10 Octombrie, 2025, 06:08:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 450457 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Noiembrie, 2005, 01:01:07 p.m.
Răspuns #720

lavigne

... dupa ce am servit ceaiul cu printesa Katterine, am mai stat un pic de povesti, iar apoi ea a plecat sa-si caute niste pantofi care-i plac mult dar care nu-i mai vazuse de mult ...

apoi am "studiat" putin camera in care am fost cazat, am observat ca era foarte curata, servitoarea isi facuse bine treba. am observat tablourile asezate pe peretii inalti ai camerei, erau intr-adevar fascinante. apoi am iesit putin pe terasa sa mai respir putin aer proaspat, slujitoarea a gresit totusi si a pus prea multe lemne pe foc, asa ca am mai racorit totodata si camera in timp ce imi faceam o idee asupra imprejurimilor castelului. apoi am dormit ca un bebelus din cauza caldurii un pic exagerate din camera.

a doua zi, dupa ce m-am trezit, am iesit la o mica plimbarica prin castel si, deodata, din multitudinea de camere plasate de-a lungul unui hol impunator, o alta domnita frmumusica foc tocmai iesea din camera ei, era printesa Lacramioara, a iesit si mi-a urat si ea la randul ei bun venit la castel. I-am multumit, spunandu-i ca altcineva ia luat-o inainte (Katterine). :)    Apoi, m-a invitat in salon sa servim o cafea. Lacramioara mi-a povestit cum l-a cunoscut pe sotul ei, mi-a spus cum stau lucrurile prin castel si am descoperit cu bucurie ca aveam de-a face cu o lume minunata, cum numai prin basme intalnesti.

din nevoia de a ma face util si de a multumi pentru ospitalitatea cu care am fost tratat, am iesit afara sa curat zapada care s-a depus in timp ce toata lumea dormea.

in nici un caz nu vroiam ca vreo printesa sa pateasca ceva alunecand si cazand pe gheata.
am observat insa ca printesele erau afara si se bucurau din plin de caderea primilor fulgi, si chiar se bateau cu zapada, asa ca nu au ezitat deloc sa-mi imparta si mie cativa bulgari de zapada.

si eu, la randul meu am fost generos si am impartit cu bucurie bulgari din plin. ;D

dupa ce toata joaca s-a terminat, si dupa ce evident si eu imi terminasem treaba de a curata zapada de pe aleea plasata la intrarea in castel, am intrat cu totii in castel si fiecare s-a dus la treba lui.

urcand pe scari, m-am intalnit cu Katterine si am aflat cu bucurie ca se pregateste o petrecere in cinstea mea. Ce loc minunat am gasit, cred ca voi mai ramane ceva timp la castel, asta daca nu deranjez bineinteles.

19 Noiembrie, 2005, 06:37:43 p.m.
Răspuns #721

Semiramis

Global Moderator
pentru cristiansen
draga duce, iti scriu azi scrisoare peste care nu pun pecete (in viitor se va numi scrisoare deschisa).
sincera sa fiu...cineva de pe aici de la castel mă boteză "Melanie Rien" sau ceva de genul asta...eu una ma impotrivesc. nu-mi place. am spus. dar las asta sa se creada pentru a-mi face de cap fara a mi se sti adevarata identitate...de neam, e clar sunt de o noblete netagaduita.
pe la inceputurile preumblarilor pe la castel, cred ca s-a facut trimitere la adevarata mea obarsie...eu cu numele asta noi nu sunt de acord, insa mi-e lene sa merg in spate sa vaz vine m-a denumit asa. am fost o vreme plecata peste mari si tari sa mai vinedec inimi frante, sa colorez frunzele si sa supraveghez scimbarea anotimpurilor, apoi in prag te toamna m-am intrors si am vazut ca odata cu golirea considerabila a butoaielor cu vin din beci bulibasira unii personajele...
alte intrebari? ;D
semnat:  Semiramis, ducesa de Navarra (in realitate)  :P

pentru just a tear
Lacramioaro, soro, cand te maritasi? eu unde eram? fu nunta mare sau te-ai maritat fara stirea nimanui...

