eu sustin din start ca nu exista reincarnare si o sa argumentez. in primul rand fac apel din nou, la biblie care este in adevar cuvantul lui D-zeu. Dumnezeu spune asa:"Si dupa cum oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa acea vine judecata, tot asa Cristos dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara, celor ce-L asteapta, nu in vederea pacatului ci in mantuiri" Evrei 9:27. In alte cuvinte, oameni au singura viata, fiecare din noi avem o singura viata. In functie de ce faci tu aici pe pamant, va depinde unde iti petreci vesnicia. Conteaza fiecare decizie pe care o luam, conteaza fiecare minut in ce-l investim, vom da socoteala pt tot ce am facut, pt TOT. Daca ar exista reincarnare atunci toate aceste lucruri nu ar mai fi valabile. Atunci fiecare din noi si-ar trai viata cum i-ar fi lui mai bine, sa pacatuieasca cat vrea ca oricum el se va reincarna si nu va suporta nici o consecinta. Acum fiecare crede ce vrea...din nou exista 2 posibilitati - ori credem ce spune D-zeu, ori ce spune Satan. - Ori Iisus a zis despre sine ca este Adevarul(Eu sunt Calea, Adevarul si Viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine; Ioan 14:6) iar de Satan ca este tatal minciunii(...ori de cate ori spune o minciuna). Asta e jobului lui sa ne indoim de cuvantul lui D-zeu. Exact la fel a facut cu Adam si Eva si stim cu toti ce s-a intamplat de acolo. Ex pot continua. Acum tu pe cine crezi?