10 Octombrie, 2025, 05:54:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cine sunt eu?  (Citit de 9630 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Noiembrie, 2004, 05:47:59 a.m.
Citit de 9630 ori

DIANA

Vizitator
Hai sa ne cunoastem o idee mai bine, pe noi insine si intre noi! Haideti sa ne autodescriem. In cateva cuvinte! Sa lasam modestia, prejudecatile, la o parte, sa actionam ochiul interior si sa vedem ce iese. Iata, incep eu.

Cine sunt? O fata. Nu imi place ideea ca sunt femeie! Nu inca!
Nici frumoasa, nici urata, desteapta, matura, dificila de multe ori, naiva peste masura, superficiala cu lucrurile care nu imi plac, perfectionista si auto perfectionista, cu simt al umorului, dezordonata in privinta orelor de masa, tacticoasa in multe, in special la masa, destul de feminina, pisicoasa, (dar nu exagerez niciodata!), hotarata in ceea ce ma priveste, posesiva, organizata, deschisa, intelegatoare, optimista, vesela, friguroasa, uneori cinica.
 :) Ma mai iubeste cineva acum? :)

10 Noiembrie, 2004, 10:37:59 a.m.
Răspuns #1

Doniacris

Daca te consoleaza cu ceva ;), te iubesc eu, o imperfecta la perfect compus sau mai mult ca perfect, o sufletista iremediabila, cand prea matura, cand lipsita total de maturitate, o fata - caci ma simt de 19 ani ... uneori - care gandeste de cele mai multe ori cu sufletul, care se incapataneza sa vada tot timpul partile bune in aproapele sau, ce sa-ti mai spun, o romantica incurabila. Cat despre fite ... oooo, ca doar nu s-au terminat chiar la mine ... "azi nu imi sta suficient de bine parul!", "nu am in ce sa ma imbrac!", s.a.m.d. specifice ... pentru care va recunoasteti ...
 ... uneori impulsiva, vorbesc pana dau in limbutie, superficiala daca nu mi se capteaza interesul la nivelul asteptat, ceea ce conduce cateodata la incapatanare ridicata la rang de mare arta, adica indaratnicie, dar mai compensez cu entuziasmul si optismimul ce ma insotesc in tot ceea ce fac, rare sunt cazurile cand fac ceva doar pentru ca trebuie ...
Cam aceasta sunt, daca mi-a scapat ceva, iertata fi-voi, nu va ramane decat sa verificati si eventual sa mai adaugati cate ceva pe aici.
Deci, iata Diana ca suntem doua care ne punem aceeasi intrebare, dar pana una-alta, hai sa ne iubim una pe cealalta ;)!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

10 Noiembrie, 2004, 01:33:34 p.m.
Răspuns #2

friend

Vizitator
 :D Nu vreau sa intrerup aceasta frumoasa iubire pe cale sa se infiripe, dar remarc amuzat ca aici tindem sa ne prezentam insusirile mai putin grozave. Aplaud orice dorinta de transparenta fiindca ea arata incredere in ceilalti. Asa ca o sa spun si eu doua vorbe despre mine, altele decat le puteti citi deja in topicul "Ce-ti place si ce nu".  Acela e totusi de alta factura, concluziile trebuind sa le traga ceilalti, pe cand aici te prezinti singur.

Ia sa vedem ce mai gasim de spus?! :D

Mama spune ca sunt cel mai rau dintre cei trei fii ai ei, dar ce sa fac daca ceilalti sunt de-a dreptul exceptionali?! ;D (Probabil ca, dupa ce m-au vazut pe mine, au fost mai atenti la materialul genetic folosit!) Ceea ce mi se reproseaza cel mai ades (a nu se intelege ca mama mi-ar reprosa ceva cand spune treaba aia! ;D) este gura mare si critica "prompta" cu care dau in cap la toti! (deci calitatile ideale pentru un moderator! ;D)

Superficialitatea, mamaaa! (din nou ea! ;D), e o veche cunostinta de-a mea si, desi am incercat s-o termin de multe ori cu ea, continua sa fie de-a dreptul indragostita de mine!!! Insistenta ei ar putea fi un bun exemplu de ce e in stare iubirea si cum reuseste ea sa-l miste pe iubitul insensibil.  ;D Asa ca, intr-un final, am cedat!

