Uneori, cand am timp sa fiu doar a mea, nu pot sa nu ma intreb :
IMI IROSESC VIATA? sau
CUM POT REALIZA CA NU-MI IROSESC VIATA!Uneori ma intreb cum as putea sa aflu daca sunt pe drumul cel bun, iar daca nu sunt ce-as putea face sa revin! Cum pot eu, muritor de rand, sa aflu scopul meu in viata? Se zice ca nimic nu e intamplator, ca ne-am nascut cu un scop! Care o fi scopul meu in lume? Sau zicala era doar menita sa ne faca sa ne simtim mai bine...sa nu ne mai simtim niste....neampliniti?
Sunt oare unica? Sunt singura care ma uit in jur si ma intreb daca imi irosesc viata? Motivele exista...
De exemplu, omul de langa mine.... orice inceput are si un sfarsit, ce voi simti in momentul in care va veni sfarsitul? Voi regreta, ca mi-am irosit cei mai frumosi ani alaturi de el, cand puteam sa fac lucruri mult mai utile, cand puteam sa fiu libera, cand puteam sa descopr adevarata dragoste , as fi putut inventa aparatul de iubit....dar cate nu puteam face...deja incep sa regret cei 3 ani petrecuti alaturi de el! Nu sunt superficiala in relatia mea...sunt realista! Peovestile cu happy end nu au fost genul meu niciodata!
Si totusi....cum pot realiza ca nu-mi irosesc viata?

Are cineva o idee? Se mai teme cineva la fel ca mine? Sunt singura in toata bezna asta?