ziua 1:
nebunie. forfota in toata imparatia. cineva stie ceva si nu spune. cineva face ceva si nu spune. nu mai inteleg nimic
(credeti ca eu inteleg?)ziua 2:
total in ceata. unii au parasit si castelul si imparatia. in scorbura mea se face frig. oare o fi intelept sa aprind un foc?

lumea misuna prin toata imparatia. mai da' grabiti sunt cu totii! oare ce ni se intampla?
ziua 3:
tara arde si eu scriu in jurnal

N-am aprins eu focul pana la urma. dar foc tot a existat. printesa Sonia a plecat peste mari si tari. jurnalule, recunosc, o iubeam, Ce ma fac fara ea?

Dee a fugit si ea. Mi=e dor de pisicii ei cu care ma tot fugaream. Incep sa numar zilele pana se vor intoarce amandoua. Ce-o face lumea la castel fara ele?
ziua 4:
conferinte de presa in tot locul. vad ca nu sunt singurul care plange dupa Sonia si dupa Dee. Cred ca de fapt toata lumea le iubea. Asta nu ma face totusi sa ma simt mai bine. Le-as scrie o scrisoare dar nu stiu unde sa o trimit. Lumea plange si dupa RobbyRoy. Oare n-au vazut ca e barbat?

Eu nu plang, dar adevarul e ca nu mai rad ca inainte cand zapacitul facea pozne pe-aici.
stiri noi. printesa Dee o sa aiba un bebe. In sfarsit va fi cineva pe "masura" mea. sper sa-l aduca cat mai repede la castel. Robby tot zapacit a ramas in conferintele lui. De Sonia insa, care ma roade cel mai tare, nu stiu nimic

Inca mai sper sa-i dea cineva de urma sa pot sa-i pun la posta scrisoarea aia de dragoste la care tot scriu de un an. Mai bine o terminam din vreme in loc sa tot scriu in afurisitul de jurnal.
Semnat si parafat, Doridac, pitic de vita nobila.