10 Octombrie, 2025, 11:55:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dependenta de tine!  (Citit de 6351 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2005, 10:39:45 p.m.
Citit de 6351 ori

just_a_tear

Vizitator
   Cu trecerea timpului imi dau seama ca am ajuns sa fiu cu adevarat dependenta,dependenta de prietenia ta,de dragostea ta,dependenta de tine.Sa fie acesta un lucru bun?sau nu?
       Realizez pe zi ce trece ca tu esti intraga mea lume,imi dau sema ca pentru tine zambesc,pentru tine rad,pentru tine fac tot ce fac.Intrega mea munca iti este dedicata.Sa fie acesta un lucru bun?sau nu?
   Dar daca se va produce acea tragica despartire (sa dea Dumnezeu sa nu fie asa),eu ce ma fac?

05 Mai, 2005, 02:41:31 a.m.
Răspuns #1

mfloreil

... de ce trebuie sa te gandesti la despartire?mai bine ,traieste clipa !pentru ca,daca traiesti cu teama asta in suflet ,nu vei avea puterea sa te bucuri de momentele frumoase pt ca ,iti va fi teama ..iti va fi teama ca se va termina ! am trecut si eu printr-o situatie de genul asta si mi-am dat seama ca nu are rost sa ma gandesc la despartire ....poate va veni,sau poate nu va veni ..dar gandul la despartire nu imi dadea voie sa traiesc prezentul ..si cel mai important este prezentul...nici trecutul,nici viitoarul nu conteaza ..prezentul,da! incearca sa profiti de fiecare secunda ce se scurge!
Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you

02 Iunie, 2005, 08:58:32 p.m.
Răspuns #2

da_na

daca si el simte acelasi lucru nu vad de ce sa fie rau si daca tu ai ajuns  sa simti asta pentru el cred ca merita si nu vad de ce crezi ca e rau si cum ai ai inv sa tii atat de mult la el cand se va termina (daca se va termina) o sa inv sa mergi mai departe si alta data.Nu crezi asta e parerea mea

03 Septembrie, 2005, 10:13:59 p.m.
Răspuns #3

desdemona

era vorba despre dependenta de acea persoana,de acea persoana careia ii dai totul,o numesti viata ta.Cand iubesti curat,sincer toata lumea este a ta...el/ea este a ta.oare dragostea uneori nu este oarba?o mare personalitate spunea ca dragostea nu este oarba,ci doar nu spune ce vede.Dar daac tu spu ca este viata ta,ce se intampla apoi cu tine?tu cui ramai?
dar nu...asa e corect...vom suferim..dar vom gasi din nou pe cineva careia sa ii oferim viata.nu asa e firesc?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Septembrie, 2005, 12:19:06 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Firesc este sa-ti iubesti partenerul(a), sa ai jumatatea ta, sa te dedici unei persoane cu suflet si trup. Mi se pare firesc sa ai pe cineva careia sa-i dedici toata munca ta, toate bucuriile si toate supararile sa le imparti cu el/ea.
Draga just_a_tear, cand iubesti te dedici acelei iubire fara sa te gandesti la despartire. E normal totusi sa te gandesti ce se va intampla daca el se va indragosti de altcineva (Doamne fereste) sau cine stie ce, insa decat sa te gandesti la asa ceva mai bine te gandesti ce sa faci ca dragostea dintre voi sa fie vesnic vie, ca acea flacara a iubirii sa arda mereu ;)

Sa fii iubita si sa iubesti! :-*
Never, never quit!

29 Septembrie, 2005, 08:58:30 p.m.
Răspuns #5

charlie

Firesc este sa-ti iubesti partenerul(a), sa ai jumatatea ta, sa te dedici unei persoane cu suflet si trup. Mi se pare firesc sa ai pe cineva careia sa-i dedici toata munca ta, toate bucuriile si toate supararile sa le imparti cu el/ea.

si cand nu ai cui... ?  :-\
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Septembrie, 2005, 09:26:46 p.m.
Răspuns #6

Evangeline

Cand nu ai cui astepti jumatatea inimei tale.  Sta ea ascunsa pe undeva si va aparea cand e momentul ;) Nu te descuraja! Ai incredere in puterea Domnului!!!

Multa bafta! :)
Never, never quit!

29 Septembrie, 2005, 10:24:51 p.m.
Răspuns #7

charlie

Cand nu ai cui astepti jumatatea inimei tale. Sta ea ascunsa pe undeva si va aparea cand e momentul ;) Nu te descuraja! Ai incredere in puterea Domnului!!!

Multa bafta! :)

sper din tot sufletul meu... dar....  :'(
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Septembrie, 2005, 12:54:16 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

E bine ca inca mai ai sperante ca lucrurile se vor indrepta, dar mai presus de speranta e credinta. Crede cu toata inima ca intr-o zi vei gasi fata viselor tale. ;) (vezi "Credinta precede miracolul")

:-*
« Ultima Modificare: 30 Septembrie, 2005, 01:06:43 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!