10 Octombrie, 2025, 06:09:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 450471 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

15 Noiembrie, 2005, 10:30:03 p.m.
Răspuns #690

Robert.

Vizitator
Ba nu!
Ariana, dragă, fă-i si ei la fel cum mi-ai facut si mie! 8) Please!

15 Noiembrie, 2005, 10:31:39 p.m.
Răspuns #691

Lorelei

Ariano fata, daca te prind ca-l asculti, ai pus-o cu mine!   ;D ;D ;D

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

15 Noiembrie, 2005, 10:40:08 p.m.
Răspuns #692

Robert.

Vizitator
Zăpăcito! ;D ;D ;D

Bine, daca nu vrei un masaj pe la tample si un burete cu otet pe la nas, lasa ca o sa incerc eu sa te intorc de pe calea spre lumina ;D, cu un sarut! :-*

15 Noiembrie, 2005, 10:51:44 p.m.
Răspuns #693

Lorelei

Arianooooooooo, acuma chiar ca adu sarurile! M-a SARUTAT!  :D In sfarsit!  ::) Facem chef!  8)

16 Noiembrie, 2005, 08:30:43 p.m.
Răspuns #694

dew

Vizitator
  Ti-e rau,surioara ,ce sa mai spun eu!? Uite-ma ,imi curge sange din nas...auauau(Ariano,las' ca-ti vin eu tie de hac!) Ce mi s-a intamplat...sa va povestesc.Ma pusesem eu pe gatit,cum voi,printese,m-ati lasat singurica in bucatarie si aud niste zgomote ciudate in pod.Imi iau pusca (ma temeam de hoti) si urc repede sa vad ce se aude.Deschid usa podului si inaintez tiptil-tiptil, dar de-odata TUP ma impiedic si cad (nu ca as fi eu impiedicata,nici gââând :P ),pusca-mi sare din mana, imi dau cu nasul de podea ,nu apuc sa spun "of" ca deja pusca-mi cazuse in cap.
   Si asta nu este tot,fiti atenti la cele ce urmeaza.Asa lovita cum eram mi-am luat o lumanare si m-am intors in pod .Peste ce credeti ca dau?FUSTE,FUSTE,MULTE FUSTE ,BLESTEMATE FUSTE ,legate intr-un mod ciudat.Ale cui erau?Ale lui RobbY-ROY al nostru.Era asa zisa inventie ,parasuta,parapanta ,cum s-o numi.
   Datorita faptului ca din cauza acestei inventii am ramas fara GEAM m-am hotarat sa ma razbun .Ce am facut?Am aruncat FUSTA ZBURATOARE in cotetul porcilor care urmau sa fie taiati de CRACIUN.HA!Ce s-a ales de ea ne spune Robby  8) .
   Cat despre Ariana -asistenta printului- va suporta consecintele faptei sale. Este pedepsita! Doua saptamani va invata (de la Doamna Josefin) cate ceva dintr-ale moaselor  :) ,nu se stie niciodata cand vreunei printese ii vine sorocul si atunci ce ne facem? :)  :D
       Nu a fost destul!Ma intorc in bucatarie si ce credeti?Pisicutele iubitei noastre printese,Dee-Ann,au papat toata mamaliguta cu gustoasa carne adusa de vanator.

Ah!Ah!Ahhh...saruri,apa ,aer_sunt distrusa!

« Ultima Modificare: 16 Noiembrie, 2005, 08:36:07 p.m. de just_a_tear »

16 Noiembrie, 2005, 08:39:36 p.m.
Răspuns #695

Semiramis

Global Moderator
mai frate...cum plec oleaca, cum va bestializati aici la castel...va pupati, va spargeti nasul, pe deasupra mai umbla printesele cu pusca-n mana...pai lacramioara draga, sora mea, stii ca eu mai bantui prin pod ca sa fiu mai aproape de stele...daca ma confundai cu un hot (sau chiar cu robi din cauza caruia ai mai si cazut)???
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Noiembrie, 2005, 08:22:37 p.m.
Răspuns #696

dew

Vizitator
  :D Cum,nu ai aflat?Pusca nu are gloante si in plus cum era sa te confund cu un HOT?Parfumul tau este inconfundabil ,cat despre Robby-Roy daca nu l-ar fi pazit Dumnezeu era de mult mort.Auzi tu,sa zboare cu niste fuste. :o Nu-ti fie teama pentru el! are mai multe vieti ,la fel ca un PISOI. ::)

Daca imi amintesc eu bine,v-am anuntat ca pusca nu are gloante,dar tu erai plecata in padure dupa mure . 8)

