11 Octombrie, 2025, 12:57:34 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As vrea...  (Citit de 15522 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 August, 2005, 05:06:58 p.m.
Răspuns #15

dew

Vizitator
 Eu nu sufar,eu nu am probleme,dar involuntar ,acest gand imi da tarcoale...atata tot.

07 August, 2005, 05:12:05 p.m.
Răspuns #16

desdemona

hm....nu suferi ai probleme...ai zis-o pe un ton daca permiti sa zic un pic rautacios..ceva de gen nu ma intelegi nu te baga...am dreptate?....da ai probleme...dar atunci cand le ai nu suferi...poate gresesc...dar cred ca tocmai asta este cauza suferintelor cel putin alor mele...si cu ce am gresit cand am zis ca scaparea este moartea?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 August, 2005, 05:14:15 p.m.
Răspuns #17

desdemona

rectific...da ai probleme ...dar atunci cand le ai nu suferi?..sorry uitasem semnul intrebarii..nu mai avea sens enuntul
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 August, 2005, 05:28:10 p.m.
Răspuns #18

desdemona

opsssssss.......se pare ca am facut-o de oaie ....nu am citit cu atentie...ma avantasem prea tare...eram daca as putea spune incantata...ca cineva mai simte ca mine..dar nu am dat atentie tuturor detaliilor..imi cer scuze dew... ;D :(..poate merge faza cu greseala recunoscut-o e pe jumatate iertata...uff...sunt prea impulsiva...imi cer scuze din nou :-[

07 August, 2005, 08:17:32 p.m.
Răspuns #19

dew

Vizitator
 Nu am inteles prea multe din cele postate mai sus de tine,Desiree,dar nu-ti fa griji ,te scuz daca am pentru ce. Eu nu am spus-o pe un ton rautacios,asta sa fie foarte clar.Am spus simplu ca nu am probleme,ca nu sufar...nu din aceste motive apare acel gand nastrusnic  :) . Nu pot sa-mi explic de ce pentru cateva secunde imi doresc asa ceva,dar nu are rost sa mai discutam despre asta.  Mi-ar parea rau sa-mi pierd viata,o da,mi-ar parea tare rau...(parintii,iubitul meu la inmormantarea mea,deja imi vine sa plang). Viata mea ,cu bune ,cu rele este viata mea si tin la ea,nu vreau sa o pierd. SUNT si pentru ca SUNT, sunt fericita!  ;D

09 Decembrie, 2005, 09:04:33 p.m.
Răspuns #20

dew

Vizitator
 As vrea ca Dumnezeu sa aduca liniste ,pace si iubire in sufletele voastra odata cu sosirea sarbatorilor.
 As vrea sa reusesc ceea ce mi-am propus in viata ,sa-mi duc la bun sfarsit planurile.
 As vrea sa ma iertati daca am gresit cu ceva fata de voi,nu neaparat acum,in general...

Numai bine ,va doresc si IUBITI-VA MULT!
   PS:Sarbatori pline de lumina in casele si in sufletele voastre.

27 Decembrie, 2005, 12:59:55 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

imi doresc sa am o cariera,sa nu depind de nimeni....sa-mi placa ceea ce fac;sa am un sot iubitor si doi copii frumosi........Imi doresc ca viata mea sa se schimbe in mod continuu,sa nu-mi para rau ca traiesc,sa ma distrez si sa nu-mi para rau de nimic atunci cad imi va suna ceasul!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Decembrie, 2005, 10:20:23 p.m.
Răspuns #22

sunshine

As vrea sa ies din rutina zilnica, sa simt ca traiesc, sa mi se spuna "Te iubesc", sa nu mai plang o zi, copiii mei sa nu se mai imbolnaveasca niciodata, mamei sa-i revina vederea, sotul meu sa se joace cu baietii mei(copiii lui!!!!!), sa-mi  spuna ca sunt frumoasa, ca nu poate trai fara mine(aha, siiiiiigur ca da) si aceleasi lucruri ca la  ce visam.
   As vrea tot ce aveti voi si eu nu am simtit de la nimeni.....iubire...iubire..iubire????
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Decembrie, 2005, 09:32:22 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

Offf....cat de bine mi-ar parea sa spun ce imi doresc cel mai mult si...sa se implineasca...
Nu cred ca vreau lucruri imposibile...defapt toti asa spunem...toti ne multumim uneori cu prea putin..., dar fiecare stim ca defapt iubirea si fericirea este tot ce isi poate dori cineva...restul, ce inseamna lucruri materiale,...eu zic ca se fac.

