06 Noiembrie, 2025, 01:37:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475838 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 Decembrie, 2005, 04:37:49 a.m.
Răspuns #795

DIANA

Vizitator
Scumpa Sonia,

am gasit siragul de perle si ai dreptate, se potriveste minunat cu rochita mea cea noua! Te-ai dovedit si de data asta desavarsita la gusturi! Problema e caaaaa... o spun cu rusineeee... m-am ingrasat putin in ultimul timp, insa nadajduiesc sa scap de kilogramele in plus in cel mai scurt timp posibil. Ma voi stradui! De altfel, eforturile mele au si inceput: am fost in "expeditie" prin padure (eu nu am vanat nimic, ci am mers pur si simplu in recunoastere) si dupa urcusuri si coborasuri nenumarate pe poteci abrupte m-am ales cu o oboseala crunta si cu o febra musculara care imi stapaneste intreaga fiinta.
Am hotarat sa fac o baie fierbinte si sa dorm cat va fi nevoie ca sa ma refac. Fii pe pace! Nu mor eu asa usor!  ;D
Abia astept sa revin! Mi-e dor de o partida de Tabinet, dar mai ales de una de Canasta! Merge si un Bridge! Si voi aduce si cutia de bomboane sa ne infruptam cu totii din ea, eu mai putin ca sa pot imbraca rochita cea noua de Revelion, macar! :)

Pisicii sunt tare multumiti de cadoul pentru ei. Miauna intr-una sa le mai dau, dar nu vreau sa aiba soarta mea cu "silueta". :)
Pe curand, draga mea Sonia!
Cu mult drag,
Dee-Ann

05 Decembrie, 2005, 09:08:47 p.m.
Răspuns #796

Strumfita

Multumesc Tear pentru cadou, e minunat, mmmm .. ce bine miroase   :D Hai sa pun o picatura si aici ca sa simtim cu totii minunatul miros.
    Va pup  :-*

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Decembrie, 2005, 09:37:25 p.m.
Răspuns #797

Lorelei

ziua 1:
nebunie. forfota in toata imparatia. cineva stie ceva si nu spune. cineva face ceva si nu spune. nu mai inteleg nimic (credeti ca eu inteleg?)
ziua 2:
total in ceata. unii au parasit si castelul si imparatia. in scorbura mea se face frig. oare o fi intelept sa aprind un foc?  ;D lumea misuna prin toata imparatia. mai da' grabiti sunt cu totii! oare ce ni se intampla?
ziua 3:
tara arde si eu scriu in jurnal  ;D ;D N-am aprins eu focul pana la urma. dar foc tot a existat. printesa Sonia a plecat peste mari si tari. jurnalule, recunosc, o iubeam, Ce ma fac fara ea?  :'( :'( Dee a fugit si ea. Mi=e dor de pisicii ei cu care ma tot fugaream. Incep sa numar zilele pana se vor intoarce amandoua. Ce-o face lumea la castel fara ele?
ziua 4:
conferinte de presa in tot locul. vad ca nu sunt singurul care plange dupa Sonia si dupa Dee. Cred ca de fapt toata lumea le iubea. Asta nu ma face totusi sa ma simt mai bine. Le-as scrie o scrisoare dar nu stiu unde sa o trimit. Lumea plange si dupa RobbyRoy. Oare n-au vazut ca e barbat?  ;D Eu nu plang, dar adevarul e ca nu mai rad ca inainte cand zapacitul facea pozne pe-aici.

stiri noi. printesa Dee o sa aiba un bebe. In sfarsit va fi cineva pe "masura" mea. sper sa-l aduca cat mai repede la castel. Robby tot zapacit a ramas in conferintele lui. De Sonia insa, care ma roade cel mai tare, nu stiu nimic  :'( :'( Inca mai sper sa-i dea cineva de urma sa pot sa-i pun la posta scrisoarea aia de dragoste la care tot scriu de un an. Mai bine o terminam din vreme in loc sa tot scriu in afurisitul de jurnal.

