06 Noiembrie, 2025, 01:24:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475752 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

30 August, 2005, 09:31:10 p.m.
Răspuns #165

Lorelei

Vad io vad ca tot la petreceri in pijama ajungem...  ;D Deh, ca-ntre fete asa.
Mofturoasooooooo, cum e cafeaua, ii pune sare sau mai destupa Rebeka o sticloanta?  :D Hmmm... ca bine ziceti, rau de fapt... rau cu ei da' fara ei...
Misterioaso, unde zici ca ai ascuns baietii, pardon, printii?  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 August, 2005, 09:36:28 p.m.
Răspuns #166

Guardian|Angel

:'(de la atata bautura,vorba danielei...am lasat la o parte misterul si deja printisorii nu mai apar...........printilor....daca nu veniti voi,chem capcaunul sa ne varsam amarul pe el!pardon,sa ne distram cu el 8)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 09:40:31 p.m.
Răspuns #167

Daniela

Vizitator
pijamale?? n-am, printesa! am venit la tol festiv...cu dantele si matasuri (le-am sutit de prin vecini, ssst!)  Vorba lunga...saracie. Ce sa fac daca-s nauca? Dau cu vorba in sus si-n jos pana ma aleg cu..praf in ochi :/

30 August, 2005, 09:43:12 p.m.
Răspuns #168

Lorelei

Rebeka.... pai in tine mai aveam speranta sa arunci o vraja ceva si sa transformam niscavai broaste in printi  ;)

Ce danteluri, ce matasuri? uite colea pijama
E clar ca ramane sticla, sa-necam amaru-n ea  ;D

30 August, 2005, 09:46:55 p.m.
Răspuns #169

HERRA

Vizitator
Pai, am luat putin aer! Si trecui si pe langa masina, ca m-ati speriat, dar era totul super,si Corneluis!!!!!
Acu, parca, parca mi-e mai bine si as servi un limoncello, ca nu l-am adus degeaba!!!!! Si e cel mai bun!
Ce facem? ne dam la barfa sau ne mai abtinem, poate, poate apare vreun broscoi? Pardon, print!

30 August, 2005, 09:48:07 p.m.
Răspuns #170

Lorelei

Mofturici - zi-ne barfa a mai barfa dintre toate: Cornelius e dor "vataf" sau...  ;D ;D ;D tztztz

30 August, 2005, 09:54:53 p.m.
Răspuns #171

Daniela

Vizitator
 :o se ingroasa gluma! iaca, mi-am luat pijamaua...incepe sa miroasa a barfa, pardon, conversatie ultrasecreta  ;D Sunt curioasa cum o sa se impace zaita misterului cu asa dezvaluiri

30 August, 2005, 10:01:48 p.m.
Răspuns #172

Lorelei

Hey, Andro, pe tine tot vrajile Rebeckai te-au adus la asa transformare?  ;D ;D ;D

Welcome back, andro!

30 August, 2005, 10:02:59 p.m.
Răspuns #173

HERRA

Vizitator
Pai, pot sa spun, ca el a fost mereu langa mine! Ca un plovar gros cand imi era frig, ca o limonada cand imi era cald, capisci?
Am trecut prin multe si multi, noi doi...
De curand m-am despartit de printul Taran De Soi, iar el, Corneliu ca un caine credincios, plin cu pureci a stat langa mine! Cum pot sa nu apreciez asemena gest...si lotiuni anti pureci?huh?
Tin, sa va anunt, Cornelius nu va participa nicicand la petreceri, sa nu uitam totusi, ca eu sunt o printesa si ca de curand era sa-mi compromit numele cu un alt vataf, pe care nici nu mai stiu cum se numea....mai tineti mine? Pacatele tineretii....si era cat pe ce sa pierd o prietenie valoroasa...

30 August, 2005, 10:10:02 p.m.
Răspuns #174

Lorelei

Dezvaluiri uluitoare! Si zici ca X5=ul era in perfecta stare? Pai in cazul asta doua posibilitati ar cam fi: una ca nu mai vezi bine de la atata... cafea  8) si a doua ca sus-numitul Cornelius s-a dat peste cap si a reparat cat ai zice "peste" ce-ai stricat tu  ;D ;D Mai bine vataf de soi decat Taran-De-Soi pana la urma   :P

30 August, 2005, 10:12:05 p.m.
Răspuns #175

Guardian|Angel

toate ca toate....stau si ma intreb....cum ma impac cu asemenea dezvaluiri eu????ei ca nah....o sa ma transorm pe data in printesa pofticioasa....poftim...acum sa va vad....unde ziceati ca e tortul ala???? a deh...daca nu e mister,macar pofta sa fie....s-ao lasam in colo de cura ;D

30 August, 2005, 10:13:01 p.m.
Răspuns #176

HERRA

Vizitator
Cata dreptate ai Printeso de Nu-Ma_Uita!(hac) in cinstea ta, hai sus paharul sa mai bem!!!!!!!

Dar tu , printeso...ce marturii ne faci? Ca esti prea tacuta si curiopasa, te-ai ascuns toata ziua dupa cozonaci...pe cine plangeai tu pe ascuns?

30 August, 2005, 10:15:01 p.m.
Răspuns #177

Lorelei

Yeeeeees! Nu degeaba de Nu-Ma-Uita ma chem!  ;D ;D Si-a amintit Rebecka de tortul meu! Pai... sa fie portie dubla atunci?  ;D

Eu? Sa plang? Who, me? Era de la ceapa (hmmm... cozonaci cu ceapa? :-\)...

Eu marturii... poate in "confesionarul" lui Robert  ;D ;D ;D

30 August, 2005, 10:16:54 p.m.
Răspuns #178

Guardian|Angel

da`...sa fie tripla portia ca asa ce pofta am....parca as fi pofticioasa....ia imagineaza-ti printesa draga ca semanam a confesionarul lui robert si zi-ne ce si cum...ca sa mearga tortul asta...si limoncello a herrei

30 August, 2005, 10:20:37 p.m.
Răspuns #179

Lorelei

Si ... ce mai spuneati despre vreme?  ;D ;D ;D Bun tortul?  8) Mi se pare mie sau ploua?  ;)