as vrea sa pot sa ma trezesc dimineata zambind....as vrea sa ma pot
bucura de fiecare raza a soarelui... as vrea sa pot sa ma bucur de
fiecare adiere de vant...
dar de fiecare data cand ma scol.
ma trezesc aruncat intr-o lume atata de rece... o lume straina, uneori
chiar ostila mie, o lume atata de diferita, o lume stranie, in care
vreau-nu-vreau, sunt obligat sa traiesc.
Am puncte de reper, acele puncte de reper pe care le numim prieteni,
si care imi mai alina oarecum starea asta de insingurare dar nu imi
ofera acel CEVA necesar ridicarii din melancolia si tristetea ce o
am....
Bineinteles, oricine va veni si imi va reprosa: stai toata ziua si nu
faci altceva decat sa te gandesti la lipsa iubirii...
Cat se poate de fals... cine nu ma cunoaste doar poate sa faca astfel
de afirmatii despre mine... ce fac eu ? cine sunt eu ?
Poate ca sunt mare... poate ca atunci cand altii de varsta mea "aduna
surcele", eu adun lemne.... poate ! zic poate, caci nimic nu e sigur.
Dar am facut si fac ceva. Asta conteaza. In directia in care pot, in directia in care vreau.
dar care e reversul monedei ? poate un unele spatii pe internet, poate in unele cercuri, oi fii "mare"... dar e un constrast dureros, mult prea dureros... da, mare aici, dar atata de marunt...
In fine... platesc tot... Orice lucru in lumea asta are o plata, si unele plati sunt mai grele decat altele...
Nu stiu inca cu ce am gresit, sau cu ce voi fii gresit.Poate ca odata voi stii.Sau poate ca nu. Poate ca voi trai cu gandul asta ca nu am gresit cu nimic, dar tot imi merge rau. desi stiu ca e fals.Undeva, trebuie sa fie o dreptate.In toate.
Dragostea, iubirea... da... am cunoscut-o in stropi.... dar macar cu amintirea acelor stropi, acelor iluzii, ma mai pot hrani. Ma mai pot mentine pe o linie de plutire.
Putini inteleg cum e sa fii macinat de dorul unei iubiri... sa simti nevoia, o nevoie intensa, dominatoare, sufocanta, o nevoie de a fii imbratisat, de a fii iubit.. de a cunoaste aceea aura protectoare minunata si deosebita, ce te apara de orice vis rau, de orice gand rau, de orice influenta nepotrivita, aura ce o cunosti in bratele iubitei, acolo unde caldura trupeasca se imbina cu caldura sufleteasca intr-un tot unitar si mirific, oprind timpul in loc si transformand secundele in vesnicii de contemplare a sufletului ei...
Poate ca imi e dat sa traiesc o viata asa , in insingurare... iar din iubirea ce o port in mine, iubirea asta multa ce vrea sa se reverse dar n-are asupra cui, din iubirea asta multa voi cladi vise, din vise iluzii, iar din iluzii iubiri ale viselor... iubiri, iubiri si alte iubiri, unde sa arunc, ca un surplus, tot ce produce maruntul meu suflet.