11 Octombrie, 2025, 11:52:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sinuciderea  (Citit de 18396 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 August, 2005, 11:30:08 p.m.
Răspuns #15

Evangeline

Imi pare rau desiree daca tu ai inteles ca eu critic pe cineva. Sunt furioasa pentru ca viata uneori e atat de cruda si am incercat sa va dau cateva sfaturi, in speranta ca va ajuta pe cineva, in speranta ca voi face ceva bun :-\

Lord_Saladin sincera sa fiu nu cred ca exista problema fara solutie atunci cand ai credinta. Ai grija de tine! ;)
Never, never quit!

23 August, 2005, 11:18:47 a.m.
Răspuns #16

desdemona

atunci imi cer scuze ;D...iti multumesc pt buna intentie...faci ceva bun..te implici...ca si ceilalti de altfel..ai grija de tine.pup :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 August, 2005, 06:39:08 p.m.
Răspuns #17

Evangeline

Citat
Spuneai ca te confrunti cu indiferenta... Ah, ce-as vrea eu sa ma confrunt cu indiferenta ! Dar nu, am de-a face cu alt fel de sentimente potrivnice... Prieteni am... buni, foarte buni sa zic... stiu exact ce imi lipseste, stiu exact ce imi cauzeaza aceasta stare, stiu exact din ce cauza am ajuns aici
Scuze daca am inteles gresit, insa eu inteleg ca tu ai prieteni, nu sunt indiferenti, deci le pasa de tine. In concluzie nu te urasc, ci tin la tine.

Citat
Niciodata n-am spus ca m-ar iubi cineva... dimpotriva...
Asta contrazice ce ai scris in celalalt mesaj. ::)

Citat
Dar unde nu exista nici o solutie ?
Toate problemele au o solutie (parerea mea). ;)
Never, never quit!

23 August, 2005, 09:24:51 p.m.
Răspuns #18

desdemona

da poate asa este..toate au solutii..dar daca nu stii sa alegi raspunsul?daca nu stii care e solutia cea mai potrivita?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 August, 2005, 11:52:12 a.m.
Răspuns #19

Lord_Saladin

Vizitator
 kitty, interpreteaza te rog mai cu atentia...
 am eu un fel mai ciudat de a ma exprima, stiu.... dar...
 in fine.. :)

10 Iunie, 2006, 12:21:24 a.m.
Răspuns #20

valentina

SINUCIDERILE sunt niste scuze prostesti.Cine nu este curajos pentru a infrunta viata cu bune si rele ,este un LAS.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 August, 2006, 01:27:26 a.m.
Răspuns #21

Marcat pentru stergere...

Ma va ierta Dumnezeu daca ma sinucid si plec definitiv de pe acest forum?

10 August, 2006, 02:59:49 a.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

NU! nu exista pacat mai mare decat acesta! nu avem dreptul sa ne luam viata...doar cel care ne-a daruit-o are voie! mergi intr-o biserica...sa fii doar tu si El! roaga-te....cu credinta si mai vorbim apoi! daca El nu-ti ia viata,inseamna ca nu trebuie sa se sfarseasca! totul se poate schimba intr-o clipa!totul! trebuie sa nu-ti pierzi speranta...NICIODATA!e singurul lucru pe care ti-l pot spune....daca vrei sa intelegi,e bine,daca nu....vei fi doar un alt las! o persoana care pretinde ac iubeste atat de mult ca tine ar trebui sa aiba puterea de a merge mai departe.lasitatea si iubirea nu sunt compatibile dragule!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 August, 2006, 12:13:45 p.m.
Răspuns #23

charlie

nu avem dreptul sa ne luam viata...

dar nici sa iei viata altuia. insa unii o fac, intr-un mod sau altul.

You believe but what you see
You receive but what you give

10 August, 2006, 08:18:45 p.m.
Răspuns #24

sunshine

sinuciderea este un act de lasitate. crezi ca-i va pasa ei ca nu mai esti? toti vor spune ca nu gandeai rational, nu lasa raul sa-ti ia sufletul, lupta si roaga-te , de asta ti se da incercarea de acum, sa vada cat est de tare si daca nu cazi in pacat, NU-TI VINDE SUFLETUL!!!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 August, 2006, 12:14:43 a.m.
Răspuns #25

Marcat pentru stergere...

<<Ai incredere in CONTINUUM!>> Va multumesc tuturora din LoveTime care m-ati ajutat! Cu ajutorul vostru si a lui DUMNEZEU am avut puterea de a nu ma sinucide! Motivul: Pentru iubirea mea traiesc! Maine, imediat azi! public poza (persoanei pe care o iubesc de 5 ani) si am spus ca DUMNEZEU a creat-o! Trebuie sa i-o cer LUI
ca sa fie a mea!

