05 Noiembrie, 2025, 10:25:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Joc!  (Citit de 10295 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Martie, 2005, 01:17:56 a.m.
Citit de 10295 ori

HERRA

Vizitator
Propun si eu un joc!
Nu dati cu parul! se accepta doar opinia!
Tot suntem la capitolul psihologie....am o propunere!
Hai sa ne facem curaj sa zicem care a fost cel mai oribil moment din viata si care a fost cel mai fericit....asa putem sa ne facem cat de cat o parere....despre viata in general!
Ce ziceti? va bagati?

28 Martie, 2005, 11:39:41 p.m.
Răspuns #1

just_a_tear

Vizitator
 Eu una ma"bag" ;D
    Oribil:intr-o dimineata suna telefonul (ora 6 )si dintr o data un tipat....in toata casa,ceva sfasaietor...am sarit din pat .Dumnezeule,tata era pe covor tipand...NUUU....a muit cineva.MATUSA...sora lui...accident de masina  :'(

29 Martie, 2005, 12:47:44 a.m.
Răspuns #2

Bke

Vizitator
mmm:) cel mai oribil moment din viata mea au mai multe... insa pe unul il tin bine minte... eram la ora de religie in clasa 5-a si aveam probleme de burta.. nasoale rau de tot si ma duc la profesorul de religie, ii cer voie sa ma duc la toaleta si pe drum ma apcua... dar ma apuca  asa de rau incat incep sa alerg ca deabia ma mai tineam... nu am reusit:) si am facut pe mine ... in continuare nu va mai povestesc ca e prea scarbos:))), cel mai frumos moment din viata mea? pai a fost acela in care am realizat ca prietena ma iubieste foarte mult:D

15 Aprilie, 2005, 07:30:19 p.m.
Răspuns #3

Morticia9

Oribil: o zi in care am vazut ca nu totul se poate in viata, mi-am spus "Eu nu pot.."..urmarea a fost o interiorizare de care abia am reusit sa ma detasez dar care si-a lasat amprenta.. Fain: Momentul in care am simtit ca sunt iubita pt ceea ce sunt
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!

15 Aprilie, 2005, 10:17:01 p.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
 Am uitat sa spun ca cel mai frumos moment din viata mea de pana acum a fost clipa in care l-am recapatat pe el.Scrisesem aici,pe lovetime,o scrisoare catre Mosu (CRACIUN) in care il rugam sa-mi aduca dragostea lui in dar,O DOREAM DIN NOU,IL DOREAM AL MEU si ce credeti?In 25 DECEMBRIE am primit acea avere instimabila de care vorbeam,iubirea lui si am aflat ca MEREU AM AVUT-O! :)
      Chiar a fost ceva emotionant si o lacrima s-a scurs din ochii mei,o lacrima de fericire (de data aceasta) si e greu sa explic ce am simtit.De fapt,nu poate fi explicat!
                LACRI. :-*

15 Aprilie, 2005, 11:16:21 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

uite ca am "rasarit" si eu...de unde...hhmm...inca nu stiu...
just a tear spunea ceva de 25 decembrie si asta mi-a trezit amintiri...va voi spune despre ce este vrb dar nu      tine nici de cel ma iplacut si nici de cel mai oribil momentdin viata mea...de craciun am crezut...ca am primit cel mai frumos cadou de la viata:pe Claudiu! -m-am inselat!
cel mai fericit moment din viata mea a fost ..sper ca nu veti rade...cand mi-a aparut primul articol in ziar...(va asteptati sa zic ceva de vreun EL? :P)am fost atat de mandra..si am citit mandria  in ochii alor mei si a celor apropiati mie....
cel mai oribil moment din viata mea a fost...cand eram mai mica si incercam sa o fac pe matura...si m-am imbatat ...si de atunci s-a rupt firul...tot ce stiu e ca a aflat mama si ce s-a intamplat dupa aia e clar:vacanta de vara,adica 3 luni, am stat numai la tara!
p.s.-eu la tara nu merg decat in vizita de jumatate de ora fiindca sunt dependenta de oras!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Aprilie, 2005, 05:17:17 p.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
hahahahahahahahaha, nu ti-e rusine?????????????????????
Mei, aici esti pe love time, nu pe buissnes time!!!!!!!!!!!!!!1
cat despre faza de la tara....ce ma bucur...daca mai vrei , imi poti da numarul de tel al parintilor tai!
ca o prietena adevarata ce iti sunt m-as sacrifica si ti-as pune o pila...sa te transefere la tara...ca stiu ca in adancul sufletului asta iti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!
heheheheheh
pup u

