10 Octombrie, 2025, 01:05:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Soapta durerii  (Citit de 9417 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Martie, 2005, 12:56:37 a.m.
Citit de 9417 ori

HERRA

Vizitator
Cand privesc in urma mea, nu vad o carare prea lunga dar vad multe dune!
Sunt femeie cand ma privesc in oglinda, in ochii barbatilor care nu ma intereseaza  si sunt o oarecare pentru omul care-l iubesc!
Iubesc un barbat, mai matur decat mine.... l-am ales deoarece am crezut in el, in cuvintele lui frumos imprastiate in ungherele sufletului meu si rasfitate pe tone de hartie!
Viata mea langa el a fost mai mult amara .
Il iubesc, cum sa fac sa scap de spectrul acesta care se pare ca m-a marcat pe vecie???
Cum sa scap de el?

24 Martie, 2005, 01:17:17 a.m.
Răspuns #1

bubumeu

Stiu cat e de greu...
Cred ca cel mai bine e sa incerci sa inveti sa iubesti iar...
Stiu ca e greu...
Deschide-ti ochii si sufletul, priveste numai inainte, traieste clipa...
Trecutul nu exista decat in sufletele noastre ce incearca cu disperare sa pastreze obisnuinta...
A iubi inseamna  sa suferi...
Iubirea poate sa fie cautare...
Nu renunta!!!
Lupta pantru dragoste...
Cauta iubirea...

24 Martie, 2005, 09:29:20 a.m.
Răspuns #2

secunda albastra

nu alegem noi pe cine iubim si poate e mai bine asa, pentru ca sufletul e mai intelept decat mintea. iubirea e cea care ne imbogateste, ne modeleaza ca oameni. numai daca am putea stapani si controla intotdeauna ceea ce ni se intampla ... ce bine ar fi, nu? daca am putea trage linie si spune: te-am iubit cu toata fiinta mea si voi pastra iubirea aceasta ca pe o comoara in adancul inimii mele fara sa o reneg niciodata dar acum e momentul sa ma intorc in casa linistita a sufletului meu, in miezul fiintei mele, pentru ca sa-mi amintesc cine sunt eu cu adevarat si sa urmez drumul care ma face fericita. daca am putea ...
Herra, crezi ca ar fi posibil?
clipa de clipa, iubirea isi sapa albie in noi

24 Martie, 2005, 09:56:49 p.m.
Răspuns #3

ela

Da,intr-adevar e greu sa renunti la o persoana draga.In primul rand cred ca ai nevoie de vointa,apoi sa constientizezi ca e mai bine fara el si abia apoi vei reusi.Oricum sa nu incerci sa analizezi faptele lui,iti va provoca mai mult rau dect bine.Iti urez mult succes!
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

24 Martie, 2005, 10:26:14 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Oricum sa nu incerci sa analizezi faptele lui,iti va provoca mai mult rau dect bine.
La ce iti poate folosi sa analizezi faptele lui? Vei ajunge invariabil la concluzia ca el e cel rau, si tu cel bun, el e prost si tu destept. Sa iti faci dreptate in asemenea situatii este subiectiv si inutil. Ridica-te din praf si priveste inainte!

25 Martie, 2005, 01:26:13 a.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
Mi-e sufletul gol si trupul greu!

Am analizat faptele noastre si din pacate tind sa cred ca uneori oamenii se iubesc mai mult pentru defectele lor care ii apropie de umanitate si nu de calitatile lor care ii apropie de perfectiune  :-[....iar alteori exista masochismul  :P

Eram o persoana plina de vointa, aveam un caracter puternic! Acum, nu mai sunt la fel! Mi-a luat tot....pana chiar si increderea in mine ! ma tem si de propria-mi umbra, ma tem ca fara el voi esua, ca voi fi o ratata  :'(

As vrea sa pot sa imi controlez sufletul, mintea...sa uit si sa iert....dar nu cred ca e posibil! cel putin nu acum, nu sunt suficient de increzatoare in mine! As vrea sa fug, departe fara sa privesc vreodata inapoi!

Sunt o lasa?

