05 Noiembrie, 2025, 10:21:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475346 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Martie, 2007, 10:51:59 p.m.
Răspuns #1380

Lorelei

Bun venit, fata frumoasa... si hai la prajiturele, vin dulce si-o vorba buna in fata semineului. Cat despre oboseala, odaile castelului abia asteapta oaspeti!
Bun venit!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Martie, 2007, 11:03:22 p.m.
Răspuns #1381

Eve

:) zambesc. Ma asteptam la un paj cu a sa camasuta jumatate scoasa din pantaloni si cu parfum de levantica pe buze sau la o fatuca ciufulita care sa iasa de dupa soba aranjandu-si la repezeala sortul si basmaluta si cand colo... Bun gasit si tie scrib sef si gazda dulce! Prajiturele, vin, o vorba buna... Nu ma las rugata. Chiar ca esti dulce! :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

12 Martie, 2007, 10:43:57 p.m.
Răspuns #1382

Semiramis

Global Moderator
liniştea împresoară castelul, doar apa de lângă abia mai şopteşte vietăţilor ce trăiesc în ea, "noapte bună". toţi dorm la castel, până şi inorogul sirenei moţăie lejer cu un pai sub copită. ar trebui să urc la mine în turn, pe scara rotită şi să aprind un opaiţ să-mi lumineze drumul. dar lumina lunii mi-e suficientă. aş putea să pictez un tablou sub razele ei. o să intru întâi în castel să sting focul ce abia mai mocneşte. apoi, o să urc. mai am de citit câteva pagini din cartea pe care am început-o aseară, la hanul unde am oprit. cine-o fi oaspete la castel?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Martie, 2007, 05:51:43 p.m.
Răspuns #1383

Escu

Global Moderator
Vin de la lupta, calul negru e ranit, potcovarul unde e ?
Lorelei domnita, unde-mi esti, sufletul sa mi-l dezmierdesti...
Obosit sunt, in bratele tale vreau sa adorm.

Mai e cineva treaz?Am cui povesti lupta cu hotii ce vroiau sa praduiasca castelul ?

Let's put a smile on that face!

27 Aprilie, 2007, 08:16:34 a.m.
Răspuns #1384

amelie

intra in castel dar nu stinge focul...mai arunca un bustean sa arda molcom...esti obosita-intinde-te pe lavita...tu stii cum sa incremenesti eternitatea...nu te speria de umbrele cu ochi de napalm de afara-e haiticul de lupi trimis sa te pazeasca...picteaza daca vrei,dar nu termina cartea...nu uita de foc:fara el,va ramane doar tabloul si eu nu voi mai putea veni...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

27 Aprilie, 2007, 02:53:15 p.m.
Răspuns #1385

Semiramis

Global Moderator
piticule, mai scrii jurnale?
iaca am poposit pe la castel, că tot am prins o vacanţă de vreo patru zile. am încins cărbunii şi colo în vale, la han. am venit să vad dacă mai e careva pe-aici şi să adăp şi inorogul sirenei. hei, unde umblaţi???

27 Aprilie, 2007, 03:06:25 p.m.
Răspuns #1386

Eve

muuult am mai dormit dar... mi-a priit. ce pacat ca am oarece treburi astazi. as tot umbla prin castel sa-i aflu tainele. in capatul holului am vazut portretul unei doamne atat de frumoase si pe la miezul noptii parca am zarit silueta unui pitic strecurandu-se in varful piciorelor cu un sul mai mare decat el si tot notand... oare despre el vorbesti? era un jurnal? atunci poate gasesc acolo si ceva insemnari despre trecutul locului. dar asta diseara. acum fuga la treaba ca iute mai zboara timpul
"plici-pleoci pe sotron:

27 Aprilie, 2007, 03:10:40 p.m.
Răspuns #1387

Semiramis

Global Moderator
piticania îşi are sălaşul într-o scorbură. acolo plânge cu lacrimi de îndrăgostit. sinceră să fiu am uitat pe cine iubeşte. oricum, dacă îl prinzi, fură-i sulul, poate îl citim şi mai aflăm ce s-a mai întâmplat pe la castel, cine a mai dormit în camere, ce au mai mâncat, ce oaspeţi noi au mai venit.  :D
bine că mi-am închis cu lacăt turnul, altfel, cine ştie pe cine găseam dormind în patul meu, sau ptiu doamne, şi mai rău... :angel:
« Ultima Modificare: 01 Mai, 2007, 10:25:42 p.m. de Semiramis »

01 Mai, 2007, 10:22:15 p.m.
Răspuns #1388

Lorelei

Insemnari din jurnalul piticului Doridac:

