10 Octombrie, 2025, 01:26:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebare  (Citit de 15893 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2005, 07:04:17 p.m.
Răspuns #30

Iosif

Fara discutie, poti iubi la fel de intens ca prima data
Si, cu timpul, inveti  sa poti iubi si , cine stie, poate mai intens si mai matur.

Cu timpul inveti sa iti dai seama ce simti cu adevarat. Iti dai seama ca daca te simti bine cu cineva si esti atras fizic de persoana in cauza nu este neaparat iubire. Cred ca intr-adevar, cu timpul, poti invata sa iubesti mai intens si matur. Prima iubire este prima iubire si atat. Uneori nu este nici macar atat de speciala.. (din pacate).
« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2005, 07:11:08 p.m. de Joseph S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Decembrie, 2005, 02:24:10 a.m.
Răspuns #31

ONLY DESIRE

prima iubire...a doua ...a treia...nu cred ca exista grad de comparatie intre ele!e fiecare data iubesti altfel si de fiecare data ai impresia ca va fi ultima....dar ne inselam!putine sunt cazurile in care prima iubire a fost si ultima...Cred ca e bine sa iubesti de mai multe ori pentru ca astfel in final ai mai multe sanse de a face cea mai buna alegere(experienta isi spune cuvantul) si de fiecare data simtim ca sentimentele sunt si mai puternice ca data trecuta; avem astfel posibilitatea de a trai clipe de neuitat si evitam monotonia ce ne otraveste sufletele!intr-adevar o noua iubire poate aduce cu sine si o noua suferinta!dar ce rost ar mai avea viata daca ni s-ar indeplini toate dorintele?daca am inceta sa mai visam?.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Decembrie, 2005, 08:15:20 p.m.
Răspuns #32

Laudinha

Vizitator
Buna Lord_Saladin !
M-am gandit sa-ti raspund si eu ,vand in veder faptul ca intrebarea ta mi sa parut buna.Nu stiu daca te aflii in situatia pe care o descrii,dar iti pot spune cu siguranta ca DA; poti  avea o mare iubire pe care tu o pretuiesti..si care din pacate se poate stinge;poti iubi cu aceeasi intensitate sau poate mai mare o alta persoana.Important este sa nu ne pierdem speranta si sa traim mereu in prezent si nu in trecut,cum spui tu de amintiri...Da ,ramanem cu amintiri  e adevarat si nimeni nu ne impiedica sa nu ramanem cu ele, dar nu uita ca locul lor este in trecut, de aceea se numesc amintiri;)10% din inima ta poate apartine cui vrei tu pentru restul vietii.Fiecare iubire e diferita!!
Si nu uita: prima iubire  e mai importanta ci ultima!!
-un pupic

08 Ianuarie, 2006, 04:38:23 p.m.
Răspuns #33

curtezanu

intrebarea ce ai propus o e indreptatita.. ne confruntam (unii mai des, altii mai rar) cu situatia in care suntem cazuti in genunchi fara putere de a ne sterge urmele de pe pantaloni... si vine cineva si incearca sa ne ridice... ce e de facut? sa lasam in urma totul, ca si cum nu s-ar fi intamplat? NU... sa zabovim sa vedem daca persoana chiar vrea sa ne ridice sau a fost un gest fugar? NU... sa ramanem intinsi,, poate ca cel/cea care ne-a daramat va eni si ne va ridica... NU NU NU... atunci ce e de facut?
Solutia (parerea mea) e ca sa ne ridicam binisor,, sa acceptam mana intinsa... si sa o luam de la capat.. dar din punctul in care am ramas... sa invatam din greselile trecutului, sa nu regretam nimic, ca ceea ce ni s-a intamplat are ca ezultat pe cel care esti tu acum... si dca iti place cum esti acum, nu regreta nimic... iar daca nu ti place... schimba te... sau consulta un psiholog.. :)

intr-un cuvant? se poate iubi... poate la fel de mult... mie mi s a intamplat... am crezut ca am iubit cat puteam eu de mult... tipa a plecat intr o buna zi fara nici o explicatie... din relatia asta a iesit un roman.. va dati seama cat de mult am iubit o... dar.. acum iubesc mai mult... cand ma uit in urma ma gandesc ca de fapt aia nu a fost iubire.. a fost o pasiune ... fie ea mai mare sau mai mica, dar pasiune a fost...

se spune ca iubesti o singura data in viata... restul sunt doar incercari de a gasi iubirea...

si nu uitati.. orice sut in fund e un pas inainte... nu carecumva sa-l faceti inapoi ...

play safe!!!
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

17 Ianuarie, 2006, 09:55:23 a.m.
Răspuns #34

pinky_girl

Eu zic ca se poate,dar e foarte greu sa uiti ce a fost in trcut daca chiar iubesti cu adevarat...Dar daca ai pierdut iubirea inseamna ca nu te merita....Cand o usa se inchide sunt o mie care se deschid in urma ta....... ;)
bla bla blah

26 Ianuarie, 2006, 08:04:59 a.m.
Răspuns #35

sunshine

:-[Lord, tu zici ca NU?? :o :'( ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\