ps-ul de mai tarziu dupa oarescare investigatii: Lacramioaro draga, depistai...tu ma botezasi Melanie...sincer, de unde ti-a venit???

ps-ul cu numarul 2, dupa ce am citit al doilea post al lui criastiansen: ce-ai domnule duce cu buzele mele?  ;D
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 07:06:00 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Noiembrie, 2005, 07:20:36 p.m.
Răspuns #722

Evangeline

Numai eu si cu printul Lavigne de Napanee mai suntem prin castel ::)
Unde ati fugit dragelel mele printese? Sa inteleg ca Melanie e ocupata cu ducele Dave de Brubeck dar celelalte domnite unde au fugit ::)
Lacramioara draga nu mi-am gasit pantofii de catifea albastra, nu sunt in odaita de langa camerele servitorilor :(. Iti multumesc mult ca vrei sa-mi oferi pantofii tai, dar eu imi iubesc mult acei pantofiori si daca nu-i gasesc :'( Am sa o caut pe Ariana poate ea mi-i va gasi.
Acum dau fuguta sa-mi pregatesc garderoba si revin mai tarziu sa vad ce se mai petrece prin castel.

:-*
Never, never quit!

19 Noiembrie, 2005, 07:30:14 p.m.
Răspuns #723

dew

Vizitator
 Semiramis,cand te-ai intors din lunga ta calatorie ai vazut ca au avut loc niste schimbari la castel ,nu mi-ai mai spus sau nu ne-ai mai spus nimic in legatura cu faptul ca nu-ti place sa ti se spuna printesa "Melanie" ...
  "...tu ma botezasi Melanie...sincer, de unde ti-a venit???"  Pur si simplu am spus printesa Melanie,fara sa ma gandesc la ceva anume sau la vreun personaj anume.Daca ai observat si eu sunt Printesa Sonia de Cahu ...Ar fi fost totul bine daca imi spunei ca nu iti place,ca te deranjeaza,modificam fara nici un comentariu.De fapt m-am si gandit ca am sa mai fac modificari in acea povestioara,insa nimeni nu mi-a atras atentia.
    De astazi iti vom spune pe numele tau REAL ,cel putin eu  :) ,draga ducesa de Nevarra .Bine?
   " Lacramioaro, soro, cand te maritasi? eu unde eram? fu nunta mare sau te-ai maritat fara stirea nimanui..."
    Pentru Semiramis:M-am maritat in mare taina ,caci daca s-ar fi dus vestea ca ma marit ,ar fi fost prea multa agitatie in jurul meu si al sotului,iar noi am dorit ceva intim (au fost prezenti prietenii si rudele apropiate).Tu erai plecata in calatorie pentru a descoperi tainele vrajitoriei.Ti-am trimis un porumbel calator cu un ravas,dar probabil a murit pe drum de osteneala si de foame. ::)
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 07:32:02 p.m. de just_a_tear »

19 Noiembrie, 2005, 08:45:04 p.m.
Răspuns #724

Semiramis

Global Moderator
nu m-am suparat lacramioara draga, ca dovada ca pana acum n-am comentat...cat despre nunta...felicitarile mele. n-am apucat dupa calatorie sa ma uit in toate ceasloavele castelului in care scribul scrie istoria...
in rest, ce mai putem face aici pe la castel, ca suntem numa' domnite si nu putem incinge nici un bal...bal cu care ne-ai amenintat!  :P

19 Noiembrie, 2005, 09:14:38 p.m.
Răspuns #725

lavigne

Katterine era nemultumita ca nu si-a gasit pantofiorii ei preferati iar eu m-am oferit sa o ajut sa-i caute. am mers intai la ea in camera si am cautat fiecare coltisor dar tot n-am gasit nimic.

am mers apoi intr-o alta camera pe care ea obisnuia frecvent sa o viziteze pentru ca o buna prietena era cazata acolo, dar nici aici nu am avut succes.

si, in timp ce ne mai destindeam un pic dupa atata agitatie, stand intinsi in pat  :-* si discutand despre fel si fel de questii, am intrebat-o care este povestea ei ???!

