai din Olimp!

23 Aprilie, 2005, 09:22:58 p.m.
Răspuns #54

just_a_tear

Vizitator
  Ooo...  :'(  :'(  :'(...Lacrimi nenorocite!dar cand va veti opri odata?
Aloo???aloo??Este cineva acasa?
    Dumnezeule ,m-am saturat sa tot plang ,de cand nenorocitul acela de burtos si necioplit m-a blestemat ,asa o tin ,toata ziua lacrimez.Este adevarat ,l-am parasit si am fugit impreuna cu vataful de curte care trebuie sa fie pe aici,pe dupa tufisuri ascuns(este cam rusinos),dar asta nu inseamna ca trebuia sa ma pedepseasca in asemenea hal! Cum era sa stau eu printesa frumoasa si desteapta ,cunoscatoare de limba francois alaturi de un capcaun needucat...
      Mais...unde sunteti?ma asculta cineva?
   :'(  :'(  :'(  :'( ...pe deasupra presa m-a porectit "printesa plangacioasa"  :'(   :'( ,nimeni nu intelege ca nu vreau sa plang? Am plecat ,impreuna cu scumpul meu iubit,VATAFUL GRIGORIU (care este pe aici....GRIGORIU ....GRIGORIUUU ...raspunde...iubite...)  sa cautam o vrajitoare care sa ma scape de aceste blestem nenorocit.
      Mais....cum sa merg "a la " petrecere cu cearcane...offf.... :'(
                GRIGORIUUUU!!!! GRIGORIUUU!!!

23 Aprilie, 2005, 10:09:28 p.m.
Răspuns #55

Guardian|Angel

De ce pedeapsa atat de groaznica ai parte pre scumpa printesa?
Sunt aici pentru tine....spune`ti oful...si in ale frumusetii,nu`i prooblema,te ajut eu,deci cearcanele nu vor mai fi o problema pentru tine dupa ce voi arunca asupra ochisorilor tai frumosi niscaiva praf magic anticearcan....(mama m-a invatat tot ce stiu :P)
ia inchide ochii....pppphhhuuuuuu.......uite esti ca noua...

23 Aprilie, 2005, 10:14:20 p.m.
Răspuns #56

just_a_tear

Vizitator
 Oui,mais...cum sa-ti spun...lacrmile curg continuu...Et...ce ma fac?exista vre-o vrajitoare prin preajma sa ma scape de acest blestem?  :'(  :'( .Mare nenorocit capcaunul,sper sa nu vina la petrecere,il va nenoroci pe bietul meu Grigoriu...
    Apropos,unde o fi? GRIGORIUUUU!!!GRIGORIuu  :'(  :'( .

23 Aprilie, 2005, 10:21:43 p.m.
Răspuns #57

Guardian|Angel

cum asa frumoasa domnita?
eu vad just a tear!

23 Aprilie, 2005, 10:26:16 p.m.
Răspuns #58

just_a_tear

Vizitator
 Oui,mai...asa era inainte,dar acum...nenorocitul... Sttt!!poate e prin p[reajma,m-a blestemat...poate toata viata voi plange,.

23 Aprilie, 2005, 10:30:45 p.m.
Răspuns #59

Guardian|Angel

te-a blestemat pentru ca nu l-ai iubit?
pai dragoste cu forta nu se poate...hai ca te voi ajuta....
il voi vraji sa traiasca tot restul vietii in mister....sa nu mai stie cine esti si unde esti,sa nu mai stie de el....iar astfel blestemul ce l-a aruncat asupra ta se va rupe!