Anunt :Robby-Roy s-a ascuns de frica sa nu-l pun sa-mi schimbe GEAMUL pe care l-a spart.L-ati vazut careva? Lorena draga,ce i-ai facut ,unde este?Mai sunt cativa disparuti :pisoii printesei Dee-Ann.I-o fi papat Dumbo (catelul)?
    Dee-Ann,unde-ti sunt pisoii?  :D ne lipseste mieunatul lor rasunator. :-X
« Ultima Modificare: 17 Noiembrie, 2005, 08:24:11 p.m. de just_a_tear »

17 Noiembrie, 2005, 09:20:02 p.m.
Răspuns #697

Lorelei

Ce i-am facut? Da' ce nu i-am facut?!!!  ;D ;D ;D Merita tot ce i-am facut si inca mai multe  8)

18 Noiembrie, 2005, 01:58:04 a.m.
Răspuns #698

lavigne

Intr-o zi, in timp ce contemplam natura din jurul meu si dezaproband totodata singuratatea ce stapanea parca imprejurimile, am decis ca trebuie sa fac ceva pentru a iesi din aceasta stare.

Imi place foarte mult sa calatoresc de la un tinut la altul, sa vad si sa cunosc alte locuri, alti oameni, alte situatii.

Zis si facut!  Mi-am pregatit bucatele pentru drum, am pus saua pe un cal sprinten de culoare neagra si dus am fost. 

Mergeam fara o tinta anume, vroiam doar sa evadez, sa ma las purtat de destin. 
 Am strabatut paduri dese, cu copaci impunatori, peisaje atat de mirifice incat nu ti-ai fi dorit sa pleci din mijlocul lor.

Dar iata ca, aceasta prima zi era aproape sfarsita, era seara, noaptea se lasa repede in aceste tinuturi.  Trebuia sa poposesc undeva peste noapte. 

Parca cineva imi ascultase gandurile si asezase inaintea mea un castel.  Am hotarat sa incerc sa intru, vazand poarta deschisa si auzind muzica.

Ma apropii de aceasta constructie mareata cu ziduri imense si dau sa intru pe poarta cand sunt oprit de doua garzi.  Acestea cum au vazut ca ma apropii, si-au indreptat sulitele catre gatul meu, intrebandu-ma cu ce gand pe la ei?
 Eu le-am spus ca nu vreau decat sa poposesc o noapte la castel, iar ei mi-au zis ca trebuie sa intrebe pe cineva daca pot sau nu sa ma lase sa intru in castel...

Langa castel se afla un lac, acum imi adap calul si astept ce rezultat imi vor da garzile....
« Ultima Modificare: 18 Noiembrie, 2005, 02:17:19 a.m. de viulian »

18 Noiembrie, 2005, 03:58:59 a.m.
Răspuns #699

Evangeline

Somnoroasa cum eram o cautam pe Ariana prin castel sa-mi faca un ceai. Am dormit asa de mult ca acum ma doare capul ;D Deodata vad o umbra si am crezut ca Ariana s-a gandit sa se arate, dar de unde? ::)- era una din garzi  :( Imi povesteste repede cum ca avem un drumet care vrea sa innopteze la castel. Ii spun sa pofteasca musafirul inauntru cat mai repede ca afara e tare frig.
Ei, acum ca avem musafiri trebuie sa pun mai multe lemne pe foc, sa-l servesc cu vin fiert si sa-i pregatesc repede o camera::) Pofteste inauntru dragul meu. :) Pana dimineata cand se vor trezi printesele sunt eu gazda ta ;) Astept sa-ti aud povestea, cum de ai ajuns la castel? ???

:-*
Never, never quit!

18 Noiembrie, 2005, 11:29:22 a.m.
Răspuns #700

lavigne

nu am asteptat prea mult si am fost anuntat de un slujitor ca pot ramane peste noapte la castel. m-am bucurat destul de mult pentru ca nu ma asteptam si in plus mai era si frig afara, asa ca am intrat repede inauntru.

eram curios sa vad cum arata interiorul castelului, si din fericire nu am fost deloc dezamagit, atmosfera era magnifica, totul era parca invelit intr-un fel de magie.

deodata in fata mea se infatiseaza o domnita care imi ureaza bun venit, si imi spune ca mi-a pregatit o camera.
ospitalitatea ei m-a surprins dar mai mult de atat, frumusetea ei a fost cea care m-a captivat intru totul.

am facut cunostinta si am aflat cum o cheama, in timp ce-i sarutam mana.
Printesa Katterina de Beauburg s-a recomandat ea a fi, iar eu sunt printul Lavigne de Napanee, am replicat.

dupa aceea, frumoasa domnita m-a condus la camera mea si intrand cu mine pe usa frumos sculptata, i-a spus servitoarei care pregatea patul si avea grija de foc, sa ne aduca niste ceai.

