06 Noiembrie, 2025, 01:21:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475737 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

26 Noiembrie, 2005, 12:26:23 a.m.
Răspuns #750

alexia

Ariano, iar am ramas singurele aici... Oare fuge lumea de noi? sau poate de mine?!?  :-\
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

26 Noiembrie, 2005, 12:43:39 a.m.
Răspuns #751

Robert.

Vizitator
Cand o s-o vezi tu pe Ariana raspunzandu-ti, atunci o sa fugim si noi de tine!  ;) Frumoasa domnita, aici toata lumea doarme dupa pescuit iar gazdei noastre i s-au dat si gloante la pusca, asa ca... mai incet cu rasul! :P

Dar daca porti pe sub corset zale antiglont, ne riscam! :)

26 Noiembrie, 2005, 12:57:05 a.m.
Răspuns #752

alexia

Draga conte, fii linistit! Am ascuns gloantele pe care le-am mai gasit prin castel, iar daca nu ti-e teama, ne riscam!  8)  Nu am nevoie de vesta (sper!)...  ;)
              Dar ce e cu Ariana? Am cam lipsit in ultima vreme si nu mai dau de ea... S-a inecat??  ;D
              Cum a fost la pescuit, draga conte? Ah, ma scuzi. Tu ai ramas la castel, numai cu... ARIANA???  :o

26 Noiembrie, 2005, 01:20:54 a.m.
Răspuns #753

alexia

Hmmm...cata liniste! Nu impuscaturi, nu dueluri, nu petrecere, nimic...Ma cam fura somnul, dar nu pot sa nu ma gandesc: Ariana nu e, dulapul - e ceva cu el...Nu mai inteleg nimic ! :-\ Poate ma lamureste cineva...  ;)  ;D

26 Noiembrie, 2005, 01:22:19 a.m.
Răspuns #754

Robert.

Vizitator
Ariana, Ariana! Toata lumea intreaba doar de ea. Nu exista personaj mai celebru pe aici. L-a intrecut chiar si pe Grigoriu!

Dar nu-i bai, Ariana o sa-si dea demisia in curand fiindca a prins pestisorul de aur. ;D

26 Noiembrie, 2005, 01:25:34 a.m.
Răspuns #755

Robert.

Vizitator
"Hmmm...cata liniste!"

Deh, defect pescaresc! :D

26 Noiembrie, 2005, 09:17:41 p.m.
Răspuns #756

dew

Vizitator
  Liniste? La ce glas tipator are Robby-Roy,numai liniste nu a fost in castel.
  Domnita Alexis,imi pare rau ca nu am fost sa te intampin cu un paharel micut de must dulce (de la beci) ,dar eram plecata la lac sa vad minunatie de peste (7-8 kg  :o ) si am intarziat caci mi s-a intamplat o nenorocire ,aproape. Sa auzi si sa nu crezi! Printesa Dee_Ann imi lasase vorba sa trimit slugile sa transeze pestele,dar curiozitatea m-a invins si asa am plecat singurica la lac. M-am indreptat tiptil -tiptil catre barca si cand m-am apropiat eu de peste,sa-l admir :PLEOSC-PLEOSC ,a batut din codita si mi-a stopit bunatate de rochita (tocmai de la sotul meu din strainatate )  :'( .
   Pestele nazdravan!M-am oprit din suspine (  :'( ) cand mi-am amintit ca in curand se va afla in burtica mea (HAHAHA  :D )
   Cat despre pusca mea...o pastrez inca la capul patului,in caz ca ne calca hotii castelul,dar voi nu trebuie sa va temeti,o folosesc numai in caz absolut necesar.Vina este a bunicului meu,el m-a invatat sa trag la tinta (daca nimeni nu ma va proteja ,am eu singurica grija de mine!).

" Tu ai ramas la castel, numai cu... ARIANA???  " Nu,nu,nu,domnita draga.Dupa cele ce s-au petrecut in castel ,disparitia Arianei,fustele zburatoare etc.  eu nu o mai las pe biata fata (lipsita de aparare _in aparenta_singura).Am ramas si eu acasa,la caldurica.CROSETAM pana cand s-au intors ei de la pescuit cu bunatate de peste (yam-yam :D ).

