-Bine ai venit !haide nu te sfii,pofteste in Castel si ia un loc pe fotoliul din sufragerie pana cand printesa Melanie se va trezi si va discuta cu tine.

-Ariana ,vezi de ada ducelui niste cozonac ,turte calde si un pahar cu must din beci.Eu am treaba pana mai tarziu .
Doamne,Doamne! Printesa Katty

pantofii ii gasesti in odaita de langa camerele servitorilor,acolo unde sunt pastrate si cuferele cu haine de iarna.Daca nu sunt acolo ,vin' la mine si spune-mi .Am eu o pereche de pantofiori frumosi pe care mi i-a trimis ducele de Cahu din strainatate ,sunt din catifea alba.
Ma gandeam sa organizam marea petrecere in salonul de bal,camera aceea mare si bine luminata,care se afla la capatul coridorului principal.Ce parere aveti? O sa dureze ceva timp pana se va incalzi ,dar o sa fie un bal de vis.
Eu mi-a pregatit garderoba!

Am sa port o rochita din matase fina de Paris (nu va spun culoarea) ,un sal cu broderii romanesti si niste papucei care eu fost ai mamei ,cei mai draguti

.
Fiuuu,plec acum sa-mi vad de treaba,am atatea de facut...Merg cu trasura pana la oras ca sa aduc o pianista celebra,sa ne'ncante cu melodiile sale.

.Cat despre cheia de la sala de bal:o gasiti la Ariana!