Pentru multi sunt un exemplu. Un exemplu cum sa nu fii!! ;D Dar am mai pacalit uneori pe cate cineva. Nu-i tine insa mult... ;D

Si ca tabloul sa fie complet, sa mai spun ca sunt si incapatanat, ursuz, capricios, nemultumit.... dar am si o calitate, rara vad: nu am fite!!! ;D

Mesajul meu observ ca seamana cu o reclama la Colgate! Vedeti?! Si cu o antireclama la subsemnatu'. Nebun sa fii sa ma mai iubesti!!! ;D Dar, oare, nu a-nnebunit pana si lupul?! ;D
« Ultima Modificare: 10 Noiembrie, 2004, 03:42:10 p.m. de friend »

10 Noiembrie, 2004, 02:02:20 p.m.
Răspuns #3

Doniacris

Vai, lupule ce zambet stralucitor ai, e Colgate herbal? ;D ... ma refeream la transparenta ... ;)

Daca stau sa ma gandesc la zodiac, privind pe imas, vad o miorita careia ii este tare drag lupul  ;) ... stii melodia ..."cui e frica de lupul cel rau, de lupul cel rau, de lupul cel rau ... tra, la, la ..." ...are miorita asta niste coarne ... ;D

Adevaratele infrangeri

10 Noiembrie, 2004, 02:28:32 p.m.
Răspuns #4

friend

Vizitator
Daca atatea defecte nu reusesc sa tina mioarele la distanta, in situatia asta, sa va spun si cel mai mare "defect" al meu: sunt insurat!!! ;D ;D ;D Pentru cine nu stia... sau cui nu-i vine sa creada! ;D

Mioara cu coarne, zici, si care mai e si in zodiac?! Pai asta e... berbec, toata ziua!!! :o :o :o Mamaaaa..... ajutoooor!!!

10 Noiembrie, 2004, 02:57:14 p.m.
Răspuns #5

Doniacris

Mei, lupule mei, de cand insuratoarea e defect?

Cunoscandu-te, nici nu se putea concepe sa fii altfel ... nu te prinde ... miorita buclucasa  ;)

Asta pentru ca ai intrerupt firul idilei ... :P
« Ultima Modificare: 10 Noiembrie, 2004, 03:01:12 p.m. de Doniacris »
Adevaratele infrangeri

10 Noiembrie, 2004, 03:16:46 p.m.
Răspuns #6

friend

Vizitator
Oops! :D Pai am spus, doar, "nu vreau sa intrerup aceasta frumoasa iubire pe cale sa se infiripe...", inca de la inceput! ;D ;D Bine ca mi-ai atras atentia!!! :P Nu mai fac....

Ce topic plin de lupi, berbeci, miorite, pisiceli... Si cand ma gandesc la titlu.... "Cine sunt eu?"..... cine s-ar fii gandit?! ;D

10 Noiembrie, 2004, 11:37:09 p.m.
Răspuns #7

just_a_tear

Vizitator
 Eu sunt o fetiţa (imi place sa ma consider inca fetiţa), in primul rand foarte sensibila ,apoi romantica si tare,tare rasfatata...Modesta (de aceea nu pot sa spun ca sunt frumoasa...poate draguta!).
       Nu am foarte multi prieteni ,am devenit o persoana singuratica si aceasta pentru ca am o problema, mi-e greu sa cred in oameni...
  Cat despre fiţe,nu pot sa spun ca sunt o persoana fiţoasa,poate uneori...Sunt TIMIDA,mancacioasa (adoooor ciocolata) si mai tot timpul trista,eh,si sa nu uit ...sunt foarte pesimista
                   Cam atat despre mine,dragii mei...

