11 Octombrie, 2025, 02:27:54 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 452269 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Noiembrie, 2005, 12:06:42 a.m.
Răspuns #705

|ngerMorT

Wow...deci asta e celebrul castel?  ;D Si...primiti si oaspeti peste noapte? Gratis?!  ;D Si vinul fiert e si el inclus in pret!?  ;D Eu cel putin asa am auzit  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Noiembrie, 2005, 12:09:19 a.m.
Răspuns #706

Semiramis

Global Moderator
draga mea, vinul e meu e unic...normal ca e pe gratis...chiar si pentru hotul de roby roy care a imbatat-o pe ariana si a convins-o sa faca parapantism cu el...
hai inauntru, e cald si vinul abia inmiresmat cu oleaca de scortisoara...
chemam niste cavaleri sa dea zapada de pe alei?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Noiembrie, 2005, 12:09:58 a.m.
Răspuns #707

dew

Vizitator
 Brrr!!!  :-\
   -Ariana,draga mea,scoate paltoanele de la naftalina,cauta-mi manusile ,caciula si vezi de incalzeste bine sufrageria.Avem astazi un oaspete de onoare :Printesa D'Angel (Inger_mort ). :) Cauta de pune niste turte la crescut si asteapta-ne linistita.Ne ducem in gradina ,noi printesele ,sa ne batem.(Aici ariana face ceva de genul :  :o ) Da,sa ne batem cu zapada.
     Nu uita :
 1.De'l vezi pe printul cel nou sosit ,trimite-l in gradina ,sa-l batem putintel si pe el.
 2.Adu-mi manusile care mi le-a trmis printul din strainatate ,cele de piele de caprita.
 3.Adu din beci ,vinul cel mai aromat si cel mai vechi.Fa bine si nu bea prea mult din el! (cum ai obiceiul)
   -Eu domnita?Eu sa beau?Dar cum puteti spune asta...
   -Pai de unde sa stiu ce ai in cap,de cand esti prin preajma lui Robby-Roy nu stiu la ce sa ma mai astept din partea ta.

Dragele mele,mergem la bulgareala,m-am infofolit bine si sunt gata!

19 Noiembrie, 2005, 12:16:15 a.m.
Răspuns #708

|ngerMorT

(Printesa De'Mort ce avea?  ;D )
Daca e pe gratis, atunci vreau si eu  ;D
Fetelor, fetelor...ce-a trecut vremea, ce-am mai crescut...mai tineti voi minte cand eram noi mici si calaream poneii la ferma unchiului Mort? Pe atunci si daca ne gandeam la vin am fi fost pedepsite! Asa ca hai sa profitam acum si sa inchinam cate un pahar de vin fiert (sau mai multe daca tot e pe gratis  ;D) in cinstea noastra, a parintilor nostri si a bunicilor nostri!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Noiembrie, 2005, 12:18:49 a.m.
Răspuns #709

Semiramis

Global Moderator
cine e printesa De'Mort? ca eu n-o vaz...

19 Noiembrie, 2005, 12:25:19 a.m.
Răspuns #710

|ngerMorT

Pai tot eu :)))...o intrebaem pe lacramioara ce avea daca imi spunea asa...ea a ales D'Angel  ;D

19 Noiembrie, 2005, 12:28:39 a.m.
Răspuns #711

dew

Vizitator
 Ei da,printesa.A trecut vremea si unchiul Mort ,mort este acum. Imi aduc aminte de copilaria noastra cu drag.Tu printesa D'Angel erai mereu sprintena si pusa pe sotii,iar Melanie inca de atunci incerca sa patrunda tainele vrajitoriei (cele bune) ,inca de pe atunci petrece noptile in podul castelului ,vechiului castel al unchiului mort,Mort.
       :D Iti amintesti domnita Angel ,cand ai primit primul cal in dar de ziua ta?
  Doamne ce te-ai ma bucurat.Parca aveai 17 ani... :)
     (Inger,putem modifica numele tau,este suficient sa-mi spui cum vrei sa te numesti si ....MODIFICAM! Eu sunt Sonia de Cahu )
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 12:31:30 a.m. de just_a_tear »

19 Noiembrie, 2005, 12:35:30 a.m.
Răspuns #712

|ngerMorT

Imi amintesc si cand am primit primul cal, intr-adevar la 17 ani...dar pana atunci mai primisem un iepras la 13, un catel la 14, o pisica la 15...Era innebunita mama, devenise gradina zoologica curtea ei! Si mama Dumnezeu s-o ierte era si obsedata de curatie...si mi-aduc aminte ca aveam pe vremea aia 4 slujnici care se ocupau numai de curatatul curtii, zilnic! Ce vremuri, ce vremuri... Acum dragele mele nu mai locuiesc intr-un castel..am o casuta modesta pe malul marii..si evident doua pisici si cinci catei...Dar sunt fericita fetelor! Si simt in sufletul meu ca desi poate mama e dezamagita, unhiul Mort sigur e mandru de mine!

19 Noiembrie, 2005, 12:43:01 a.m.
Răspuns #713

dew

Vizitator
 Minunat!Mai cunosc o printesa pe aici care iubeste pisicutele.A venit la castel impreuna cu 4 motanasi ,carora le place sa pape carnita de rata vanata  ;) (printesa Dee-Ann) ,vanata si furata (pai daca nimeni ne le da,se servesc).Daca iti plac animalele,vezi ca Dumbo -i in spatele Castelului ,in gradina de langa padure.
   Pe malul marii? :D Prima oara cand am vazut Marea a fost acum 7 anisori.Am fost acolo cu mama si cu Lorena .Ne-am inchiriat o casa mare ,caci aveam nevoie de spatiu,doar erau si cei 7 servitori cu noi si am petrecut clipe de neuitat.Plimbarile cu barca erau minunate ,iar apusurile de soare ,de neuitat.
   Am impresia ca Lorena pastreaza si astazi cateva poze.Am sa vad daca voi putea face rost de ele si ti le voi arata.

