Ti-e rau,surioara ,ce sa mai spun eu!? Uite-ma ,imi curge sange din nas...auauau(Ariano,las' ca-ti vin eu tie de hac!) Ce mi s-a intamplat...sa va povestesc.Ma pusesem eu pe gatit,cum voi,printese,m-ati lasat singurica in bucatarie si aud niste zgomote ciudate in pod.Imi iau pusca (ma temeam de hoti) si urc repede sa vad ce se aude.Deschid usa podului si inaintez tiptil-tiptil, dar de-odata TUP ma impiedic si cad (nu ca as fi eu impiedicata,nici gââând

),pusca-mi sare din mana, imi dau cu nasul de podea ,nu apuc sa spun "of" ca deja pusca-mi cazuse in cap.
Si asta nu este tot,fiti atenti la cele ce urmeaza.Asa lovita cum eram mi-am luat o lumanare si m-am intors in pod .Peste ce credeti ca dau?FUSTE,FUSTE,MULTE FUSTE ,BLESTEMATE FUSTE ,legate intr-un mod ciudat.Ale cui erau?Ale lui RobbY-ROY al nostru.Era asa zisa inventie ,parasuta,parapanta ,cum s-o numi.
Datorita faptului ca din cauza acestei inventii am ramas fara GEAM m-am hotarat sa ma razbun .Ce am facut?Am aruncat FUSTA ZBURATOARE in cotetul porcilor care urmau sa fie taiati de CRACIUN.HA!Ce s-a ales de ea ne spune Robby

.
Cat despre Ariana -asistenta printului- va suporta consecintele faptei sale. Este pedepsita! Doua saptamani va invata (de la Doamna Josefin) cate ceva dintr-ale moaselor

,nu se stie niciodata cand vreunei printese ii vine sorocul si atunci ce ne facem?

Nu a fost destul!Ma intorc in bucatarie si ce credeti?Pisicutele iubitei noastre printese,Dee-Ann,au papat toata mamaliguta cu gustoasa carne adusa de vanator.
Ah!Ah!Ahhh...saruri,apa ,aer_sunt distrusa!