13 Noiembrie, 2004, 12:14:23 p.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator
veni si randul meu.In primul rand vreau sa il felicit pe prietenul nostru "friend" ca e insurat, si sunt nesimtit sa il intreb daca este si tata(?).Revenind.Ma consider o persoana antisociala,comunic foarte greu , dificil , ma exprim aiurea.Sunt o mare rusine printre rock-eri, fiindca ii aburesc ca ascult nu stiu ce formatii si apoi le dau "fatalitatea" cu "imi place si ATB":)).Sunt nebun adica ma mai apuca cateodata rasul pe strada, imi imaginez si amintesc chestii.Se pare ca sunt un esec in ale programarii si web design deorece sunt mai lenes de felul meu pana cand dau de o situatie critica precum "eu ce fac in viata? ups", nu prea imi place sa dansez(poate cand sunt beat < a nu se profita de ce am zis mai inainte!!!>).
Nu prea stiu ce sa mai zic de mine si sper sa aveti parte de mult ras cand cititi:)

13 Noiembrie, 2004, 12:25:05 p.m.
Răspuns #9

bke

Vizitator
... continuare.Stiti cum e... mereu mai uiti cateva cum ar fi sunt foarte copilash de felu meu maturizat in prea putine cai:)Am si multe vise pe care le indeplinesc cu greutate.Unu dintre ele e sa ma dau cu placa(snowboard) pe munte, dar momentan nu am bani de legaturi si botzi(are careva? poate pe viitor...) asa:)
Sunt un "neinteles" fac glume cateodata de numai eu rad la ele si ceilalti ori nu rad fiindca nu le-au inteles ori rad de forma sa ma simt bine:).Si vreau sa intreb ca tot mi se reproseaza urmtoarea chestie.Mie imi place sa mananc rosi,dar cateodata de gust , musc dintr-un si o las in frigider.Mana sus cine face asa , ca facem asociatia pofticiosilor(ce gluma... nu rade nimeni,partea cu rosia e adevarata).Poate imi mai aduc aminte de ceva pe viitor:)

13 Noiembrie, 2004, 02:52:12 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator
 Un om necajit....

care are doar atat cat sa poata sa supravietuieasca ca suflet, ca fiinta.... ca om.... dar nu atat incat sa atinga fericirea .

14 Noiembrie, 2004, 01:05:30 a.m.
Răspuns #11

friend

Vizitator
    :)"il felicit pe prietenul nostru "friend" ca e insurat si il intreb daca este si tata?"

Da, este! Si inca de doua ori, chiar!!! :)

Si este un tata bun, sa stii! Asta... ca sa anticipez urmatoarea intrebare. 8)
Multumesc pentru felicitari.
« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2004, 01:07:07 a.m. de friend »

14 Noiembrie, 2004, 01:16:54 a.m.
Răspuns #12

AL`Xandra

Vizitator
Serile sunt ceva mai ciudate decat diminetile... si pana apuc sa-mi dau seama ca cine sunt eu si cum stau lucrurile cu mine... uit ce intrebare imi trece prin gand (doar sunt o uituca), dar stiu ca ma simt bine in coltul meu de camera, singura cu gandurile mele (cata sensibilitate, nu ma certa!)... astept cuminte lumina zilei( vezi ce cumintica sunt?), observ cu usurinta succesiunea anotimpurilor (nu sunt chiar o nepasatoare)... si totusi, sunt o ratacita prin secolul asta in care iubirea e patetica (cred in primul sarut si in iubirea vesnica__cine ma opreste?)... si nu uit sa povestesc cu cineva drag cu sufletul si cu privirea ( romantica, nu gluma), alteori mi se intampla sa ma detasez de tot ce e in jurul meu, pierzandu-ma cu privirea spre fereastra (atat de visatoare), cel mai mult ma bucura sosirea primaverii cand pot sa rup crengi inflorite (neastamparata de mine)... ador si toamna, imi place sa-mi ingrop pasii in frunzele ei (cata tandrete).
Vara visez sa lenevesc o zi intreaga langa__...ascultand vuietul marii, privind catre linia orizontului (de lenesa ce sunt)... iarna locuieste la mine-n suflet, cumplit de dezordonata isi lasa peste tot gandurile vraiste... (harnicuta cum sunt) la cateva zile mai iau o carpa de praf si tot incerc sa fac ordine...

