06 Noiembrie, 2025, 01:26:15 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475768 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 Mai, 2005, 11:12:10 p.m.
Răspuns #90

just_a_tear

Vizitator
 Oui ,oui....D'onsoara de Pompadour..sa aiba loc petrecerea ,dar vreau sa joc pe cadavrul nenorocitului de vataf (mare puslama,unde l-oi fi gasit???).sau mai bine sa-l chinuim .Ce zici,D'onsoara?Cum ne-am distra mai bine? ??? :o

03 Mai, 2005, 11:14:51 p.m.
Răspuns #91

HERRA

Vizitator
Eu, tot ce stiu e ca am sa dansez pe doua cadavre daca ma mai numeste cineva din 'greseala' Pompadour! Iti garantez ca m-as distra de minune! Tu ce zici? D'soara Fas?

03 Mai, 2005, 11:17:24 p.m.
Răspuns #92

just_a_tear

Vizitator
 Mai intai sa-l gasesc pe Grigoriu...
      Vrea neaparat sa discut ,il voi face cu ou si cu otet ,il voi chinui si in final stimatul meu capcaun,necunoscator de limba francais il va ucide ...ufff...ce placere.. 8)
        mais....GRIGORIUUUUUUUUUUU....

03 Mai, 2005, 11:30:57 p.m.
Răspuns #93

L.bayron

Vizitator
la ordinele dumneavoastra domnitia am fost si voi fi mereu si chiar prin foc de ma treceti sau peste cdavrul deve-ti dansa eu tot o floare as vrea in dar sa-mi primiti caci povestea ce v-o povestestesc vin din greu din sufletul meu asa ca nu stati , nu dati ci incercati sa ma ascultati

03 Mai, 2005, 11:33:20 p.m.
Răspuns #94

L.bayron

Vizitator
al vostru grigoriuu

03 Mai, 2005, 11:39:20 p.m.
Răspuns #95

HERRA

Vizitator
Ai aparut?  Mincinosule! Ai profitat de bunatatea mea! Acu trebuie sa indur umilinta din pricina ta! Sper sa fii spanzurat! Te las pe mana d'soarei Fas! Are ea ac de cojocul tau! Eu, nici nu vreau sa ma manjesc cu tine pe maini! Va las pe voi...sa va duelati!
Cat despre capcaun, stai linistita vorbeste Italiana! Parlo io con lui, cara mia!  ;D

04 Mai, 2005, 12:14:21 a.m.
Răspuns #96

L.bayron

Vizitator
dar vai domnita mea eu mincinos ...?sa avem pardon domnia ta!!! cat despre domnisoara fas nu mie frica nici de ea caci prin cate am trecut decat printesa mea tu ai crezut ca cu alta am plecat si de tine am uitat ,cand de fapt printesa mea chiar pe tine te-am salvat cu pretul dragostei ca prefer sa fiu urat sau chgiar ucis de mana ta decat moarta tu sau chiar mai rau, din mana altcuiva
( cu capul plecat in semn de respect dar cu privirea indreptataa in sus)

04 Mai, 2005, 12:28:09 a.m.
Răspuns #97

just_a_tear

Vizitator
 Grigoriu...dumnezeule mais ce vraja pe mine a pus stapanire,de ce mi-a cazut toporul din mana.Vai ,dar tu Gri...adevar graiesti?

04 Mai, 2005, 12:43:57 a.m.
Răspuns #98

L.bayron

Vizitator
si crezi sa  mint eu pot acum si dragostea sa o rapun nu o nu orice dar asta nu  i-ami viata daca vrei ca poti dar nu-mi lua dragostea caci fara ea nici moarte nu-mi mai pare rea . , si mort eu fivoi fericit ca mana ce tocmai ma rapus am saruta-to la apus.

04 Mai, 2005, 05:59:31 p.m.
Răspuns #99

L.bayron

Vizitator
da chiar asa ce zici lacrimioarao la mine sau la tine sau si la mine si la tine sau hai ma bine omoara-ma sa ma pot duce sa beau o cafea cu sare la " HERA" - non ti arabiare picolina saro sepre tuo

04 Mai, 2005, 07:41:01 p.m.
Răspuns #100

un_suflet

Intrigi...securi...topoare...Grigoriu (iarasi)....."coafaturi"....toalete....da' noi la petrecerea asta ..."de mancat ce mai bem?"....nimeni nu se ocupa cu designul salii de bal (adica dulapul)....nimeni cu de-ale gurii (adica tacutul)....toata lumea are de impartit ceva cu cineva....
Cine imparte binele cu mine? Va invit pe toti....da' pe rand! :))
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

04 Mai, 2005, 08:13:57 p.m.
Răspuns #101

HERRA

Vizitator
Uite, propun ceva! Cine are ideea sa si execute!
Iti dam voie sa faci curat, sa ne coafezi,sa gatesti, in mare...stii despre ce e vorba! pentru alte detalii te rog sa contactezi gazda...si sa-i intrebi pe toti invitatii ce doleante au!
Hai, repejor!

04 Mai, 2005, 08:29:44 p.m.
Răspuns #102

un_suflet

Pai! incep cu dansul...da' unde-i Grigoriu? ca a suflat cineva p'aici ca "le are cu dansu'"....si pe urma cand o sa obosesc bine de tot....ma odihnesc gatind....dereticand...si daca imi mai ramane timp, va si coafez (da nu promit, ca dupa aia...daca va ia pe voi la dans nenea Grigoriu???)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

04 Mai, 2005, 08:42:30 p.m.
Răspuns #103

L.bayron

Vizitator
cu tine draga domnisoara ar fi onoare sa dansez , caci dansul  prea frumoasa fata e ca iuberiea dintre zei cu pasi marunti cu alti mari pe ritm de  hause sau chiar de vals eu te invit acum la dans
 sa inceapa chefu .............................................. yep ;D

04 Mai, 2005, 08:57:59 p.m.
Răspuns #104

un_suflet

Pai draga dom" vataf, accept, dansez!
Desi citind aici ma minunez...
Zei dansand in ritm de hause...n-am pomenit
Hai ca ma risc...un vals :)...si am fugit!

Si daca lumea are "alte" nume pe aici...
Nu sunt tocmai eu aceea cu...pitici:)
Si cum primitam un "altfel de botez"
Si daca tot ma minunez...
Alice in Wonder Land...semnez