09 Octombrie, 2025, 08:31:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448401 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Aprilie, 2006, 10:39:46 p.m.
Răspuns #1185

Lorelei

Avem de toate! Am adus si cacao pentru asa printesa delicata...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Aprilie, 2006, 10:40:17 p.m.
Răspuns #1186

charlie

...vreau si eu cozonac,cu cacao si stafide multe! :)

vine imediat  ;D

========
total consumatie.... un zambet
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 10:43:36 p.m.
Răspuns #1187

black rose

km ieftin charlie!toate aceste bunatati se raspaltesc cu un sarut pt bucatareasa....na ca pt truda pe care a depus-o.....si o poveste pt noi ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

13 Aprilie, 2006, 10:45:22 p.m.
Răspuns #1188

crocantzel

Vizitator
Daca e asa ma fac bucatar ;)  Povestea oricum ne-o spunea, nu?

13 Aprilie, 2006, 10:45:33 p.m.
Răspuns #1189

Lorelei

Da da, ca bine zice... tocmai zisesem ca am facut totul cu mana mea  ;D ;D

Dragii mei dragi, eu ma retrag mai devreme in seara asta, dar va las in compania lui Doridac si in compania fiecaruia dintre voi. Ma bucur ca v-am regasit pe toti aici, portile castelului sunt deschise oricand.

13 Aprilie, 2006, 10:45:47 p.m.
Răspuns #1190

ONLY DESIRE

un zambet...doua,trei.....multam'!...cu ce pofta o sa mananc(chiar daca-i post)!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Aprilie, 2006, 10:45:55 p.m.
Răspuns #1191

charlie

km ieftin charlie!toate aceste bunatati se raspaltesc cu un sarut pt bucatareasa....na ca pt truda pe care a depus-o.....si o poveste pt noi ;D

ne cerem scuze, nu avem preturi mari  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Aprilie, 2006, 10:46:17 p.m.
Răspuns #1192

cv

Vizitator
Cât de drag îmi e Doridac! Cred că o să roşim amândoi.
E aşa înţelept, dragul de el. Uneori mă întreb dacă îmi mai doresc să fiu om

Dar, dragă Doridac, sunt convinsă că eşti dorit de mai mulţi... unii poate nu-s aşa îndrăzneţi să o zică. Vorba ta: "Tareeeeee mai sunt ciudati" ;)
Pupic pe frunticica ta înţeleaptă, nobile prieten! :-* :-[ Ai să găseşti la castel sigur ce-ţi doreşti!

13 Aprilie, 2006, 10:48:09 p.m.
Răspuns #1193

ONLY DESIRE

normal...ma va gasi pe mine!sunt decisa sa-i fur inima lui doridac!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Aprilie, 2006, 10:15:11 p.m.
Răspuns #1194

black rose

seara buna dragii mei!mai este cineva pe aici?sunt singura?va astept aici sa mai vorbin ca tareeeee dor imi mai este de vorba voastra dulce ca mierea si de atmosfera familiara...deci iesiti toti din camere si haideti sa ne veselim nitel! ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Aprilie, 2006, 10:39:33 p.m.
Răspuns #1195

Guardian|Angel

Chiar de afara era soare, si campuri;le erau toate inflorite, nu am putut sa stau prea mult timpo departe de mult iubitul meu castel si de toti cei dragi mie!
Am colindat intreaga imparatie dragii mei, in cautarea...in cautarea iubirii mele...si ce credeti ca am gasit?
Am gasit frumusetea asta de material , si ma gandeam sa pun croitorul regal, sa-mi faca o rochie, cum nu s-a mai vazurt in 15 imparatii!
A da, vorbeam despre iubirea mea...iubirea mea pierduta...iubirea mea pierduta si uitata...mmmm...
pai sa va povestesc...am iubit tare mult un cavaler...da, un cavaler, nu era un print, era un simplu muncitor, fermier mai exact...avea grija de pasuni, avea grija de animale si casa, cu atata devotament, cu atata iubire...incat imediat m-am inragostit...si era asa frumos...avea mainile si bratele atat de puternice, era inalt si impuntor dragul de el, brunet, cu ochii mari, verzi si patrunzatori, de-ti taia respiratia pe loc, zau...avea obrajii rosii, de parca rosea numai cand ma privea...si era atat de scump in vorba...atat de scump, ca-l ascultam si zi si noapte, fara intrerupere, ce mai...ma indragostisem...dar l-am pierdut...de ce?de fandosita ce-s...am iesit intr-o zi la targ, si el m-a insotit...sa cumparam ingrasaminte ptr pamant...si acolo, am vazut zeci de rochii, sute de materiale, si am cheltuit toti banii pe fandoseli de astea....iar el statea si se uita incremenit la mine, ca toti banii [e care ii economisise, eu ii dadusem pe targuieli, in cateva momente....atunci, l-am vazut dezamagit...era tare dezamagit de mine...nu am mai suportat privirea lui acuzatoare si am fugit...si iata-ma!m-am intors ranita, si apoi am fugit sa-l caut, dar el...el nu mai era...casa si pamantul lui erau in paragina...l-am cautat sa indrept raul facut, si nu l-am gasit...si m-am intors, sa-mi alin ranile, ajutata de voi... :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2006, 10:41:55 p.m.
Răspuns #1196

Lorelei

Bun venit dragele mele. Becka, fruntea sus, cati croitori or fi in lumea asta... Ia colea o stacana de vin fiert si un colt de cozonac si hai la o barfa mica mica...  ;)

17 Aprilie, 2006, 10:45:33 p.m.
Răspuns #1197

Guardian|Angel

cobor imediat din odaia mea, ca aici parca nu miroase ca in coliba in care am stat pana acum, ci miroase a parfumurile atat de fine, de care imi era atat de dor...trimite-o te rog pe Ariana sa ma ajute sa ma dezbrac si sa-mi pregateasca baia, ma dichisesc, si cobor sa va incant [privirile, si apoi sa stam la o barfa...dar nu mica, ca am lipsit ceva vreme, bine? ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2006, 10:47:06 p.m.
Răspuns #1198

Lorelei

Ariaaaaaaanooooooo! Vine acus' !  ;D ;D Abia te astept sa ne mai povestesti una alta. Fugi la dichiseala!  :-*

17 Aprilie, 2006, 10:58:14 p.m.
Răspuns #1199

black rose

vad ca se aduna lumea...atunci cobor si eu sa mai vorbim ca tare mia fost dor de voi dragele mele....doar sami gasesc cerceii...si cobor sa ne mai inveselim nitel!si capul sus guardian I angel...ce tie scris in frunte ti-e pu :-*