19 Noiembrie, 2005, 09:17:38 p.m.
Răspuns #726

Semiramis

Global Moderator
clar...se inteteste idila... ;D

19 Noiembrie, 2005, 11:00:48 p.m.
Răspuns #727

dew

Vizitator
  Biletelul pus pe biroul printesei D'Angel:
     "Draga domnita,am vazut ca nu esti in camera (ai plecat cu siguranta in gradina sa-l vezi pe Dumbo-al nostru)si ti-am lasat chiar aici pozele promise.Intr-adevar Lorena le avea.Sunt singurele amintiri ce le-avem de la Mare.Ai grija de ele!  8) "
   1.Rasaritul vazut din camera mea.Cred ca a fost cel mai frumos rasarit pe care l-am vazut.
   2.Plaja pe care ma plimbam diminetile, cu talpile goale  jucandu-ma-n nisipul fin.

« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 11:03:27 p.m. de just_a_tear »

20 Noiembrie, 2005, 05:01:31 a.m.
Răspuns #728

Evangeline

In timp ce stateam intinsa pe pat alaturi de Lavigne i-am povestit despre mine.
Am fost un copil tare jucaus, vesel si cu rosu-n obrajori pana cand parintii mei m-au lasat singurica, m-au lasat in grija bunicii. Parintii mei au murit cand aveam 15 anisori si bunica era singura mea ruda. Pana la varsta de 15 ani am trait alaturi de ai mei intr-un palat renumit prin constructia mareata si foarte rar intalnita. Palatul se afla in apropierea unui lac iar prin imprejur era mereu liniste si se auzea ciritul pasarelelor. Mereu era cald, caci stateam pe langa insulele Caraibe :), un loc minunat. In fiecare dimineata aveam lectii de calarit si de pian, apoi dupa-amiaza innotam sub cerul albastru si senin. Aveam 3 servitoare: una imi croia rochiile, alta se ocupa de parul meu si cea din urma imi pregatea cele mai delicioase mancaruri si deserturi. Cand plecam in vizita la prietenele mele din Europa imi luam toate servitoarele ;D Copilaria mea a fost una linistita si foarte frumoasa. Cand parintii mei s-au stins din viata un prieten de familie a vrut sa ma ia de sotie. Am inceput sa plang cand am auzit si vroiam sa fug cat mai repede la bunica si la prietenele mele in Europa. Nu puteam sa stau cu acel barbat, avea 40 de ani iar eu doar 15 anisori. Dupa cum va spuneam am fugit in Europa. Calatoria a durat destul de mult dar in sfarsit am ajuns la bunicuta si i-am dat vestea cea rea :'( Bunica m-a ingrijit cum a putut mai bine, aveam tot ce-mi trebuia, dar locurile acelea...plaja, marea, totul imi lipseau :( Pe la 17 anisori a venit sa ma peteasca un print, era tandru, manierat, dar eu nu-l iubeam :(. Apoi dupa un an, am lasat-o pe bunicuta cu slujitoarele ei si am plecat sa-mi fac un drum in viata. Prima data am poposit la castel si aici am ramas :). Atmosfera e asa de placuta si petrecerile sunt atat de frumoase, incat imi aduce aminte de petrecerile pe care le tineau ai mei parinti. ;) Pe scurt asta e povestioara mea :-* Ar mai fi de adaugat dar am tinut sa va povestesc mai mult momentele importante din viata mea.

