09 Octombrie, 2025, 08:03:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448296 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Aprilie, 2006, 09:54:04 p.m.
Răspuns #1170

black rose

hellooooooo! yuhuuuuuuuuuuuuu! e cine va aici?ce faceti? seara buna draga Lorelai-sincer te invidiez in sensul bun -ai niste oaspeti super buni si super de treaba!asa chiriasi tot  sa ai. ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

13 Aprilie, 2006, 09:56:08 p.m.
Răspuns #1171

Lorelei

Bun venit printesa cu nume de floare! In seara asta ii asteptam poate impreuna pe oaspeti. Ia loc domnia ta langa focul din semineu pana aduc eu niscavai cozonac de post si vin fiert, ba si sirop de brad daca mirosul de scortisoara nu-ti da ghes.  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Aprilie, 2006, 10:01:23 p.m.
Răspuns #1172

black rose

abia astept sa stau la focul simineului,sa ne  povestim cele mai ascunse si mai inaltatoare vise sub aramo de scortisoara si cozonac proaspat.......si poate vor mai veni si altii sa se alature in cercul nostru de vise......incepi u draga domnita cat imi trag eu rasuflarea?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

13 Aprilie, 2006, 10:04:14 p.m.
Răspuns #1173

Lorelei

Am sosit cu banatatile, am adus si niste saleuri si niste fursecuri facute toate de manuta mea si de post, sa indrazneasca si oaspetii care vor fi tinand postul Pastelui.

Eu una raman la cozonac si vin fiert. Domnia ta serveste ce ti-o pofti inima!

Eu revin imediat cu ultimele noutati din jurnalul piticului Doridac  ;D ;D (mai stiu eu pe cineva care le astepta  ;))

13 Aprilie, 2006, 10:07:46 p.m.
Răspuns #1174

crocantzel

Vizitator
Hehehe! Ce bine am nimerit aici. Primiti sufletul petrecerilor aici cu voi? ;D

13 Aprilie, 2006, 10:10:27 p.m.
Răspuns #1175

cv

Vizitator
 :D oaspeţi, oaspeşi. Iote şi hangiţa moaţă, cocoaţa.
Are chef de un vin fiert şi ... aşteaptă veşti de la dragul pitic oare pe mine mă bănuiai, Domniţă Lorelei? ;D ;)

13 Aprilie, 2006, 10:11:47 p.m.
Răspuns #1176

black rose

he he cum sa nu!bine ai venit!i-a un loc langa noi la simineu si serveste-te cu bunatatile pe care scumpa noastra hangita le-a pregatit cu atata daruire si dragoste.te asteptan cu povesti..........
 .............si eu sunt curioasa sa vad ce va ce va scrie piticul...am auzit de istorioarele lui...si il astept cu multa nerabdare

13 Aprilie, 2006, 10:12:56 p.m.
Răspuns #1177

Lorelei

Din jurnalul piticului Doridac:

"In imparatie se lasa cu idile. Pe Des, draga mea draga, mi-a furat-o un inger furios. Azi am plans toata ziua. Am inundat scorbura. Cum mai fac eu foc sa ma incalzesc? Prima data Sonia, acum Des, viata de pitic!  ::)

Lumea se razboieste pe lucruri marunte si rade de cate-n stele si-n luna. Tare ciudati mai sunt oamenii: acu' se cearta, acu' se pupa. Cine sa-i mai inteleaga.

La castel - printesa noua: Rosine! (asa o alint eu, ca parfumul de la Guerlain). Poate de data asta... Sa vedem, sa vedem...

Se simte miros de scortisoara si cozonac. Bweeeeack, ce pot manca oamenii astia. Oare inca n-au vazut ce buna este salata piticoata de napi cu sfecla si gulii?

Cu coada ochiului am zarit si o hangita. Mi-a soptit o randunica cum ca mi-ar fi dus dorul. Cred ca daca o vad ma inrosesc tot. Tare mi-e draga. Doar ea ce mai vede ca pe lumea asta exista si-un pitic pe nume Doridac.

Intre timp a aparut si-un Crontz. E clar, se lasa cu veselie iar la Castel!

Hotarat lucru nu vreau sa fiu om. Tareeeeee mai sunt ciudati."

Semnat si parafat, Doridac, pitic de vita nobila.

13 Aprilie, 2006, 10:27:48 p.m.
Răspuns #1178

desdemona

imi era dor de doriac.
pe mine nu m-a furat.tot aici sunt.. :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Aprilie, 2006, 10:28:30 p.m.
Răspuns #1179

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 10:30:28 p.m.
Răspuns #1180

Lorelei

"Zburator cu negre plete / Vin' la noapte de ma fura!" Stii doar vorba poetului  ;D ;D Bietul Doridac!  :D O sa cante de-acum: "De toa-te i-lu-zii-le me-le pra-fu' s-a a-les!"  ;D ;D

13 Aprilie, 2006, 10:33:07 p.m.
Răspuns #1181

ONLY DESIRE

pe mine iar m-a uitat doridac!e drept ca nu am ami iesit din a mea cameruta...insa chiar asa? :P
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Aprilie, 2006, 10:35:30 p.m.
Răspuns #1182

crocantzel

Vizitator
Lasa ca stiu eu cum sunt piticii astia: mari pofticiosi...Se face el ca nu-i plac cozonacii, dar dupa ce o sa ia o felie o sa uite de Des si Furi si alte suparari si o sa ne bucure in continuare cu povestile le care numai un pitic le poate sti.

13 Aprilie, 2006, 10:36:32 p.m.
Răspuns #1183

Lorelei

Hehe.... n-ai vazut pagina lipsa:

"Ondine m-a uitat definitiv! N-am mai zarit-o de zile intregi! Se mai intreaba lumea de ce balteste de apa sarata in scorbura mea  :'( :'( :'(

PS. Printul Charlie, cred ca poate si Crontz au ceva ceva cu Des. Asta imi da sperante. Poate nu o fura zburatorul totusi!  ;D

Din atatea printele minunate, nu m-oi alege si eu vreodata cu una macar? Hehehe.... sa tot fii pitic la Castel!"

13 Aprilie, 2006, 10:38:56 p.m.
Răspuns #1184

ONLY DESIRE

:Dsi totusi....se pare ca nu m-a uitat!am fost mereu aici...vreau si eu cozonac,cu cacao si stafide multe! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."