"Zarva mare in imparatie de doua zile. Unul hais, altul cea... si zau ca n-au nimic de impartit. Dar asa e neamul lor de lighioane cuidate, si cand n-au nimic de impartit, ei tot impart ceva... Zau ca nu mai inteleg nimic. Noi macar cand ne certam ne certam pe napi... E o treaba foarte importanta povestea cu napii, cere discutii serioase si o buna randuiala intre pitici. Dar fara pricina sa ne adunam in piata? Zau ca nu!
Domnita draga inimii mele cu suspin de lacramioare nu a mai aparut de mult, dar am pastrat o batista pierduta de ea, pe care o pun pe post de servet cand servesc salata de napi. Asa e mereu langa mine in cea mai romantica forma posibila.
In schimb doua domnite tare dragalase bantuie prin castel din cand in cand. Una chiar cred ca m-a zarit cu coada ochiului. Daca eram un pic mai mare de statura o invitam la o dulceata de napi. Dar asa...  :'(
Oamenii sunt fiinte tare ciudate. Iar scorbura asta mare in care locuiesc ei si carora ii zic castel... ar fi de-ajuns sa adaposteasca tot neamul piticesc iar ei sunt vreo 10 cu totii... Inutilitatea materiala este comparabila numai cu inutilitatea vorbelor lor.
Aaaa, si mai au un obicei cel putin dezgustator, scriu poezii. Bweeeaaak, piticimea s-ar simti degradata de astfel de obieciuri.
Dar... astia-s oamenii, nu poti trai cu ei, nu poti trai fara ei... Sau stiu eu?"

Semnat si parafat, Doridac, pitic de vita nobila!

01 Mai, 2007, 10:28:27 p.m.
Răspuns #1389

Semiramis

Global Moderator
semnat şi parafat....dar tot nu am aflat nimic. inorogul e supărat, fânul nu-i mai place. a trebuit să îi fac o limonadă. pe aia a băut-o. iar am rămas singură la castel. m-am plictisit!  >:(

01 Mai, 2007, 10:50:31 p.m.
Răspuns #1390

Eve

:laugh: ce figura piticelul asta! Am sa-i las ravas langa portretul doamnei ;)
Deci:Domnule Doridac... Nu. Nu scriu domnule ca e prea... protocolar. Sa mai iau o foaie:

Draga Doridac,
am indraznit sa-ti las acest biletel pentru ca ador dulceata de napi si nu am descoperit mesteri mai mari decat piticii in pregatirea ei. A ajuns un zvon la batranele mele urechi ca m-ai fi invitat daca... Cata bucurie imi faceai!
Scuza-mi indrazneala dar poate alta data...

Cu prietenie,
Eva cea uriasa

O fi bine? Nu stiu care-s obiceiurile la piticii de vita nobila -dar nici ei nu inteleg ritualurile noastre- poate-mi va ierta eventuala impolitete. Ma duc sa-l pun. Am vazut eu o crapatura in zid tocmai la nivelul nasucului unui piticel.
Adevarul adevarat este ca mor de curiozitate cum este dulceata de napi. Am auzit doar povesti despre ea. Sper sa fie comestibila :P In plus sunt asa singura uneori iar piticii sunt atat de dragalasi... mi-ar insenina ziua vazand un ghemotoc in preajma mea
"plici-pleoci pe sotron:

01 Mai, 2007, 10:55:35 p.m.
Răspuns #1391

Lorelei

Ha, un ravas pentru mine? Asa ceva nu este posibil! Visez?
Ah, dar cata impolitete, auzi, "draga". Ah si totusi m-a induiosat! Oare ce sa-i raspund? Daca ma chema barem ADAM...
Acuma na, ca tre' sa fac dulceata de napi si sa mai si scriu un bilet de raspuns!
Belea am cautat, belea am aflat!  ::)

Iacata raspuns:

O sa reflectez piticeste la spusele domniei voastre si voi reveni cu un ravas in cel mai scurt timp.

O fi bine? O fi pe limba lor?

01 Mai, 2007, 10:56:18 p.m.
Răspuns #1392

Semiramis

Global Moderator
ia uite ce menajerie aici...o domniţă mândră şi uriaşă mare amatoare de napi şi mai nou de pitici. şi nu de oricare, de viţă nobilă...un pitic care toată ziua stă în pergamente cu nasul. acum mai au şi idile. iar eu fac bauturi la cai mofturoşi cu corn în frunte...frumos!
« Ultima Modificare: 01 Mai, 2007, 11:07:17 p.m. de Semiramis »

01 Mai, 2007, 11:04:57 p.m.
Răspuns #1393

Eve

Uite-l pe Doridac. Scrie ceva? Oare-mi raspunde la ravas?
-Domnule Doridac!
Uff, repede a mai disparut  :o
"O sa reflectez piticeste la spusele domniei voastre..."
Uff trebuia sa scriu... domnule. Clar ca l-am suparat :'(

Multumesc, Domnule Doridac. Imi cer scuze daca nu m-am adresat conform protocolului piticesc dar in lumea mea nu ne adresam cu "dumneavoastra" celor apropiati. Si inca o data scuze ca v-am socotit apropiat in ciuda rangului pe care-l aveti

Cu aceeasi prietenie,
Eva

"plici-pleoci pe sotron:

01 Mai, 2007, 11:09:43 p.m.
Răspuns #1394

Semiramis

Global Moderator
acum mai sunt şi invizibilă. se urmăresc de nebuni prin castel de au ridicat tot praful. aoleu, Doriac ăsta, pitic ruşinos, cu gândul la eva uriaşa a lăsat caietul în urmă, lângă tablou. unde să i-l duc? mă omoară fiinţele astea, fie ei oameni sau pitici. auzi, dulceaţă de napi...mi-e rău!