11 Octombrie, 2025, 12:08:58 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ei si ele ...  (Citit de 6673 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iulie, 2005, 02:30:42 p.m.
Citit de 6673 ori

Pustnicul

Am stat de vorba cu un ''el'' care-i iubeste numai pe ei si cu o ''ea'' care le iubeste numai pe ele...
Bineanteles ca am ajuns si la intrebarea de ce sunt asa cum sunt...
Raspunsul a fost scurt si simplu.., ca asa s-au nascut.
Voi ce parere aveti ?...

23 Iulie, 2005, 04:08:06 p.m.
Răspuns #1

desdemona

hmm...eu cred in destin...adica...lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie...daca iti este menit sa te desparti de persoana iubita ..inseamna ca asa trebuie...este spre bine...binele ei..sau binele meu...cam asa gandesc eu...totul este spre un bine..si daca"el care-i iubeste numai pe ei" si "ea care le iubeste numai pe ele"..inseamna ca asa trebuie...
cred ca m-am repetat de multe ori..dar cam asta este parerea mea ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Iulie, 2005, 01:04:54 p.m.
Răspuns #2

Pustnicul

hmm...eu cred in destin...adica...lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie...

Oare !? ...

Citat
daca iti este menit sa te desparti de persoana iubita ..inseamna ca asa trebuie...este spre bine...binele ei..sau binele meu...cam asa gandesc eu...

Si atunci te arunci fara pic de remuscare in bratele homosexualitatii !? ...

Citat
totul este spre un bine..

Ma cam indoiesc.
Care bine !? ...
Acela de a avea repulsie fata de sexul opus !?

Citat
si daca"el care-i iubeste numai pe ei" si "ea care le iubeste numai pe ele"..inseamna ca asa trebuie...
cred ca m-am repetat de multe ori..dar cam asta este parerea mea ;D

Homosexualismul a atins in zilele noastre in special in randul tinerilor cote alarmante. Cand un tanar major fustrat in copilarie decide sa fie gay nimeni nu-i reproseaza nimic, poate chiar nici parintii lui, iar el atunci neantanpinand nici un fel de restrictii sau oprelisti care sa-l faca sa se gandeasca mai bine in ceea ce face, ridica cu resemnare din umeri si spune gata eu sunt gay/lesby...
Daca incercam sa urmarim cursul vietii unui homosexual, vom observa ca el si singur isi va da seama ca genul de relatie sau mai modern zis ''mariaj'' cu partenerul lui, nu-i ceea ce isi doreste, dar acum dupa ani de convetuire, relatii si mentalitate homosexuala ce i-a schimbat intregul mers fiziologic/trupesc si psihic, el nu mai are puterea sa faca nimic.., de ce !? ...
Pentru ca intreaga lui indentitate este legata de relatia homosexuala pe care o are, iar intreaga lui fiinta depinde de asta, numai de un singur lucru nu: mintea.
Da, mintea, pentru ca sunt clipe in viata lui, cand un homosexual isi spune singur, asta fara sa incerce el sa dezbata, ori sa ajunga el pana acolo incat sa-si puna intrebarea.., de ce !?
Da, de ce eu !?.., de ce eu sa fiu altfel decat restul, de ce eu sa fiu privit cu alti ochi, de ce eu sa ajung sa fac ce in treaga omenire de la inceputurile ei au condamnat acest lucru, de ce eu sa gust amarul scarbei, de ce eu ce imi doresc nu ma va implini niciodata, de ce eu sunt privit/a de parinti si cunoscuti cu dezgust, de ce eu ca femeie sa nu strang in brate acea fiinta minunata care njmai eu ii pot da viata, de ce eu trebuie sa fiu insamantata artificial ca un animal, de ce eu cand ating pragul varstei a-3-a totul se prabuseste in jurul meu, de ce eu sa ajung sa fiu parasit/a de toti, de ce eu sa ajung ca un obiect stricat si nefolositor lasat la o parte, de ce eu sa plang si sa tanjesc dupa ceva ceva mereu si nu pot avea, de ce eu.., de ce eu !? ...
Mmm.., in aceste intrebari intalnim deznadejdea care e cea mai periculoasa stare sufleteasca in eu-l unei persoane, iar daca cineva anume va incerca ca sa-i raspunda si sa-i aline cumva zbuciumul nelinistii si nu stie cum, atunci mai rau indarjeste sau mai bine zis pune ''jar pe foc'' in interiorul fiintei aceluia unde exista niste intrebari fara raspunsuri...
Dar unde sa-si gaseasca limanul o astfel de persoana !? ...
Greu de spus. Chiar daca ar lua dintr-un capat al altul psihologi, sexologi si psihiatri pe o parte si preoti, calugari si parinti duhovnicesti pe alta parte si tot nu ar gasi ceea ce cauta. De ce !?...
Pentru ca nu cred sa mai existe acel cineva care ar putea ancora ''ceva'' in mintea unei astfel de persoane greu incercate de placerile ei si care ar dori sa scape de ele. Toti stim ca daca cineva care a trait poate si mai bine din jumatate din viata lui in homosexualism, are nevoie de un efort supraomenesc daca ar dori sa incepa o viata si o relatie normala...
Numai ca sunt putine astfel de cazuri, iar cei care reusesc in marea lor majoritate castiga doar o victorie in lupta lor contra dependentei homosexuale, caci fizic poate nu o sa mai depinda de repulsia fata de sexul opus, dar psihic s-ar putea sa fie din pacate obsedati toata viata...

