Draga Rebecka, hai sa nu lasam orgoliile sa ne intunece mintea si sa incercam sa gasim solutii pentru ca toti sa se simta bine! Ar fi egoist din partea ta sa pleci fara sa incerci macar sa intelegi si parerile celorlalti! Iar a te victimiza acum nu cred ca va fi de vreun folos. Nimeni nu aduce acuze nimanui, poate pentru ca, daca forumul s-a degradat, toti suntem vinovati intr-o masura mai mare sau mai mica. Dar merita sa discutam deschis. Mai multe minti...stii tu...gandesc mai bine!
Lorelei are dreptate, unii din noi ( inclusiv eu) ducem dorul discutiilor incitante, contradictorii chiar. Cele care ne stimulau sa cautam adevarul de multe ori. Iar asta nu pentru ca suntem mai destepti ca altii, ci pentru ca suntem mai curiosi, mai indaratnici de multe ori in a crede sau nu ceva, mai intrigati de ceea ce auzim sau vedem, etc. . Si e la indemana oricui sa fie asa. Totusi, apreciem umorul, replicile haioase, situatiile comice! Si cred ca este loc si spatiu pentru toate genurile de discutii. Doar ca ar merita sa stim locul fiecareia din ele. Ramai! O sa vezi ca ai mai mult de castigat decat punand coada intre picioare si plecand!
Cu prietenie,
Diana