05 Noiembrie, 2025, 10:38:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475441 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2005, 03:28:07 p.m.
Răspuns #435

desdemona

desigur desigur.aici toti au un nume..eu ce nume  am? ???
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 03:29:10 p.m.
Răspuns #436

Lorelei

Pai nu erai tu Printesa Nordica?  ;D (suna asa rece si misterios, precis o sa frangi cateva inimi pe-aici  ;))
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Septembrie, 2005, 03:38:07 p.m.
Răspuns #437

desdemona

aa.da da...nu eram sigura ca sunt eu!ca ma faceam de ras.Eu trebuie sa impresionez..doar sunt o printesa.Ooo..sunt si misterioasa...ia sa vedem..diseara dam o petrecere mare nu?:)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 03:48:52 p.m.
Răspuns #438

desdemona

eu as vrea sa ma aranjez un pic pentru diseara,sa fiu o dorinta a tuturor ::),si pentru asta trebuie sa depun un pic de efort,asa ca pe diseara dragii mei. :-*

01 Septembrie, 2005, 03:55:05 p.m.
Răspuns #439

Lorelei

Bun, te-asteptam diseara atunci, gatita si gata de petrecere  :D

01 Septembrie, 2005, 10:10:57 p.m.
Răspuns #440

HERRA

Vizitator
nu pot sa cred!!!!!!!!!! :'( :'( :'( Va faceti planuri pe la spatele meu??????????????
Pe mine nu ma invita nimeni??????????? Avea dreptate Cornelius cand tragea cu urechea pe la usi si v-a auzit complotand....!!!!!!!!!

NU, NIMENI NU MA VREAAAAAAAAAAA :'( :'( :'(
AUUUUUUUUUUUUUUUUU, VIATA MEAAAAAAAAAAA
PLANG CU CAPUL IN MAINI,
MI-A DAT CU FLIT, GASCA MEA DE NEBUNI!!!!!!!!!!!

VA ZIC LA MAMAAAAAAAAAAAAAA, SAC!

01 Septembrie, 2005, 10:16:44 p.m.
Răspuns #441

desdemona

o draga mea...dat tu esti spiritul petrecerei..nici nu ne puneam problema ca nu vii:) ;D
eu gata m-am gatit..parfumat..sunt doamna misterioasa...pe cine cuceresc?

01 Septembrie, 2005, 10:24:19 p.m.
Răspuns #442

desdemona

dar ce s-a intamplat :( :'(unde sunt invitatii,unde sunt petrecaretii....ee..vezi ce se intampla daca vii la timp..ce ziceti daca m-as lasa un pic asteptata ;D
am sa naucesc lumea cu modestia mea,desigur ::)

01 Septembrie, 2005, 10:41:48 p.m.
Răspuns #443

HERRA

Vizitator
Eu nu vreau sa fiu spirit!!!!!!!!! Eu vreau sa fiu in carne si oase!!!!!!!!! Spiritul nu poate sa bea!!!!!!! :'( :'( :'(

01 Septembrie, 2005, 10:43:33 p.m.
Răspuns #444

Lorelei

Pai clar, Mofturoasa tot mofturoasa  ;D ;D ;D

Clar, nu esti spirit, hai noroc!  ;)

01 Septembrie, 2005, 10:44:06 p.m.
Răspuns #445

HERRA

Vizitator
Eu, sunt aici, draga mea, com te-o chema...nu-ti face griji! Daca nu apare nimeni cat de curand, facem noi 2 petrecere!!!!!!!1 Chem 2-3 baieti care stiu sa danseze foarte bine pe melodia lui Joe C.... si...poti sa-ti pastrezi si palaria!!!!!!!!!
Hai sa bem!!!!!!!!!!
Sa traiesti ca trebuiesti! Da, nu prea mult ca bate la ochi...( vorba cuiva)

01 Septembrie, 2005, 10:45:40 p.m.
Răspuns #446

Lorelei

Ummm... nu-mi trebuie mie prea multe/multi ca sa ma simt bine   ;D ;D

Ca bine zici... ok, nu prea mult... inca  ;D

01 Septembrie, 2005, 10:46:47 p.m.
Răspuns #447

HERRA

Vizitator
Cand auzi gazda ca facem petrecere cu baieti in lipsa ei.....
Acesta era un test sa pot verifica cine sta cu urechea lipita de usa! Pun pariu castateai cu paharul!!!!!!
Hai,vorba ta....SA BEM!!!!!

EU BEU, PUTAN CATE PUTAN...

01 Septembrie, 2005, 10:50:52 p.m.
Răspuns #448

HERRA

Vizitator
Apropos, ca pe site a inceput lumea cu suparari, iar... (suparat, suparat...)
Am si io un necaz!!!!!!!!! Azi a plouat rau la Brasov!!!!!!!! Cand am coborat din masina ( sa se inteleaga ca e X5!!!!!!! Nu Ferari, cum mi-au scos altii vorbe! eu n-am santajat pe nimeni pentru un Ferari, altii si-au luat mertan pe santaj)mi-a cazut telefonul intr-o baltoaca!!!!!!!! Atunci, as fi vrut sa mor!!!!!!!!! Disperare!!!!!!!!!!! DATI-MI SA BEU.....dar, va rog sa ascundeti obiectele ascutite din calea mea!!!!!
Sufar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01 Septembrie, 2005, 10:52:29 p.m.
Răspuns #449

Lorelei

;D ;D suferinta mai grava decat asta nu poate fi decat ruperea unei unghii - drama existentiala...  :P