Ca tot suntem intr-o zona LIBERA,mi-am permis sa deschis un nou topic in speranta ca voi ajunge sa va cunosc,pe fiecare dintre voi,mai bine.
As vrea sa stiu :Ce va place voua sa faceti in timpul liber?
Ce va place cel mai mult?
Ce vreti sa deveniti cand " veti fi mari " sau ce sunteti acum? (a se citi "Cu ce va ocupati?")
Ce muzica ascultati,ce carti cititi?
In final ,spuneti tot ceea ce credeti ca va caracterizeaza...
Incep eu:
In primul rand vreau sa va spun ca eu ,DEW,sunt o mare pofticioasa cand este vorba de mancare si baieti frumosi

(partea cu baietii...era o gluma...sau poate nu....Stiti cum se spune: "Ce-i frumos si lui DUMNEZEU ii place").Imi place sa dorm mult in diminetile de toamna,mohorate si ploaioase...
Cel mai mult imi place sa CROSETEZ

(din nou glumesc)...cel mai mult imi place sa citesc mesajele de dragoste scrise de prietenul meu ,caci pentru cateva clipe ma simt speciala.
Cel mai mult MI_AR PLACE sa stau in fata unui semineu ,la o cabana ,in munte,desculta ,cu picioarele pe un covor moale si pufos,citind o carte buna.
Cand voi fi mare imi doresc sa devin MEDIC_pediatru .De ce?Sunt foarte sensibila si in sufletelul meu a izvorat ,inca de micuta,dorinta de a ajuta mereu pe cei suferinzi,de a-i mahgaia intr-un fel ,atunci cand sufera.De ce Pediatrie?_simplu:imi plac micutii,copii.
Ce muzica ascult?In general muzica veche ,muzica lenta (a se citi "de plans"

).cateva formatii sau solisti preferate/ti :Roxette ,Brian Adams,Chris De Burg,Chris Isaak,Conexiuni,Celelalte Cuvinte,Ada Milea (ma distreaza) si as putea continua la nesfarsit.
Ce carti prefer?Greu de spus .Sunt la varsta la care e bine sa citesti tot ce prinzi in mana.Deci...tot ce prind,citesc.(Nu faceti ca mine

).
In speranta ca veti avea rabdare sa raspundeti!
Cu prietenie,Dew .