24 Iulie, 2005, 02:17:27 p.m.
Răspuns #3

desdemona

"Si atunci te arunci fara pic de remuscare in bratele homosexualitatii !? ..."..nu nu la asta m-am referit..ci trebuie sa ne resemnan si sa mergem mai departe..
tu spui ca motivul celor homosexuali este undeva in copilarie...poate ai dreptate..nu cunosc pe nimeni de acest gen...tu crezi ca e o scapare...incearca sa demonstreze ceva lumii?de ce sunt ei in stare?nu cred ca cineva isi asuma riscul de a fi exclus din societate pt acest lucru...numai daca este scarbit de aceste reguli..reguli pe care noi le facem pana la urma....poate ca sunt unii care regreta ca au ales acest drum..nu mai a puterea sa-l duca la capat...dar pana la urma noi trebuie sa fim responsabili de faptele noastre..daca nu noi..atunci cine?eu nu ii critic pe nici unii ..ei au ales asta...poate din "experienta"invata unele lucruri pe care in viata "normala" nu le-ar fi putut afla...Viata "normala"...dar pana la urma ce este normal...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Iulie, 2005, 04:49:34 p.m.
Răspuns #4

dew

Vizitator
  Dumnezeu a creat barbatul si femeia ca sa se iubeasca ,sa se inmulteasca si sa populeze Pamantul.
Nu stiu ce este in mintea celor care se complac in a crede ca ei sunt diferiti,ca ei sunt atrasi de acelasi sex...nu am idee,dar este gresit,este pacat.Unde am ajunge astfel?Omenirea ar disparea de pe suprafata pamantului.

Lucrurile cu care ne obisnuim ,le luam ca fiind firesti si in cazul homosexualilor cred ca este si obisnuinta la mijloc.La inceput incearca o experienta noua,vor sa fie diferiti ,vor sa atraga atentia,vor sa fie ALTFEL,iar apoi se obisnuiesc,apoi ajunge sa li se para firesc.Nu vor sa mai schimbe nimic ,caci considerea ca ASA A FOST SA FIE,asa este NORMAL.
    In zilele noastre multi tineri depasesc limitele ,doar pentru a fi SPECIALi(spun ei),a fi altfel...
    Eram intr-una din zile in parc ,iar in fata mea un grup numeros de tineri.Doua  domnisoare (cam de 18 ani) la un moment dat au inceput sa se sarute...in vazul tuturor (ara ziua),privirile celorlalti erau atintite asupra lor,trecatori erau uimiti,iar ceilalti au inceput sa aplaude,erau foarte multumiti de ceea ce vad.
       De ce au facut ele lucrul acesta?

