11 Octombrie, 2025, 12:51:30 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DISCUTII!  (Citit de 13088 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Iunie, 2005, 11:35:47 p.m.
Răspuns #45

Guardian|Angel

draguta mea....si la mine ii sesiune,dar cu mai putina teorie...de asta tot iau eu examenele in prostie ca de altfel.... ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 Iunie, 2005, 09:59:41 a.m.
Răspuns #46

Guardian|Angel

ma simt intrigata de faptul ca moderatorilor si unora dintre utilizatorii acestui site nu le place cum discutam aici pe site...daca intr-un anumit moment m-am simtit data la o parte,exclusa, am revenit...si imi place sa ma simt ca "acasa" aici....nu simt nevoia sa ma ascund,sa fiu altcineva, sa ascund ce simt sau ce gandesc...pur si simplu astern gandurile mele in fata voastra,a tuturor,ca si cum as fi o carte deschisa....ma doare dar trebuie sa recunosc ca prima vinovata sunt eu,de "degradarea" site-ului....fiindca am facut ceea ce se pare ca nu trebuia...am fost eu insumi....fara a fi desteapta sau competenta,fiindca poate nici nu stiu sa fiu asa....poate ca sunt eu mai dint-o buicata si nu stiu cu ce se mananca inteligenta asta.... :-[
acum...imi cer scuze tuturor....si cu permisiunea voastra,as vrea sa ma retrag,pentru a nu aduce "prejudicii" site-ului sau celor ce au muncit pentru a face ca acesta sa existe!
va iubesc mult!

cu cea mai sincera prietenie....a voastra, RebecKa!

30 Iunie, 2005, 02:56:58 p.m.
Răspuns #47

Lorelei

Ei hai, eu ma bucuram ca vorbim deschis, ba inca mai si spun ca tu ne-ai deschis gustul pentru asta si acuma ia uite ce ne faci. Cum sa pleci? Asta-i buna.Hai, fata draga, frumoasa si desteapta ( ;D ;D ;D - daca me-ai dat si poza, ce vrei!), revino-ti in fire. Esti cum zici tu, acasa! Ne mai certam, ne mai zburlim unii la altii, da' nu plecam, ramanem sa rezolvam si sa construim impreuna. Hai zi-mi ca mai vad un post semnat Rebecka.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Iunie, 2005, 03:53:15 p.m.
Răspuns #48

Guardian|Angel

nu e vorba de cearta,fereasca Dumnezeu!
efectiv,m-am simtit cu musca pe caciula...si decat sa mi se faca observatie,am preferat sa ma simt eu inainte de asta.....nu reprosez nimanui nimic,si nici nu am facut-o vreodata,....numai ca ...vedeti voi....eu am o problema...sufar de inferioritate....si mereu,mereu mi se dovedeste ca am motive intemeiate sa sufar din cauza asta...de ce?fiindca sunt inferioara multora dintre...oameni...numai ca...intre voi,ma simt perfect....chiar daca suntem impreuna doar cu gandul ....ma simt egala voua , nu superioara, nu inferioara...iar asta imi mai da putina incredere in mine....asta e problema mea! :'(
« Ultima Modificare: 30 Iunie, 2005, 03:55:34 p.m. de RebecKa »

30 Iunie, 2005, 06:49:46 p.m.
Răspuns #49

DIANA

Vizitator
Draga Rebecka, hai sa nu lasam orgoliile sa ne intunece mintea si sa incercam sa gasim solutii pentru ca toti sa se simta bine! Ar fi egoist din partea ta sa pleci fara sa incerci macar sa intelegi si parerile celorlalti! Iar a te victimiza acum nu cred ca va fi de vreun folos. Nimeni nu aduce acuze nimanui, poate pentru ca, daca forumul s-a degradat, toti suntem vinovati intr-o masura mai mare sau mai mica. Dar merita sa discutam deschis. Mai multe minti...stii tu...gandesc mai bine! :)
Lorelei are dreptate, unii din noi ( inclusiv eu) ducem dorul discutiilor incitante, contradictorii chiar. Cele care ne stimulau sa cautam adevarul de multe ori. Iar asta nu pentru ca suntem mai destepti ca altii, ci pentru ca suntem mai curiosi, mai indaratnici de multe ori in a crede sau nu ceva, mai intrigati de ceea ce auzim sau vedem, etc. . Si e la indemana oricui sa fie asa. Totusi, apreciem umorul, replicile haioase, situatiile comice! Si cred ca este loc si spatiu pentru toate genurile de discutii. Doar ca ar merita sa stim locul fiecareia din ele. Ramai! O sa vezi ca ai mai mult de castigat decat punand coada intre picioare si plecand!
Cu prietenie,
Diana

30 Iunie, 2005, 07:59:33 p.m.
Răspuns #50

Guardian|Angel

nu....eu nu ma victimizez...doar ca intotdeauna,incerc sa va fac sa ma vedeti exact asa cum sunt....fara "perdea"....am spus ca M-AM SIMTIT CU MUSCA PE CACIULA....nu am fost o victima...si nici macar nu nm-am crezut...da..la inceput...am mai si zis ca m-am simtit exclusa ...dar eu m-am bagat in seama in continuare,si uite ca vrand nevrand,ati ajuns la a ma accepta ;D