05 Noiembrie, 2025, 10:20:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475337 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Septembrie, 2005, 11:59:39 a.m.
Răspuns #510

desdemona

incep eu sa cant.Dar unde gasim printul.Oare nu te poti multumi doar cu cantul?  ;D
uite eu iti pregatesc masa,ca gazda noastra nu stiu pe unde e..iar tu apucate de povestit.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 Septembrie, 2005, 12:06:49 p.m.
Răspuns #511

alexia

Iata ca e cineva pe aici care canta de rasuna castelul. Oare unde o fi gazda noastra? Cat despre povestiri, draga domnita, nu spun nimic pana nu apare si un print!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 Septembrie, 2005, 06:36:53 p.m.
Răspuns #512

Lorelei

Bun venit si fie-va pasul mereu indreptat la castel. Seara asta va fi o seara de povesti la gura focului. Cine incepe?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 Septembrie, 2005, 09:22:29 p.m.
Răspuns #513

desdemona

vin din nord de acolo..si este atat de frig...o cAna cu vin fiert va fi tocmai potrivita.Ia sa ma asez eu si la gura sobei..am inghetat,dar aici este atat de bine incat m-am incalzit imediat.oo..povesti...stiu multe,dar este greu de ales.Ce ar fi sa incep cu povestea mea?Cand m-am nascut,tatal meu a chemat tot regatul,doar s-a nascut printesa nordica.ee...si aici au venit printi si printese,si cele trei zane.Ele erau menite sa ma inzestreze cu calitati.Prima mi-a dat istetimea...ii intreceam pe toti(lasand modestia la o parte ::) ),a doua mi-a dat frumusete,a treia ..a treia nu mai tin minte.Ei...drama este ca mai era o zana..si s-a simtit jignita si m-a blestemat,ca daca nu ma face cineva nu imi reda buna dispozitie..incep sa plang
asa..asta a fost un pretext ca cineva sa ma faca sa rad...ce ziceti,a mers? ::) ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

06 Septembrie, 2005, 12:01:31 a.m.
Răspuns #514

Lorelei

Nu stiu daca te fac sa razi, dar am adus vinul fiert cu scortisoara si bunatate de cozonac.  :)

06 Septembrie, 2005, 10:15:15 a.m.
Răspuns #515

desdemona

e numai bun.Dar ma tem ca va trebui sa o lasam pe diseara.CE zici,imi pastrezi frumoasa noastra gazda?

06 Septembrie, 2005, 10:31:05 a.m.
Răspuns #516

Lorelei

o sa fierb vin nou diseara si te astept cu o poveste  :)

06 Septembrie, 2005, 10:28:41 p.m.
Răspuns #517

alexia

Printesa! Printesa de Nu-Ma-Uita! Unde esti, printesa? Dar voi, domnite, pe unde v-ati ascuns? :)

06 Septembrie, 2005, 10:31:20 p.m.
Răspuns #518

Lorelei

Am fost pana in bucataria princiara sa vad cat mai fierbe vinul  :) Bun venit domnita draga! Imediat aduc si vinul fiert. O poveste ceva ne spui?

06 Septembrie, 2005, 10:40:28 p.m.
Răspuns #519

alexia

Draga printesa, ma bucur sa te regasesc. Pana sa spun o poveste (inca nu e nici un print  ;) ), m-am gandit sa ne pregatim de petrecere. Propun sa-i invitam pe toti: printese, domnite, printi si cavaleri distinsi la un mare bal. Sa ne adunam la castel, in una din serile ce vin si sa facem o petrecere de zile mari. Mai e putin si toamna se asterne pestre gradinile tale minunate, pana atunci insa, sa facem o seara minunata, de vis, cum nu a mai pomenit imparatia. Ce spui, printesa?

06 Septembrie, 2005, 11:14:37 p.m.
Răspuns #520

alexia

Vai si-amar! De-un ceas bocesc
pe printesa n-o gasesc,
m-a lovit si-o foame mare
nu-mi da nimeni de mancare!  :'(
E cam frig in seara asta
dupa vin plecat-a gazda
si-am un of! adanc in piept
cat mai stau sa va astept? >:(

07 Septembrie, 2005, 03:00:04 p.m.
Răspuns #521

Lorelei

Uffff, cum sa explici in asa atmosfera de castel ca te-a lasat netu'n drum?  :D Deci cum sa zic? Am ramas cu caleasca in sant?  ;D

Fata draga, nu-i nimic
daca-ai asteptat un pic
caci in asta seata iata
o sa-mi iau revansa toata
si cu vinul bun si dulce
te imbii, nu te-ai mai duce!

07 Septembrie, 2005, 09:46:24 p.m.
Răspuns #522

desdemona

vai...acum am poposit dragii mei.am aflat ceva interesant.cica maine se pregateste o petrecere ;D :D..pt mine?ma numesc maria,dar oare chiar asa o fi?ce ziceti imi confirmati? ::)

07 Septembrie, 2005, 10:30:04 p.m.
Răspuns #523

Lorelei

Poate nu chiar petrecere, dar tare frumoasa ar fi o seara la gura sobei... ma rog, semineului princiar  ;D

07 Septembrie, 2005, 10:41:06 p.m.
Răspuns #524

desdemona

e...cu o cana de vin fiert cu 2 cuisoare si cu un cozonac cu nuca tocmai atunci scos din cuptor...si stand la povesti.Este ideal.Este ca in copilarie.Ce mai asteptam?eu zic sa ne imbracam in hainele cele mai comode,pt o seara sa uitam de rochii,pantofi,costume...sa fim noi.Ce ziceti?suna bine? ::) :-*