24 Iulie, 2005, 10:50:23 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator

Nu am suport si baza sa comentez acest subiect. E prea delicat. Cu atat mai mult cu cat se petrece inafara fiintei mele si a celor dragi din jurul meu si de care imi pasa. In virtutea legilor firesti lucrurile se petrec asa cum stiu eu, asa cum invat in fiecare clipa de la o floare, de la o albina, de la o pasare, de la un tigru, de la un leu. Cand comportamentul acestora va include monstruozitati, mutatii genetice de natura sa vad un broscoi calare pe un alt broscoi pe malul unui tau (lac - ardelenism) sau o coţofană peste o alta coţofană in crang, ma voi incumeta sa motivez dispretul, necuviinta, complexitatea de care sufera unii indivizi sau unele individe. Dar pana atunci inima mea canta si vibreaza la aparitia iubitului meu - (sau a unui prieten drag de aiurea)- in speranta incununarii cu succes a binecuvantarii lasate de Dumnezeu in trupul meu, adica in viitorul meu sau, de ce nu, al nostru, al unui copil.  Deviatii de comportament sunt, au fost si vor mai fi. S-au gasit intotdeauna semeni de-ai nostri  (nu gasesc alt termen) care s-au nascut avand in ei compoprtamente care scapa intelegerii mele.
Nu m-as mira sa descopar intr-o zi un forum ca al nostru pentru homosexuali si lesbiene.
In lume fenomenul este tinut sub un anumit control, Slava Domnului!

26 Iulie, 2005, 02:08:48 a.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Nu am intalnit persoane de acest gen! Nu stiu cum as reactiona! Sincer, tind sa cred ca e o boala la fel ca multe alte boli care au repercursiuni asupra unui individ pe tot restul vietii!
Tot ce pot sa spun e faptul ca acesta boala nu e intalnita doar la oameni, ci si la animale! Nu am crezut acest lucru pana in ziua in care o nou vecina s-a mutat in bloc. Avea o cateluasa pechineza care in monetul cand imi zarea cateulusa incerca sa o incalece! Am fost socata! Catelusa mea era vizibil dezgustata si nu pricepea ce se intampla! La un schimb de vorbe cu vecina mea, aflu ca desi avea 6 ani Cora, nu facuse niciodata pui datorita faptul ca nu dorise niciodata sa se imperecheze cu nici un catelus, iar in urma unuei conversatii cu un medic veterinar a aflat cu stupoare ca este un semn al homosexualitaii, cu alte cuvinte Cora era indragostita de Valy a mea ( valy e de la Valentina! A fost nascuta de Sf Valentin :-[). Am inceput sa rad la inceput dar, dupa cateva intaniri in care Cora o teroriza pe Valy, am decis sa o evitam...Probabil nu suntem singurele care o evitam pe Cora...Probabil asa se intampla si cu ei! Cred ca e greu! Chiar si pentru noi, sunt grele clipele in care nu suntem intelesi desi nu e permanent, ma interb cum poate sa fie pentru ei, cei care poarte acest stigmat...ii compatimesc!

26 Iulie, 2005, 04:47:35 p.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Inclin sa cred ca medicul veterinar care spunea despre catelusa aceea ca are tendinte HOMOsexuale, se insela amarnic! Eu am 5 pisicute si le vad zilnic cum se ling, cum dorm ca si imbratisate dar nu am fost tentata nici o clipa sa spun ca e ceva anormal cu ele. Chiar si o manifestare mai ciudata poate fi pusa pe baza unor multitudini de lucruri inainte de a se lua in calcul ca biata catelusa ar fi "pe invers". Nu ai vazut niciodata un catel sau o catelusa care atunci cand este in calduri se urca pe piciorul tau cu labutele din fata si da din fundulet? :)

Homosexualitatea nu cred ca e o boala. Sau, daca e, atunci ar trebui ca oamenii de stiinta sa caute remediul, nu sa incerce sa ii creeze mediul potrivit pentru a exista in continuare si a-i da sansa sa se raspandeasca.

29 Iulie, 2005, 05:12:24 p.m.
Răspuns #8

Pustnicul

...ii compatimesc!