Semnat si parafat, Doridac, pitic de vita nobila.
« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2005, 12:01:54 a.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Decembrie, 2005, 01:29:02 a.m.
Răspuns #798

Evangeline

Uite ca stiu eu ceva de Sonia ;) E tare ocupata acum, are multa treaba. Daca vrei sa-i trimiti scrisoarea mi-o poti da mie si eu am sa i-o dau ei :P. Ma intalnesc mai des cu ea, ca deh camera mea e alaturi de a ei. E foarte concentrata la ceea ce face acum, invata mult si de aceea nu ai mai vazut-o. Am sa-i transmit ca o cauti si ca-i duci dorul ;)

:-*
Never, never quit!

18 Decembrie, 2005, 02:22:26 p.m.
Răspuns #799

desdemona

dupa cum vad eu,sau poate mi se pare ;D s-au cam schimbat un pic lucrurile pe aici,dar atmosfera este aceasi..calda si primitoare.Ce ziceti mai aveti un loc pentru printesa Paulin?nu va fost dor de ea? ;Dca este tare inghetata saracuta..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Decembrie, 2005, 09:24:11 p.m.
Răspuns #800

Semiramis

Global Moderator
sirena!!!
prin praful asta de ninsoare m-am cam ratacit in drum spre castel...unde te afli tu? se pare ca si altii pierdura drumul. mai bine dai un vin fiert, poate se strange lumea, dupa miros...cel putin trubadurul, sigur vine...
(ps acum esti pitic scrib?)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Decembrie, 2005, 09:29:59 p.m.
Răspuns #801

Lorelei

Io nu-s pitic de vita nobila, doar am gasit intamplator o fila din jurnalul lui. Doridac traieste intr-o scorbura in curtea castelului si are mania sa scrie zilnic in jurnal.  ;D ;D

Ma bucur sa va vad aici, dragelor, kytty, cum gasesc scrisoarea de la Doridac cum ti-o inmanez sa i-o trimiti soniei. Des, ma bucur sa te regasesc dupa peregrinarile tale, semiramida scumpa, o vraja ceva sa reaprindem lumina la castel?

Eu una ma duc dupa vin fiert ca s-or fi saturat fetele de cafea si poate poate  :D

19 Decembrie, 2005, 09:33:16 p.m.
Răspuns #802

Semiramis

Global Moderator
aha, m-am prins...:D
piticul e cel din scorbura...
eu am drumuri prin imparatie de facut maine dimineata asa ca va las pe voi la o sueta! vedeti sa nu va imbatati...!
si ce mai zice piticul maniac? nu stiu de ce, dar imi devine draga piticania asta...:D

19 Decembrie, 2005, 10:10:04 p.m.
Răspuns #803

sunshine

Dragi domnite, ia vedeti voi nu cumva gasiti printre file si scrisoarea lui Doridac pt Mos Craciun?
  Eu nu prea am timp sa raman cu voi in seara asta.Maine baietelul meu cel mic implineste 8 ani.
  SUNT ATAT DE BUCUROASA!!! Nu ii fac petrecere mare pt ca este post dar un tort tot ii fac, nu se poate sa treaca ziua lui fara sa-i cant cu fratele lui mai mare, MULTI ANI TRAIASCA.
 Am doi copii minunati, pt care lupt in fiecare zi si sper sa nu innebunesc pana ii vad insurati.
  Aveti grija cu vinul ala, nu cumva sa nu-mi pastrati si mie, e preferatul meu, vinul rosu. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Decembrie, 2005, 10:32:37 p.m.
Răspuns #804

Lorelei

Am gasit scrisoareaaaaaaa! Zice asa:

"Draga Mos Craciun,

sunt amarat si mic si nu stiu cum sa o mai scot la capat. Numai minunile tale ma mai pot salva. Viata mea e plina de tristete; alaltaieri am inundat scorbura de lacrimi. Deci, ce s-o mai lungim, vreau asa:
1. Dee si Robby inapoi la castel
2. Un radiator pt scorbura, trebuie sa o readuc in starea normala si ma gandesc ca un foc nu e cel mai nimerit  ;D
3. acadele spiralate (cate incap in scorbura)
4. si cel mai important : O VREAU PE SONIA INAPOI LA CASTEL. O iubesc...  :'( :'(

Daca chiar trebuie sa alegi si n-am voie decat o dorinta... stii deja care e aia.
Si daca chiar nu poti tu si nu poti sa faci o minune... da-mi macar acadelele alea :'( sa-mi indulcesc amarul.