29 Martie, 2005, 12:52:04 a.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

HERRA,stai linistita,am trecut si eu prin aceeasi situatie ca si tine(si aici ma refer la lipsa increderii in mine)...eu am avut norocul sa fiu cat de cat puternica....pentru ca dupa ce imi luase tot...nu mai aveam nici macar o persoana,o\un prieten/a cu care sa vorbesc...ma desconsideram...nu ma consideram suficient de buna pentru a sta de vorba macar cu cinevq...trebuie sa recunosc ca inca nu am depasit in totalitate acest stadiu,dar am gasit prieteni si colegi care m-au ajutat sa vad lucrurile altfel...m-am implicat datorita lor,in diferite proiecte,am incercat sa imi umplu mintea cu cat mai multe lucruri utile,iar noaptea,cand ma rapunea somnul,eram prea obosita sa mai gandesc....asa am inceput...insa mai tarziu,mi-am dat seama ca sunt chiar buna in ceea ce fac...si asta nu a fost numai parerea mea...iar acum...el,ma priveste si nu ii vine sa creada ce am realizat singura...inceputul unei cariere,si foarte multi prieteni adevarati....care au fost langa mine fara ca eu sa le cer asta...si ....chiar m-au ajutat...poate experienta prin care am trecut eu,te va ajuta sa treci mai repede si mai usor peste ceea ce stiu sigur ca te doare....iti spun din tot sufletul sa ai incredere in tine...pentru ca daca cine4va stie cu adevarat cat de mult valorezi,aceea esti tu!!!!!!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

04 Aprilie, 2005, 07:21:47 p.m.
Răspuns #7

HERRA

Vizitator
iti multumesc din suflet pentru vorbele tale Rebeka, esti o dulce, sa stii ca nici eu nu am prii...'cineva' a reusit sa ii alunge pe toti din preajma mea...
Stiu ca ce e val ca valul trece...iar eu trebuie sa raman la toate rece....mai am putin ...mult a trecut si putin a ramas....apoi, voi putea deveni si eu puternica...ca tine si capabila s afac ceva cu viata mea.
multumesc

15 Aprilie, 2005, 03:53:39 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

nu ai pentru ce sa imi multumesti....atunci cand vei trece peste toate obstacolele vietii cu cap`sorul sus ...voi considera ca mi-ai multumit...sa auzim de bine!!!
te pup :-*

15 Aprilie, 2005, 08:13:55 p.m.
Răspuns #9

HERRA

Vizitator
Bei, nu mi-ai zis ca percepi asa dobanda mare!!!!!!!!!!!!
 :-* esti o scumpa! ( tu intelegi ce vrei  ;D)

15 Aprilie, 2005, 11:06:24 p.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

asta e ...dobanda e dobanda...si inca ceva ::)stiu ca sunt o scumpa ;De bine ce am inteles eu? :P

16 Aprilie, 2005, 04:55:02 p.m.
Răspuns #11

HERRA

Vizitator
hai sa lasam notele de plata neachitate, si sa imi spui Draga mea RebecKa ...cum mai stai cu spoaptele de durere?

16 Aprilie, 2005, 11:06:24 p.m.
Răspuns #12

Guardian|Angel

mai herra,cum sa iti spun eu ca de fapt foarte rar vorbesc in soapta?
sunt genul de om care vorbeste ca sa fie auzit! :P
singurele vorbe pe care le-am soptit au fost....hehe...ai vrea tu sa stii care au fost...dar iti zic doar atat...nu au fost de durere...xca daca ma durea,tipam! :P
asa ca uita odata de durere...ca si asa nu o auzi,ca e soptita...si hai sa trecem mai departe!

17 Aprilie, 2005, 02:30:55 p.m.
Răspuns #13

HERRA

Vizitator
Acum inteleg de ce mi-au cedat timpanele in urma conversatiei avute cu tine!
Ma bucur sa vad ca esti bine si fericita pe deoparte si te detest totodata pentru ca esti tare insuportabila....acuma ce sa zic?
sa iti vreau binele , sa te fad fericita si sa ma stiu terorizata? sau...
Sa te vad nefericita si sa vin sa iti dau un sfat, sa imi ungi sufletul cu vorbele tale de multumire?
heheheheheheheh..subiect de meditatie!

17 Aprilie, 2005, 04:06:00 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

ca sa nu mai meditezi atat,si sa risc sa iti ia foc creierasul...iti spun eu ca intotdeauna un sfat e binevenit...fiindca de multe ori,hai bine de cele mai multe ori sunt cu capul in nori si simt nevoia sa stiu ca si altor persoane le pasa de umila mea existenta....iti voi multumi pentru fiecare interventie,fie ea si cea mai banala....multumita?