De aceeasi parte sunt si eu.
Nu vreau sa afirm ca sunt niste nenorociti ca fac ceea ce fac.., totusii ca daca ai vedea ce fac in pat doi sau doua, ti-ai schimba parerea imediat din compatimire in scarba.., dar totusi nu vreau sa aberez, si eu ii compatimesc, asta de cand am fost in Franta si un ''el'' destul de tanar care era convins gay, mi-a marturisit pana la urma ca si-ar dori mereu sa aiba si el o familie si sa se poata indragosti de o femeie si sa nu mai fie cea ce ii ... Tot el mi-a spus ca dupa partidele de amor cu iubitul lui statea ore intregi in baie, pana sa-si revina, ca si-ar dori imens sa fie si el ca toata lumea.., numai ca nu poate...
L-am intrebat cum asa !?
Mi-a raspuns ca atunci cand are cat de cat un fel de atractie fata de o femeie, atunci pe loc ii navalesc in minte mii de ganduri, care-l fac sa-l dezguste si sa se gandeasca numai la un el frumos, care-i face pe plac ...
Eeeeii.., gandurile astea ...
Parerea mea e ca singura e vointa care le lipseste acestor oameni pe care nu-i judec de loc, Doamne-fereste.., si intra-devar ii compatimesc si eu ...
Dar asta nu e nimic.
In timp ce in Iran homosexualii sunt condamnati la moarte prin spanzuratoare, aici in Spania se saruta in vazul lumii, ca si cum totul ar fi normal.
Dar totusi cel mai grav e ca sunt acele persoane care abia daca au pasit varstal adolescentei si care incep deja sa-si modifice si sa-si modeleze trupul.
Asa ca ea ajunge el si el ajunge ea.
Nu stiu cam ce poate fi in mintea unui barbat care inca isi mai pastreaza ''barbatia'', dar la care intregul trup ii metamorfozat in femeie, iar ea la fel e femeie, dar juri ca e barbat ...
Eu unul as zice ca Sodoma si Gomora din vechile timpuri, nu cred sa fi fost mai presus de orgia sexualitatii de acum, din zilele noastre, care e raspandita peste tot prin toate mijloacele si care nu fac altceva decat sa sfasie demnitatea sufleteasca a acelora care-i cad in plasa placerilor stricate ...
« Ultima Modificare: 29 Iulie, 2005, 05:14:35 p.m. de Pustnicul »

30 Iulie, 2005, 05:35:12 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Raul din fiecare om, face ca la urma urmei fiecare dintre noi sa avem adanc intiparite dorinte si tendinte sexuale mai mult sau mai putin perverse (fata de sexul opus, sau in unele cazuri fata de acelasi sex).
 Chestia e sa stii sa ti le controlezi, si aici este virtutea.
 Sunt multi barbati cu tendinte homosexuale dar care traiesc fericiti cu femei, inhibandu-si aceste tendinte.Cunosc un caz.

Celor activi, nu le pot gasi scuza.

31 Iulie, 2005, 01:00:28 p.m.
Răspuns #10

Pustnicul

Homosexualitatea nu cred ca e o boala. Sau, daca e, atunci ar trebui ca oamenii de stiinta sa caute remediul, nu sa incerce sa ii creeze mediul potrivit pentru a exista in continuare si a-i da sansa sa se raspandeasca.

Totusi mai mereu sunt ocolite aceste discutii care din nefericire ele sunt fapte ale tinerilor in ziua de azi si care duc la tot felul de inclinatii sexuale, asa ca ar trebui sa privim si unele aspecte, care ingrijoreaza destul de mult si care ,, da frau liber'' tinerilor sa-si BATA JOC DE TRUPURILE LOR.., in a fi homosexuali, bisexuali, transexuali, travestiti sau ce le trece prin minte... Dar temelia este chiar educatia lor sexuala primita in scoli...
Iata, spre pilda, urmarile Educatiei sexuale in Danemarca, tara scandinava care e, de mai multi ani, campioana Educatiei sexuale ?n scolile europene:
- violurile au crescut cu 300%;
- bolile sexuale au crescut (la tinerii sub 20 de ani!) cu 250% ;
- cazurile de graviditate, de sarcina ?n afara casatoriei s-au dublat;
- divorturile s-au dublat;
- avorturile au crescut cu 500% (!).
Doar doua lucruri au scazut: rata nasterilor si varsta medie a primului raport sexual...
Aceste statistici, din pacate sunt foarte reale si daca acum se intampla toate astea.., pai mai tarziu peste cativa zeci de ani numai Bunul Dumnezeu mai stie ce va fi...