Acum ma privesc in oglinda... ma-ntorc intr-o parte si-ntr-alta, iti arat dintii (sunt frumosi), holbez ochii (atat de tristi acum), ma lalai(certandu-ma cu tine ), ma stramb (spre tine), ufff~!!! (asa sunt eu, o schimonosita) ...sa nu cumva sa ma recunosti... NU MAI VREAU SA STII NIMIC DESPRE MINE, ce daca, pe suflet am o cicatrice proaspata... si cicatricea asta esti TU, de cand ai plecat si-ai lasat totul in urma.

14 Noiembrie, 2004, 11:40:01 a.m.
Răspuns #13

armandino

Cine sunt eu?
ma intreb... si linistea din jur imi raspunde: Esti plasmuit inlauntru din lumina si intuneric, un pumn de tarana modelat de o mana puternica... esti tu!
    Cum !? depind intru totul de ceea ce inconjoara acest loc tainic, in care am fost intocmit in chip minunat? Da!
    Incep sa simt acea mana ce vegheaza asupra-mi, dar simt si o alta prezenta... sau nu, doar mi s-a parut... si totusi o raza unica strabate intunericul, e CINEVA... m-atinge usor, vocea ei ma linisteste, e ca o raza de lumina ce-mi patrunde fiinta... ma lipesc de ea... E bine...
    Dar eu.., eu sunt doar un punct ascuns de ochii ei si totusi ea ma iubeste si ma striga pe nume! Cine e ea?
    Cand mi-e frica doar mana ei ma linisteste si-mi spune: te iubesc!
    Cine sunt eu? Un punct fara chip, pus aici, in adacuri, de o mana ce vegheaza asupra-mi ... plasmuit de EL si crescut de dragostea-I!
    Sunt doar eu!

14 Mai, 2005, 11:36:50 p.m.
Răspuns #14

dew

Vizitator
  Ca tot suntem intr-o zona LIBERA,mi-am permis sa deschis un nou topic in speranta ca voi ajunge sa va cunosc,pe fiecare dintre voi,mai bine.
        As vrea sa stiu :Ce va place voua sa faceti in timpul liber?
        Ce va place cel mai mult?
         Ce vreti sa deveniti cand " veti fi mari " sau ce sunteti acum? (a se citi "Cu ce va ocupati?")
     Ce muzica ascultati,ce carti cititi?
       In final ,spuneti tot ceea ce credeti ca va caracterizeaza...
 Incep eu:
   In primul rand vreau sa va spun ca eu ,DEW,sunt o mare pofticioasa cand este vorba de mancare si baieti frumosi  ;)  :) (partea cu baietii...era o gluma...sau poate nu....Stiti cum se spune: "Ce-i frumos si lui DUMNEZEU ii place").Imi place sa dorm mult in diminetile de toamna,mohorate si ploaioase...
      Cel mai mult imi place sa CROSETEZ  ;D (din nou glumesc)...cel mai mult imi place sa citesc mesajele de dragoste scrise de prietenul meu ,caci pentru cateva clipe ma simt speciala.
   Cel mai mult MI_AR PLACE sa stau in fata unui semineu ,la o cabana ,in munte,desculta ,cu picioarele pe un covor moale si pufos,citind o carte buna.
    Cand voi fi mare imi doresc sa devin MEDIC_pediatru .De ce?Sunt foarte sensibila si in sufletelul meu a izvorat ,inca de micuta,dorinta de a ajuta mereu pe cei suferinzi,de a-i mahgaia intr-un fel ,atunci cand sufera.De ce Pediatrie?_simplu:imi plac micutii,copii.
        Ce muzica ascult?In general muzica veche ,muzica lenta (a se citi "de plans"  :) ).cateva formatii sau solisti preferate/ti :Roxette ,Brian Adams,Chris De Burg,Chris Isaak,Conexiuni,Celelalte Cuvinte,Ada Milea (ma distreaza) si as putea continua la nesfarsit.
     Ce carti prefer?Greu de spus .Sunt la varsta la care e bine sa citesti tot ce prinzi in mana.Deci...tot ce prind,citesc.(Nu faceti ca mine  :P ).
       In speranta ca veti avea rabdare sa raspundeti!
               Cu prietenie,Dew .