19 Noiembrie, 2005, 12:56:37 a.m.
Răspuns #714

|ngerMorT

Il aveti pe Dumbo in spatele castelului? Grozav! Maine cum ma trezesc o sa dau o fuga pana la el...noroc ca in ciuda varstei tot mica am ramas...cred ca mai poate zbura cu cineva de 1.58 pe spinare, nu? Ah, sper ca da!
Astept cu nerabdare pozele..te-as trimite sa o trezesti de pe acum pe Lorena! Ah, ce dor imi e si de ea! Dar mai bine las-o sa doarma...stiu ce neplacut e sa te trezeasca cineva exact atunci cand ti-e somnul mai dulce! Sa ma lasati sa dorm pana mai tarziu maine..trebuie sa fiu odihnita...maine seara este mare bal la Ducele de'Bke ( hahaha...), implineste o frumoasa varsta!
Mai am o gura de vin si ma culc si eu draga mea...Melanie vad ca s-a strecurat subtil si ea in pat! Cum ai zice paf!

19 Noiembrie, 2005, 06:13:48 a.m.
Răspuns #715

Evangeline

Ca intotdeauna numai eu bantui ;D prin castel la ora asta.
Dragele mele printese in timp ce voi depanati amintiri eu am avut grija de noul nostru oaspete, printul Lavigne de Napanee. Dupa ce am aflat povestea lui (una plina de peripetii dar cam monotona din cauza lipsei de voie buna de la castelul lui) am dat fuga in camera mea sa vad cu ce ma imbrac pentru petrecere. Draga Lacramioara nu-mi gasesc pantofii de catifea albastra si te rog sa ma ajuti sa-i caut ::). Am observat ca tu Lacramioara erai ocupata cu un nou oaspete si nu am indraznit sa te deranjez. Voi lasa un mesaj Arianei pentru tine. Poti sa-i spui raspunsul tot ei, asta in caz ca nu avem timp sa ne intalnim prin castel ;) Trebuie sa ne pregatim de petrecere si inca ce petrecere ::). Sa-i intampinam cum se cuvine pe noii oaspeti :)
Ma duc sa mai pun niste lemne pe foc ca e din ce in ce mai frig noaptea. Poate maine nu mai sunt asa de ocupata cu alegerea si pregatirea garderobei si va intalnesc prin castel dragele mele printese ;) Am sa va povestesc multe mai ales ceea ce am aflat despre printul Lavigne de Napanee ;) (va spun in soapta ca e tare interesanta povestea lui ::) shhhh ;))
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 06:17:39 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

19 Noiembrie, 2005, 11:56:17 a.m.
Răspuns #716

Semiramis

Global Moderator
se intrevat oaresce idile pe aici? i se aprinsera calcaiele micutei kytty dupa cavalerul plictisit de castelul lui?  ;D

19 Noiembrie, 2005, 12:41:41 p.m.
Răspuns #717

cristiansen

semiramis, prea des cantata prea frumoasa printesa, eu, ducele Dave de Brubeck astazi, voiesc daca masura cererii mele nu are a vi se parea mare si neobrazata, sa catadicsiti a-mi dezvalui identitatea(si cuvantul asta suna bine, nu?) marinimiei voastre in acest castel!

19 Noiembrie, 2005, 12:44:02 p.m.
Răspuns #718

cristiansen

sau rangul semiramis, sau credinta, sau ochii si poate buzele intr-o zi...

19 Noiembrie, 2005, 12:57:57 p.m.
Răspuns #719

dew

Vizitator
 -Bine ai venit !haide nu te sfii,pofteste in Castel si ia un loc pe fotoliul din sufragerie pana cand printesa Melanie se va trezi si va discuta cu tine.  ::)
    -Ariana ,vezi de ada ducelui niste cozonac ,turte calde si un pahar cu must din beci.Eu am treaba pana mai tarziu .
  Doamne,Doamne! Printesa Katty  :-X pantofii ii gasesti in odaita de langa camerele servitorilor,acolo unde sunt pastrate si cuferele cu haine de iarna.Daca nu sunt acolo ,vin' la mine si spune-mi .Am eu o pereche de pantofiori frumosi pe care mi i-a trimis ducele de Cahu din strainatate ,sunt din catifea alba.
    Ma gandeam sa organizam marea petrecere in salonul de bal,camera aceea mare si bine luminata,care se afla la capatul coridorului principal.Ce parere aveti? O sa dureze ceva timp pana se va incalzi ,dar o sa fie un bal de vis. :D
    Eu mi-a pregatit garderoba! :o Am sa port o rochita din matase fina de Paris (nu va spun culoarea) ,un sal cu broderii romanesti si niste papucei care eu fost ai mamei ,cei mai draguti ;) .
        Fiuuu,plec acum sa-mi vad de treaba,am atatea de facut...Merg cu trasura pana la oras ca sa aduc o pianista celebra,sa ne'ncante cu melodiile sale. ::) .Cat despre cheia de la sala de bal:o gasiti la Ariana!