Liniste? La ce glas tipator are Robby-Roy,numai liniste nu a fost in castel.
Domnita Alexis,imi pare rau ca nu am fost sa te intampin cu un paharel micut de must dulce (de la beci) ,dar eram plecata la lac sa vad minunatie de peste (7-8 kg

) si am intarziat caci mi s-a intamplat o nenorocire ,aproape. Sa auzi si sa nu crezi! Printesa Dee_Ann imi lasase vorba sa trimit slugile sa transeze pestele,dar curiozitatea m-a invins si asa am plecat singurica la lac. M-am indreptat tiptil -tiptil catre barca si cand m-am apropiat eu de peste,sa-l admir :PLEOSC-PLEOSC ,a batut din codita si mi-a stopit bunatate de rochita (tocmai de la sotul meu din strainatate )

.
Pestele nazdravan!M-am oprit din suspine (

) cand mi-am amintit ca in curand se va afla in burtica mea (HAHAHA

)
Cat despre pusca mea...o pastrez inca la capul patului,in caz ca ne calca hotii castelul,dar voi nu trebuie sa va temeti,o folosesc numai in caz
absolut necesar.Vina este a bunicului meu,el m-a invatat sa
trag la tinta (daca nimeni nu ma va proteja ,am eu singurica grija de mine!).
"
Tu ai ramas la castel, numai cu... ARIANA??? " Nu,nu,nu,domnita draga.Dupa cele ce s-au petrecut in castel ,disparitia Arianei,fustele zburatoare etc. eu nu o mai las pe biata fata (lipsita de aparare _in aparenta_singura).Am ramas si eu acasa,la caldurica.CROSETAM pana cand s-au intors ei de la pescuit cu bunatate de peste (yam-yam

).
PS:Ariana nu-si va da demisia pentru ca ea a crescut pe langa noi si nu ne va parasi decat in cazul in care se va casatori ,ceea ce nu va fi curand,va asigur.
PPS:A lipsit pentru ca am trimis-o cu ciorbita calda si cu medicamente (pe baza de plante) la domnite ,in odaile de sus.