PS:Ariana nu-si va da demisia pentru ca ea a crescut pe langa noi si nu ne va parasi decat in cazul in care se va casatori ,ceea ce nu va fi curand,va asigur.
   PPS:A lipsit pentru ca am trimis-o cu ciorbita calda si cu medicamente (pe baza de plante) la domnite ,in odaile de sus. 8)

« Ultima Modificare: 26 Noiembrie, 2005, 09:21:24 p.m. de just_a_tear »

26 Noiembrie, 2005, 11:58:48 p.m.
Răspuns #757

Lorelei

E clar, ori o trimitem pe Ariana in tabara de reeducare ori ne apucam toti de crosetat  8)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Noiembrie, 2005, 12:00:41 a.m.
Răspuns #758

Robert.

Vizitator
Draga mea, eu nu am glas tipator. 8) Am fost nevoit sa vorbesc mai tare ca sa stii ca sunt eu, sa nu ma confunzi. Nu vreau sa-mi faci fundul arşice dand in mine cu alice. (A nu se citi "alis", ca Lorena iar face o criza :P).

Dar sunteti incredibile, toate ati fost la castel! ;D Si la pescuit cine a mai fost?

27 Noiembrie, 2005, 12:03:57 a.m.
Răspuns #759

Lorelei

A nu se citi "alis", ca Lorena iar face o criza

cand va zic io ca e intelept sa ne apucam de tricotat?  ;D sau de pescuit, tot pe-acolo suntem  8)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Noiembrie, 2005, 11:20:40 p.m.
Răspuns #760

Semiramis

Global Moderator
cam pustiu pe aici...sau ati plecat cu toti la pescuit? Dee-Ann, unde esti printesa?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Noiembrie, 2005, 01:19:35 a.m.
Răspuns #761

Evangeline

Citat
Dar sunteti incredibile, toate ati fost la castel!  Si la pescuit cine a mai fost?

Cum cine a fost? Dragul meu ai uitat ca am fost la pescuit impreuna cu Dee-Ann si cu Lavigne? Mi-am udat rochita si am racit rau de tot. Nu am mai iesit din camera de cateva zile m-am simtit cam rau :(
Acum ma simt mai binisor si as sta cu cineva de vorba ::) Cum toata lumea doarme si nu e nimeni sa-mi spuna ce s-a mai intamplat pe la castel am sa merg in camera mea ;). Revin maine :-*
Never, never quit!

30 Noiembrie, 2005, 09:56:44 p.m.
Răspuns #762

Strumfita

Auuuuuuuuuuu .. am o durere de caaaaaaaaaap .. faceti ceva va rog .. auuuuuuuuuuuuu !!! Cred ca am luat raceala de la kytty  ???
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

01 Decembrie, 2005, 04:51:07 p.m.
Răspuns #763

DIANA

Vizitator
Printesa Melanie, ti-am auzit chemarea. Eram la mine in odaie, studiam harta padurii din apropierea castelului. Se pare ca multe are de ascuns pata asta de culoare! Si abia astept sa o explorez! Deh, obiceiuri mai vechi, parca dintr-o viata anterioara! :)
Deci...prieteni dragi, organizam o partida de vanatoare? Cine e interesat, e binevenit. Lordul Saldrik mi-a promis ca ne va oferi toate cele trebuincioase.
Printesa Katterina, chiar daca ti se va usca rochita, iti recomand sa imbraci un costum de vanatoare. Altfel, nu garantez ca vei veni acasa cu rochita intreaga!  :P ;D

01 Decembrie, 2005, 10:11:20 p.m.
Răspuns #764

sunshine

CIOC-CIOC! M aprimiti si pe mine in castelul vostru? Ca tare-s dornica de duca si de ceva nebunesc ! Sunteti grozavi, nu credeam sa -mi gasesc asa prieteni(pot sa va numesc prietenii mei, nu?).
 Si mie imi place pescuitul  si mai ales pestele (cu mamaliguta).Dar , dupa cate vad eu, nu prea va omorati cu sportul asta.
 Dar e chiar asa mare castelul de va pierdeti in el? Mi-l descrie si mie cineva?

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\