Am avut astazi o zi foarte prosta la SCOALA.As vrea ca cei ce vor citi urmatoarele randuri sa ma ajute sa ies ,cumva ,din aceasta stare.
Sunt cu moralul la pamant...
In clasa a 9a ,in primul semestru nu eram foarte buna la invatatura,recunosc,dar din semestrul doi am MUNCIT FOARTE MULT si am ajuns la concluzia ca M_AM STRADUIT in zadar,toate eforturile mele au contat foarte putin,sau mai bine spus,nu au contat deloc.Ce s-a intamplat? Si-au batut joc de munca si eforturile mele.Da.Profesorii si-au batut joc de mine.Cand aveam nevoie de ei,de incurajari m-au umilit,m-au umilit in fata intregii clase.
Lucram foarte mult la matematica si eram pregatita sa raspund,stiam ca ma va asculta in ziua urmatoare si...am avut dreptate ,m-a ascultat.Am facut o problema d'al capo al' fine si ce credeti?mi-a dat zece?Nuuu...mi-a mai dat o problema ,o problema de olimpiada pe care numai el stia sa o rezolve.De ce?Pentru ca NU MERG LA MEDITATII (nu imi pot permite,nu am bani sa dau pe ore extrascolare ).De obicei o singura problema de cand asculta,dar...EU...eu nu eram decat DEW.
Astazi locul meu in clasa este ocupat de alti elevi,de elevii cu bani,elevii care isi pot plati notele si ma intreb :mai merita ,mai merita sa muncesc,sa ma straduiesc ?Pentru ce,dragii mei?pentru ce?isi bat joc de munca mea.
La limba Romana am numai note slabute pentru ca nu imi pot permite,chiar nu pot merge la meditatii,parintii mei nu au bani de dat aiurea.M-am straduit foarte mul,am invatat pentru teza si tot o nota slaba am luat,cu toate ca aveam o lucrare BUNA,chiar am facut o lucrare buna.Eu am luat o nota slaba,dar colega mea ,care este foarte bogata a luat nota mare cu toate ca abia vorbeste romaneste(si nu exagerez cand spun asta)
Mi-as dori ,din suflet ,sa am bani.Pentru prima data ravnesc la asa ceva,dar in clipa de fata mi-as dori sa am foarte multi bani.Doamne cum i-as umili...
Este posibil?Nu mai sunt capabila sa lupt,acum gata,nu mai pot...m-au descurajat complet ,sunt dezamagita,sunt suparata pe mine ,pe ei...pe toti si EU NU MAI POT ,simt ca voi ramane pentru totdeauna in acesta loc de jos,niciodata nu ma voi putea ridica,NU MA LASA...
Am incercat ,m-am zbatut,am muncit ,dar au ras de mine si eu acum ma las pagubasa.M-am dezamagit si pe mine.Nu gasesc putere ,nu gasesc putere sa ridic privirea in clipa de fata