18 Aprilie, 2005, 09:26:37 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

multumesc...cand vor veni in tara,le voi comunica dorinta ta arzatoare de a le transmite acel mesaj plin de prietenie....si inca ceva...viata mea e a mea....si intr-un final au inteles asta...dar atunci eram in clasa a opta(cand am comis-o,i mean)...imagine that!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

11 Ianuarie, 2006, 01:48:14 p.m.
Răspuns #8

curtezanu

hm... da.. ia sa va povesteasca mosu cel mai penibil moment din viata lui...

acum vreo cativa ani.. virgin fiind... am avut o prietena mai mare ca mine cu vreo 4 ani.. si prima noapte de dragoste a fost inopinata... fara sa am astept la nimic.. mi-a facut un sex oral...  penibilul situatiei stiti care a fost? i-am zis multumesc dupa ce a terminat...  :'(

ce mai fericit moment din viata a fost cand mi am dat seama ca lacrimile pot aduce alinare... am plans in pumni de durere... apoi am simtit lacrimi de bucurie pentru tot raul ce iesea din mine...

a.. pe acelasi loc... momentul cand mi-am vazut romanul terminat s cand am primit recenzia primei tipe care l-a citit... care mi-a zis c a plans la sfarsit... si ca s-a regasit in el... momentul ala a fost orgasmic pe de-a dreptul...

see ya!
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

11 Ianuarie, 2006, 09:56:25 p.m.
Răspuns #9

sufletel

as dori sa va impartasesc si eu cea mai teribila zi daca pot sa o numesc asa...de fapt a fost intr-o noapte, dar nu conteaza

lucram la o fabrica de mobila, nu in orasul meu....era intr-o joi seara, a doua zi era sarbatoare, si fiindu-mi dor de casa am vrut sa trag o fuga, avand in vedere ca lucram si sambata, macar pentru o zi...zis si facut, am plecat de la munca pe la 18.30, cu gandul sa iau un maxitaxi, insa imprejurarea a facut ca la acea ora sa nu mai circule nici unul inspre casa, eram descumpanit, am crezut ca nu o sa mai ajung acasa in seara aia, insa mi-a trecut prin cap sa trag o fuga pana in gara sa vad daca mai am vreun tren, ajung in gara ma uit pe panoul informativ si vad un tren pe la ora 22.40 cu schimbare in alta gara, acolo trebuind sa astept 55 de minute, fiind foarte hotarat sa ajung acasa am asteptat doua ore si ceva sosirea trenului, si in sfarsit ajung acasa...ajuns acasa am apucat sa salut vreo cativa prieteni apoi m-am dus acasa obosit, am dormit pana in jurul orei 3 dimineata. auzind tipete de disperare din partea mamei, m-am trezit speriat, am fugit pana in camera parintilor, mama mai mult moarta decat vie, plangant,tipa numele tatalui meu, insa acesta nu raspundea, am intrat si eu in panica, am tras de el, i-am dat palme :'(....nimic...am pus mana pe gatul lui sa vad daca mai traieste...si nimic...am inceput sa-i fac respiratie gura la gura sperand in posibilitatea reanimarii lui...nimic...mama plangea intruna...am tipat la ea da-i drumul si suna la salvare, a inlemnit, nu stia ce sa mai faca...am mai incercat de vreo 2-3 ori reanimarea lui, la fel nimic,  eu am dat telefon la salvare, l-am sunat pe fratele meu sa vina, eram constient de acum ca tatal meu murise, fratele meu credea ca este vorba de alt tata, al unui coleg de-al lui care avea cancer, neuitandu-se la numar, la al doilea telefon a inceput sa ma intrebe tata mah, tata, tatal nostru, la care eu, da ma, da tata, a venit in graba, mama era in transa, nu stiu ce avea privea in gol, nu facea nimic, nici macar nu plangea, nu stiu ce avea insa intr-un tarziu si-a revenit si a fugit la o vecina care este asistenta, pentru a suna dansa la salvare, aceasta nu mai venea, dupa ce suna acea persoana la salvare, intr-un tarziu apare si salvarea, si ce au facut....au constatat decesul, atat, nici macar trusa de prim ajutor nu au carat-o sus, nimic..sa-mi fie cu iertare pentru acele cadre medicale care citesc acest mesaj insa imi pare rau de juramantul acela depus de unele persoane, numite cadre medicale. Cu toate astea intamplate, cu atat amar in mine, mai pune si fratele meu sare pe rana, il citez "ce ai facut ma tampitule, l-ai omorat pe tata" :'( :'(, si o perioada am trait cu aceasta impresie ca eu l-am omorat, poate daca nu ma chinuiam eu sa-l resuscitez si poate daca telefonam direct la salvare era altceva, era acum in viata....aceasta este cea mai neagra zi din viata mea. :'(   Asta se intampla acum doi ani si doua luni.