02 Septembrie, 2006, 04:35:05 a.m.
Răspuns #26

Paul

De acord ... nimeni nu alege sa se nasca... Poate multi sinucigasi gasesc in acest adevar piatra de temelie a justificarii gestului lor...
Cu toate astea... Dumnezeu a facut aceasta alegere pentru noi, iar restul deciziilor le-a lasat in grija noastra. Nimeni nu alege pentru noi sa fim rai, lacomi, criminali, hoti... s.a.m.d. sau calzi, altruisti, milosi, primitori... etc.
Tot noi alegem ce sa facem cu adevarata noastra viata... cea de dupa moarte... prin felul in care trecem acest relativ scurt test(viata pamanteana).
Nu condamn pe nimeni, suntem toti in masura sa ne decidem singuri soarta. Totusi soarta pentru acesti bieti nenorociti, neadaptati, psihopati, bolnavi mental sau cum vreti voi sa-i numiti nu va fi deloc roz dupa acest gest...
Iubesc, deci exist.

02 Septembrie, 2006, 11:24:29 a.m.
Răspuns #27

furia ingerului

Vizitator
Este o idiotenie sinuciderea si prin urmare a fost rezervata prostilor. Numai aceia slabii de inger si de o imbecilitate crasa ar alege o asemenea cale miseleasca de a-si anula orice sperante de mai bine pe viitor. Trebuie sa fie cu adevarat carpa si carpele se lasa astfel calcate in picioare de ceilalti deci nu ar mai conta daca s-ar lasa pe sine calcati in picioare de lipsa demnitatii de a ramane vertical si a face tot ce-ti sta in putinta sa treci peste vicisitudinile sortii. Aia e. Personal, incuvintez sinucigasii, fac un bine bagajului genetic al omenirii nefolosindu-si ereditatea pt. a duce mai departe caractere incapabile sa faca fata vietii de relatie.

02 Septembrie, 2006, 11:35:14 a.m.
Răspuns #28

desdemona

legat de sinucidre era o ideea interesanta a lui cioran...ceva de genul ca omul ar trebui sa aiba dreptul sa decida cand isi ia viata.atunci cand el crede ca nu mai are nimic de oferit oamenilor,esti implinit ca om sa isi poata pune capat zilelelor.cam as aceva..
dar a nu mai oferi nu se refera la un esec in iubire sau nu stiu ce depresie psihica.

am mai citit un caz.o persoana s-a sinucis atunci cand a vea totul...era fericita.a spus ca de ce sa nu moara cand are totul si sa moara atunci cand nu mai are nimic.

02 Septembrie, 2006, 11:41:31 a.m.
Răspuns #29

Just

Eu stiu o poveste trista. In orasul meu nu demult traia un nene si nenea acesta nu era nici psihopat si nici bolnav mintal ,era bolnav de cancer. A pierdut foarte multe kilograme ,atat de mult a slabit incat el nu mai putea sa se tine pe picioare,numai in carucuior cu rotile statea ,si acolo chinuit. Suferea de boala aceasta de multi ,multi ani.Ajunsese apoi sa nu mai poata sta nici in carucior ,avea in terasa blocului o saltea si langa un borcan in care  varsa sange tot mai des. Cine sa-l ajute? copii-scoala,sotia-munca si el singur in  dureri ingrozitoare.Cuvintele nu-mi sunt de ajuns sa descriu probabil durerile lui. Era barbat si totusi tipa, urla si plangea. Nu mai dormea ,nici un calmant nu-l mai ajuta si moartea nu-l mai salva,dumn ezeu nu-l vedea .Intr-o dimineata fata lui (in jur de 22 ani ,frumoasa foc ,semana cu el ...candva) s-a dus sa-l intrebe cum se simte si el i-a spus sa mearga in bucatarie si sa ramana acolo ,sa manance si apoi sa plece la munca. El a  ramas pe terasa  unde avea toate pustile care odata ii foloseau la vanatoarea de mistreti. A ajuns la una din ele si un glont care a trecut prin el si prin geam i-a pus capat VIETII,suferintelor.

Cum vedem fapta lui? Pe cine judecam ,pe el ? Pe Dumnezeul lui legat la ochi ?
  PS:Mie mi-a parut rau caci stiu cat a chinuit si acum imi pare rau pentru o viata pierduta.
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2006, 11:45:07 a.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."