Printesa:
           - sper sa aveti o sedere placuta la noi, castelul nostru este deschis mereu oaspetilor si ne bucuram sa intalnim oameni noi.

printul:
        - va multumesc mult pentru ospitalitate, sunteti asa draguta, daca nu erati dumneavoastra acum probabil as fi tremurat de frig printr-o padure din apropierea castelului

printesa:
           - dar vreau sa-mi vorbesti liber, adica poti sa-mi spui Katterina.

printul:
           - cum doresti, si tu poti sa-mi spui Lavigne.

intre timp a venit servitoarea cu ceaiul si servindu-ne savuram aroma aburilor ce se degajeau din cesti.
era aceeasi senzatie pe care ti-o provoaca un afrodisiac, nu stiu din ce era facut ceaiul dar un lucru era cert, era tare bun.
si atmosfera era din ce in ce mai frumoasa si mai degajata.

Printesa a dorit sa stie povestea mea, ce m-a adus la castel, de unde vin si incotro ma indrept.
I-am explicat foarte pe larg ca monotonia si singuratatea din castelul meu, m-au indemnat sa caut noi instante ale vietii, sunt intr-o excursie care nu stiu cum se va termina.

priveam adanc in ochii albastrii ai printesei si admiram parul ei negru care cadea pe niste umeri inveliti intr-o piele atat de catifelata, din cate puteam eu sa observ.

18 Noiembrie, 2005, 07:14:20 p.m.
Răspuns #701

cristiansen

Dar nu vi se pare ca lucrurile au cam inceput sa-si piarda din albastrimea sangelui pe aici(imi pot permite nu-i asa) pe la curte? Eu vin ca intotdeuna cu cate o geana, si ieri am fost, doar ca la inceputurile papirusului colectiv(ce frumos suna cuvantul asta'colectiv'), si am visat  noaptea trebuie sa recunosc.. Astazi insa cand l-am derulat pe tot, mai ca nu potere a deslusi intre nobili rang-ati si servitori de curte princiara. Eu insumi ma numesc Lacuna pentru ca asa imi canta pe moment cei ce canta insa maine voi putea accepta orice titlu si orice denumire; a propos, print mi-s si mare cunoscator cu sapte mii de blazoane si onoruri toate furate de la altii in afara de o singura parafa, imi place sa cred, care-i genuina si-i numai a mea. Pun in fata mea geana si chiar daca nu ma primiti eu tot vin(ca de, asa e site-ul)
[/size][/b]
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 12:48:03 a.m. de just_a_tear »

18 Noiembrie, 2005, 08:28:30 p.m.
Răspuns #702

Semiramis

Global Moderator
draga cristiansen, de ce esti suparat? povesteste-mi mie...poate iti dau un leac de suparare...si asa ma mai alinta sirena spunandu-mi "printesa inimilor frante" ;)

18 Noiembrie, 2005, 09:02:59 p.m.
Răspuns #703

dew

Vizitator
  -Bonjour,bonjour mon cher!Bine ai venit la Castel si sedere placuta! Imi pare rau ca nu am iesit in intampinarea ta aseara,dar stii ,ma culcasem devreme ca am avut o migrena si cum am un somn mai greu (cand adorm numai cantatul trompetei ma mai trezeste  ;) ) nu am auzit clopotelul care anunta oaspetii.Sunt convinsa ,insa ,ca printesa noastra frumusica (  :-[ ) te-a primit cum se cuvine.Vad ca ati stat putintel si la taclale (sau putintel mai mult, de te-ai trezit asa de tarziu?  ???  :D )
   Cat despre garzi ,sulite  :-X (mea culpa ,eu le-am pus de paza !) Ce era sa fac? S-au intamplat multe in ultima vreme si cum sunt eu mai sperioasa (  :-\ ) am luat masuri de protectie.
   Cerem scuze pentru valmaseala si dezordinea cu care ne-ai gasit !Ariana (fata care ne ajuta in ale gospodariei ) a fost disparuta (initial) si mai apoi a fost plecata sa invete meserie,dar acum s-a intors si o poti privi ,este pretutindeni facand de toate.Ai sa vezi cum in doua,trei zile castelul va STRALUCI ,iar atunci organizam o petrecere intru intampinarea ta.

Eu ma pregatesc de-acum si cred ca si voi ,prietenii mei ,ar trebui sa incepeti pregatirile.Am cautat in pod cufarul care mi-a ramas mostenire de la maman si am dat peste multe rochite frumoase ,din stofele cele mai fine si catifelati ,frumos colorate,am gasit ,de asemenea, cateva inele sclipitoare .Abia astept sa ne aranjam.Daca aveti nevoie de ceva,veniti de'mi spuneti,va astept cu drag.

Am spus feciorului sa duca vechiul pian in sufragerie ,nu ati auzit de dimineata ce frumos vi-am cantat? Partiturile eu le-am pus pe biroul din biblioteca sotului meu,care vrea sa ne incante cu o melodie frumoasa ,le poate  cauta. :-[

18 Noiembrie, 2005, 09:14:07 p.m.
Răspuns #704

Semiramis

Global Moderator
lacramioara!!! cand te maritasi?