cat despre cea mai frumoasa zi din viata mea am sa va spun putin in cuvinte, sper sa intelegeti ceea ce vreau sa zic atunci cand fac referire la cea mai frumoasa

A fost de ziua mea anul trecut in 2005, cand am primit cel mai frumos cadou pe care un om l-ar primi in dar...acest dar a fost un dar dat de Dumnezeu....am primit un semn de viata, am primit in dar un inger, cealalta jumatate a sufletului meu...asta este cea mai frumoasa zi din viata mea...

daca cineva se simte ofensat de ceea ce am scris imi cer sincer scuze...nu fac referire la toate cadrele medicale...multumesc

11 Ianuarie, 2006, 10:08:01 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

:'(...offf...cum a putut sa spuna asa ceva?...cum?..., dar probabil era si el indurerat si speriat...de moartea tatalui tau... :'( :'(...bineinteles ca nu ai fost vinovat de moartea lui, nu ai avea cum...ai un suflet mult prea frumos...mult prea bun...Cat despre mama ta... :'( :'( :'(...este o femeie puternica...deosebita...nu as vrea sa fiu in locul ei niciodata...!!!!! Am avut o data un vis in care ingerul meu era bolnav la spital (am sa scriu un topic despre visul meu) si m-am trezit urland...plangand...mi-a fost rau si am stat toata noaptea in baie...nu puteam respira si ma durea sufletul incat mi se parea ca mor...eu nu as putea sa trec prin asa ceva...pur si simplu nu as putea... :'(...eu si ingerul meu ne-am promis ca murim deodata!!!
Imi pare tare rau de ce s-a intamplat...poate ar fi fost minunat ca ingerul tau sa fi fost de atunci langa tine..., dar probabil a fost intr-un fel sau altul...

11 Ianuarie, 2006, 10:29:05 p.m.
Răspuns #11

digitty

trist....aproape ca mi-au dat lacrimile...imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat...este mult prea dureros...nimeni nu merita asa ceva...fratele tau probabil era prea suparat sa-si dea seama ce vorbeste...

cel mai oribil moment din viata mea a fost cand am aflat ca daca doctorul nu ajunge intr-o ora sa ma opereze...voi muri..pe moment cand mi-au zis nu am constientizat.mi se parea un fel de joaca.dar nu stiam ce cauta acele lacrimi uriase in ochii parintilor mei.la urma urmei e doar un joc...un joc in care,din fericire,am castigat :) insa nu sunt convinsa ca acesta e cel mai oribil moment...

cel mai fericit moment din viata mea...nu stiu...poate a fost momentul primului sarut (stiu ca dupa aceea am zambit incontinuu pana am adormit),sau cand s-au afisat rezultatele la capacitate,sau cand am aflat ca baiatul pe care il simpatizez ma place ;D ...nu pot spune exact...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Ianuarie, 2006, 05:11:53 p.m.
Răspuns #12

ONLY DESIRE

O sa incep cu cel mai fericit moment:cand eu si El ne-am sarutat pentru prima oara(pana in momentul de fata si pentru ultima oara).A fost ceva magnific,un sentiment inaltator...a fost un sarut pasional care insa nu avea nimic sexual in el...simteam ca plutesc,simteam iubire...
cel mai ingrozitor moment din viata mea:cand mi-a murit bunica...am fost sfasiata de durere!altceva nu mai pot spune
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Ianuarie, 2006, 01:10:50 p.m.
Răspuns #13

jucatorul

Cel fericit moment in viata mea a fost ziua cand am fost la tribunal... pentru divort... cel mai oribil moment a fost restul acelei zi.

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

24 Ianuarie, 2006, 01:34:09 p.m.
Răspuns #14

sunshine

Bine ai venit de prin meleagurile fericirii si tristetii.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\