01 August, 2005, 11:39:32 p.m.
Răspuns #11

Maria

Vizitator
   Pentru mine homosexualitatea este o bola. Daca stau sa ma gandesc bine, toti ne nastem cu cromozomi masculini si cromozomi feminini. Posibil ca ,,ei'' sa preia mai mult din ele si astfel printr-o educatie gresita sa se dezvolte acea,,ea''. Pot sa spun si cateva exemple,.. baieteii mici lasati cu plete si facute codite, apoi imbracati in rochite, apoi manca-l  mama be baiat parca-i fetita, si multe altele. Asa cresc ei gresit,apoi se privesc in oglinda si se vad ca-s mai frumosi sa se schimonoseasca(ca-i o schimonoseala, de mimoza ce fac homosexualii, cu scuze de ceea ce spun).Apoi m-am mai gandit c-ar putea fi si-un hermafrodism neevoluat sau o sarcina cu gemeni in care unul sa-i preia fortele celuilalt si sa nu se dezvolte. De ce spun despre gemeni? am vazut copii nascuti din gemeni neevoluati si-am vazut cum au luat cate ceva de la celalalt,...adica un mic degetel nedezvoltat, o forma de nara langa nasucul lui, o unghiuta dubla langa degetul mic, si altele.
      Indiferent ca-i boala sau nu daca se vrea se poate stopa. Important este ca ,,ea'' sau ,,el'' sa-si doreasca.Ei isi intaresc atat de mult convingerile ca uneori devin chiar ridicoli. Dezastruos este cand instinctul homosexual devine o hartuire sau viol, spre satisfacerea sexuala.

02 August, 2005, 12:13:15 a.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Homosexualitatea pare o revolta impotriva crestinismului. O revolta absurda impotriva legilor cu care a venit crestinismul, vezi de exemplu monogamia. Asa cum spunea Pustnicul, in tarile arabe homosexualii sunt condamnati la moarte. Acolo unde un barbat este liber sa aiba mai multe neveste, societatea condamna revolta. Isi permite! In tarile crestine, insa, unde se vorbeste atat despre toleranta si intelegere s-a gasit o cale destul de distrugatoare de a motiva si accepta o asemenea anomalie.

02 August, 2005, 10:30:27 a.m.
Răspuns #13

Pustnicul

Nimic mai adevart, la ce ai spus DIANA ...
Acum nu demult am fost la un program televizat unde merg ca spectator la aplauze si in a doua parte a emisiunii, era invitat/a un/o tanar/a, spre a se dezbate problemele legalitatii si libertatii homosexuale ...
Respectivul tanar care era aproape 100% metarmofozat in femie asa de bine ca nici nu-ti venea sa crezi, avea cam 25 de ani si odata s-a ajuns la discutia unde lucreaza cu ce se ocupa, iar el a raspuns senin ca parintii sunt sprijinul sau, caci din pacate nu prea a gasit pana in prezent nici o oferta care sa-l multumeasca...
Ce intalnim aici !?
Neglijenta parintilor si iresponsabilitatea lor, care au dat din umeri nepasatori la toate apucaturile ciudate ale copilului lor si i-au indeplinit toate fanteziile, inca continuind sa-i le sustina, chiar si atunci cand poate daca l-ar fi strigat pe nume in loc de el apare o ''ea'' ...
« Ultima Modificare: 02 August, 2005, 11:12:07 a.m. de Pustnicul »

07 August, 2005, 02:28:40 p.m.
Răspuns #14

desdemona

eu va inteleg..va inteleg ca nu sunteti de acord cu homosexualii...nu este normal nu?ies din regulile noastre..din ceea ce noi si religia ne-am impus...de acord...ei vor sa iasa in evidenta...dar totusi poate o parte din ei asa se completeaza...asa se regasesc...ei nu apartin acestei lumi si cred ca ar trebui sa respectam in limita posibilului asta..si ce este normal?poate gresesc...dar eu nu ii judec..asta e viata care au ales sa o parcurga cu obstacolele lor..cu riscuri mari..(exclusi din societate)..unii dintre ei au gasit puterea...cati dintre noi ar face asta...numai ca sa demonstreze ca este puternic si ca societatea nu este scopul lui...ca ar putea oricand sa ii intoarca spatele...cred ca un procent de 1%...sper ca m-am exprimit corect in asa fel incat sa intelegeti ceea ce vreau sa zic