Te salut Mosule si-mi asez ciorapeii la iesirea din scorbura. Te astept plin de speranta,
Doridac,
pitic de vita nobila."

20 Decembrie, 2005, 03:59:54 p.m.
Răspuns #805

cv

Vizitator
Bat si eu timid in poarta castelului. Nu am rang, n-am strai scump dar am auzit de departe, de la Conu' Costache, o invatatura si gandeam ca daca o voi aducei uita piticutul Doridac de necaz si s-o inalta iar veselia peste castelul Domniilor voastre:

Nu sunt pe cale
numai petale
ofrande pale
de trandafiri...

Dar stim ca spinul
si-a pus rubinul
chiar si pe crinul
primei iubiri!

Nu ne-aduc anii
numai Betanii,
dulci spovedanii
in vreun apus.

Dar stim ca ura
si-a-ntins masura,
varsandu-si zgura
si pe Isus!

Si nu-i prea lesne,
cu serpi la glezne,
carari prin bezne
a-ti netezi.

Dar scris e doara
ca-ntai e seara
si noapte-amara.
Si-apoi e zi!
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2005, 04:56:11 p.m. de Minerva »

20 Decembrie, 2005, 09:15:41 p.m.
Răspuns #806

Lorelei

Fii binevenita, fata frumoasa, fara rang, fara strai, cu frumusete in gand si-n glas.

Si tot de la conu' Costache am mai auzit si eu o invatatura:

"Cum trece roua,
sorbita-n crin,
cum sboara norii
si altii vin,
cum piere-un sunet
pe-aripi de vint,
asa trec toate
pe-acest pamint.

Cu cit in lume
aduni comori,
cu cit vrei slava
si stringi splendori,
cu cit in viata
ai tot ce-ai vrea,
cu-atit plecarea
e si mai grea.

Fiori si patimi
si trai slavit,
au toate-o cale
si un sfirsit.
Caci toti pleca-vom,
lasind ce-am strins;
dar unii-n pace
iar altii-n plins"

28 Decembrie, 2005, 11:32:05 p.m.
Răspuns #807

Semiramis

Global Moderator
a trecut ceva vreme de cand nu am mai fost aici...toti sunt plecati pe la imparatiile lor. o sa sed o vreme langa bradul impodobit cu atat drag de cei ce au calcat pragul castelului spre mijloc de decembrie nenins inca.
la multi ani dragii mei!

29 Decembrie, 2005, 10:06:53 a.m.
Răspuns #808

sunshine

Ma opresc si eu putin in castel, sa ma incalzesc si apoi sa plec iar la derdelus, caci la mine in oras nu e urma de zapada(norocosilor).
  Dragii mei Diana, Lacramioara si Robert, LA MULTI ANI ,sper ca ne urmariti in continuare si ca veti reveni cat de curand. Diana, ce face bebelusul?Da din picioruse nerebdator sa intre in lumea asta ?
 Va doresc ca anul ce vine sa va aduca numai fericire si impliniri ,sa iubiti ,sa daruiti si sa primiti tot ce va doriti! :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Decembrie, 2005, 01:45:21 p.m.
Răspuns #809

Lorelei

Am venit sa aprind lumanarile in brad, sa va lumineze calea si sufletul la trecerea dintre ani, sa va fie calauza spre un An Nou mai bun, nascut intr-o zodie buna, care sa va implineasca toate visurile pe care le aveti si pe cele despre care nu stiti inca.