Eu mi-as dori... ca toti prietenii mei..., iar aici bineinteles ca va aflati si voi...toti, fara exceptie..., sa fie fericiti, linistiti, sa nu cunoasca niciodata ce este tristetea, sa aiba doar bucurii, sa cunoasca iubirea sub forma ei cea mai frumoasa si profunda....iubirea adevarata...sa ii sarute viata cu implinirea tuturor viselor si...sa ne intalnim intr-o zi cu totii zambind.

Imi doresc ca Ingerul meu sa nu mai planga, imi doresc ca sufletul lui sa fie scaldat pe palmile gandurilor mele frumoase, imi doresc sa nu mai fie trist niciodata, imi doresc sa stie cat este de minunat..., de plin de frumusete, imi doresc sa fie sarutat mereu de iubire si fericire, imi doresc sa fiu langa el asa cum isi doreste si merita el sa fiu..., imi doresc sa existe mereu la fel de frumos si sufletul lui care imi este atat de drag....sa stie, oriunde voi fi...ca este...Ingerul meu!
Imi doresc ca Ingerul meu...sa fie fericit...atat!!!
Pentru mine...imi doresc zambetul, mangaierea si iubirea Ingerului meu!

08 Ianuarie, 2006, 07:37:40 p.m.
Răspuns #24

curtezanu

as vrea sa mai pot spune te iubesc inca o data...
as vrea sa pot sa te sarut noaptea cand dormi, crezand ca visu-ti te insala...
as vrea sa pot visa asa cum o faceam in anii de liceu...
as vrea sa pot sa traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultima...
as vrea sa pot sa zic in fiecare dimineata "neata" si in fiecare seara "noapte buna"...
as vrea sa ma uit in oglinda si sa nu mi fie rusine de intunecimea chipului...
as vrea sa ma uit in ochii tai si sa vad ce inima mea cauta...
as vrea... sa uit de mine macar o clipa... mai mult decat ieri...

as vrea... AS VREA SA FIU DIN NOU COPIL...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

16 Ianuarie, 2006, 09:54:14 p.m.
Răspuns #25

phoenix

ca sa va spun drept eu cam m-as duce sa m-arunc
intr-o balta - azi mi-as dori sa fiu porc mistret,
m-as multumi si  in personalitate de porc de carne
daca m-ar lasa sa evadez si sa imbatraneasca carnea pe
mine.

16 Ianuarie, 2006, 11:23:19 p.m.
Răspuns #26

charlie

vreau sa trec peste pasa asta proasta in care ma aflu... ca devine tare streasant si enervant pe deasupra  :-\
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Ianuarie, 2006, 01:23:40 p.m.
Răspuns #27

Guardian|Angel

as vrea...sa pot face o vraja asa incat voi toti sa aveti parte de ceea ce va doriti,sa fiti ceea ce va doriti, sa iubiti pe cine doriti,as vrea sa pot face o vraja sa pot face lumea un loc mai bun,mai frumos...as vrea sa ridicati in fiecare dimineata ochii spre cer si sa spuneti.."o noua,zi...minunata!"
As vrea si eu atatea....si nimic pentru mine...eu voi primi doar ce imi este dat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Ianuarie, 2006, 06:32:27 p.m.
Răspuns #28

charlie

vei primi ceea ce iti doresti, sunt sigur
You believe but what you see
You receive but what you give

19 Ianuarie, 2006, 01:47:02 p.m.
Răspuns #29

desdemona

as vrea..as vrea sa fiu vantul caldut de primvara ca sa pot aduce un zambet pe fata celor care ma simt.. sa pot sterge lacrimile unei biete indragostite in suferinta..sa pot duce tristetile undeva departe intr-o prapastie..sa pot colinda atatea meleaguri si sa ma surprinda repezeciunea timpului si cum zambetul sau plansul se raspandeste...
as vrea sa fiu soarele unei dimineti de mai..sa pot mangaia chipul dragostei,chipul fericirei..chipul celor 2 indragostiti..sa fiu soarele care molipseste un zambet...
as vrea sa fiu ceea ce nu pot fi,ce nu pot simti..
« Ultima Modificare: 19 Ianuarie, 2006, 02:46:48 p.m. de desdemona_des »