« Ultima Modificare: 20 Noiembrie, 2005, 05:06:37 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

22 Noiembrie, 2005, 12:30:58 a.m.
Răspuns #729

dew

Vizitator
 LAVIGNE:"Iata dragii mei, dupa cum va spuneam, castelul nostru este intr-adevar
minunat ... "

22 Noiembrie, 2005, 01:07:58 a.m.
Răspuns #730

DIANA

Vizitator
Eu un lucru vreau sa stiu: ce fel de pesti se pot prinde in lacul de langa castel? Ca sa stiu cum imi pregatesc montura, momeala, eheeee! E de lucru, fratilor, cand esti pescar! :) Si apoi... de friptane si carne de pasare ne-am cam ghiftuit, nu? Ce bun ar fi un crapan de vreo 8-10 kile pe gratar, cu mujdei de usturoi, si dupa... o berica rece!  ;)
Alex, salivezi! Inchde gura!  :P

Daca avem fir intins, fratilor, maine mancam peste! Va invit la masa! Ma ocup personal de tot!

22 Noiembrie, 2005, 07:14:02 p.m.
Răspuns #731

lavigne

nu prea le am eu cu pescuitul dar sigur ca mi-ar place sa pap niste peste proaspat. asa i-am spus Dianei cand m-a intrebat.

dar daraga Diana, daca tu stii sa pescuiesti, atunci poate ma inveti si pe mine. iar daca nu mai gasim pe nimeni care sa mearga la pescuit cu noi, atunci mergem doar noi doi, si poate vom avea noroc.

am s-o intreb si pe printesa Katterine daca vrea sa vina cu noi !!!

22 Noiembrie, 2005, 07:55:37 p.m.
Răspuns #732

DIANA

Vizitator
Te invat cu placere tot ce stiu in ale pescuitului!
Bine ar fi sa vina cat mai multi pescari, ca sa avem mai multe sanse sa prindem pestele cel "cracoş"  ;D

Mi-e teama ca perioada nu e tocmai potrivita pentru pescuit, insa suntem pe un taram de basm, deci regulile isi pierd puterea! Ma duc sa imi pregatesc toate cele trebuincioase si apoi plec spre lac. Va astept acolo!

Arianooooo!!!!!! Pune apa la fiert si fa o mamaliga tare, sa nu cada de pe carlig! De fapt, lasa! Pune doar apa la fiert ca fac eu mamaliga!
« Ultima Modificare: 22 Noiembrie, 2005, 08:15:59 p.m. de DIANA »

22 Noiembrie, 2005, 08:18:17 p.m.
Răspuns #733

dew

Vizitator
  Pescuit?Peste cu mamaliguta si mujdei de usturoi?yam-yam! Am o intrebare:numai cei care merg la pescuit pot papa peste  sau si cei care asteapta acasa? ???

Ariana a plecat in sat dupa cartofi ,la aprozar asa ca ma ofer eu sa-ti vin in ajutor,Dee_Ann.Am pus apa la fiert si am adus malaiul ,am pus lemne pe foc de s-a incins plita si odata cu ea,eu.  :-[ S-a facut o caldura in bucatarie de am fost nevoita sa deschid ferestrele.Ce sa fac?Nu am stiut cate lemne sa pun(cum treaba asta o face Ariana...) si uite ce-a iesit.
   PS:Dee_Ann ,pisicutii tai au iesit afara in fuga,pasa-mi-te le-a fost si lor cald.  :D
   PPS:Mergeti cu barcuta la pescuit? Daca aveti nevoie ,este una in podul casei ,cam veche ,dar sunteti in siguranta pe ea.  8) Va-ncumetati?

22 Noiembrie, 2005, 10:46:49 p.m.
Răspuns #734

Evangeline

Cand e vorba de mamaliguta cu peste proaspat nu mai stau pe ganduri. ;D Nu ma pricep prea bine in ale pescuitului, dar ceva tot stiu. Asa ca ma ofer sa va dau o mana de ajutor si sa vin cu voi la pescuit. Ma bazez mai mult pe Dee-Ann ca poate ea stie mai bine sa pescuiasca :-*
Draga Lacramioara toti cei ce vor sa pape peste prospat sunt bine veniti ;) Pana mergem la pescuit sa-mi spuneti daca aveti nevoie de ajutor pe la bucatarie ::)

Never, never quit!