10 Octombrie, 2025, 01:26:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 450247 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Septembrie, 2005, 09:50:15 p.m.
Răspuns #495

Guardian|Angel

semiramis,fii binevenita....ai venit din departari....poate esti obosita...ia loc la masa, serveste din aceste minunatii ce am pregatit...sa vedem si daca ghicesti rostul balului.....sirena gazda, va ajunge...in mod sigur se pregateste de bal....spune-ne...cu ce povesti ne mai incanti urechile si pe ce meleaguri ai mai umblat???
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Septembrie, 2005, 09:51:29 p.m.
Răspuns #496

desdemona

:'( nu zici nimic de mine.m-ai uitat :'(si eu care ma imbracasem asa frumos... ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Septembrie, 2005, 09:53:31 p.m.
Răspuns #497

Mr. Pheonix ...

Pai de e chef pai chef sa fie....... , de e toamna toamana fie , sa curga nitel sampanie ca printesa cand are sa vie , sa fie ca un vis frumos presarat cu iasomie ................, Nu de alta dar la asta fataf, i s-a lasat cu-nsetat.... ;), (dac nu este sampanie mere si cu vin , bere mici

Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

02 Septembrie, 2005, 09:57:02 p.m.
Răspuns #498

Guardian|Angel

desiree....esti frumoasas,iti sta bine...vreau sa vad fericire pe chipul tau,sa radiezi de frumusete...in seara asta,vreau sa fiti fericiti,sa uitati de tot si de toate...asta imi doresc drept cadou...in seara asta sa fim impreuna ....sa ne simtim bine...
Grigoriu draga,cat despre tine...pe unde ai intrat de nu ti-a aparut bautura???e clar ca nu ai venit pe poarta castelului ci ai intrat pe undeva prin dos...ca eu pusei o floare vrajita la usa si ce iti doreai sa bei,de treceai pe sub cea floare...imediat acea bautura aveai....fugi repede la usa si ai sa vezi ca te vei delecta numai cu bauturi fine...fii binevenit....

02 Septembrie, 2005, 09:58:07 p.m.
Răspuns #499

Semiramis

Global Moderator
dragi si frumoase fete, pentru cine va gatirati asa?
povesti va spun eu curand, acum am intrat doar o clipa sa la salut. cautam prieten vechi si am gasit prieteni noi...
pupati sirena de intra in incapere dupa iesirea mea...
petrecere frumoasa sa aveti!
si usurel cu vinul ce l-am adus, e unul descantat. va-ndeamna la povesti!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Septembrie, 2005, 10:06:51 p.m.
Răspuns #500

Guardian|Angel

ne-ar fi facut placere sa ramai cu noi, vom sarbatori atunci si pentru tine...pentru reintoarcerea ta,...si pe printesa De-Nu-Ma-Uita, o s-o pup de nu se vede...din partea ta....dar si pe tine,te pup de nu te vezi....

02 Septembrie, 2005, 10:10:57 p.m.
Răspuns #501

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Septembrie, 2005, 10:15:23 p.m.
Răspuns #502

desdemona

in asteptarea pupicilor si laudelor tale eu ma duc sa ma pregatesc mai bine pt petrecere...poate o sa reusesc sa apar :-\..sa va distrati,da?si sa-mi duceti lipsa,da? ;Dca doar sunt Printesa Nordica..printesa vip...hmm...vreau si eu din tort si din vin...uff...pe curand...va pup mult mult

02 Septembrie, 2005, 10:17:23 p.m.
Răspuns #503

Guardian|Angel

printesa nordica...sper sa nu imi intarzii ca daca ma vei dezamagi in asta seara ma voi urca in trasura si voi pleca ...ma voi ascunde-n noapte,invaluita in mister...si nu vei mai sti de mine! :(

02 Septembrie, 2005, 10:54:48 p.m.
Răspuns #504

Guardian|Angel

Vad ca in asta seara nu vreti sa fiti alaturi de mine...si cat m-am straduit cu pregatirile....o sa fiu in odaia mea...las totul neatins....poate vreti totusi sa mancati ceva...cand veti ajunge...noapte buna...numai bine dragii mei....pe curand :'( :'( :'(

02 Septembrie, 2005, 10:58:16 p.m.
Răspuns #505

Lorelei

Heeeeey, pe mine iar nu ma trezeste nimeni la timp?  ;D
Seara buna!
Ah, am ratat oasepetii noi  ;) (de fapt vechi)
Dar am primit pupicii.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Septembrie, 2005, 10:45:41 p.m.
Răspuns #506

desdemona

in seara aceasta va fi bal!da..un mare bal!eu Printesa Nordica(madame de Renal) am sa ajut gazda cu pregatirile.Va fi frumos...ca in vremurile bune...vor veni printi si printese.Se aude ca o printesa,da da!de aici! va anunta ceva important!oare ce? ???(hai o printesa sa ma sustina ;D)

03 Septembrie, 2005, 11:08:05 p.m.
Răspuns #507

Robert.

Vizitator
Aaaa....,

Salvele alea de tun, asta au anuntat toata ziua? Bal? :D Pai... atunci sa vina toti cei care n-au incasat cate-o ghiulea-n piept! ;D ;D ;D
« Ultima Modificare: 04 Septembrie, 2005, 08:32:42 a.m. de Robert. »

04 Septembrie, 2005, 11:41:06 a.m.
Răspuns #508

desdemona

nimeni nu a venit :'(si erau atatea povesti..si cica se va dezvalui nu stiu ce mister.eee..ramane pe seara asta. ;D

05 Septembrie, 2005, 01:00:53 a.m.
Răspuns #509

alexia

Asta e chiar culmea! Nu trimite nimeni ravas ca la castel sunt pregatiri, lume adunata?  >:(
               Am auzit ca prin imprejurimi e mare agitatie. Ma gandeam ca si in castel e asa... Of! Iar am ajuns tarziu. Las ravas: "Distinsi printi si printese, in curand ma intorca la voi cu povesti de pe drumuri. Pentru ca tot nu am gasit pe nimeni aici, astept sa va revansati cu o...cantare, si un print sa danseze cu mine!"
                                                       Dama De Pica  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."