intrebarea ce ai propus o e indreptatita.. ne confruntam (unii mai des, altii mai rar) cu situatia in care suntem cazuti in genunchi fara putere de a ne sterge urmele de pe pantaloni... si vine cineva si incearca sa ne ridice... ce e de facut? sa lasam in urma totul, ca si cum nu s-ar fi intamplat? NU... sa zabovim sa vedem daca persoana chiar vrea sa ne ridice sau a fost un gest fugar? NU... sa ramanem intinsi,, poate ca cel/cea care ne-a daramat va eni si ne va ridica... NU NU NU... atunci ce e de facut?
Solutia (parerea mea) e ca sa ne ridicam binisor,, sa acceptam mana intinsa... si sa o luam de la capat.. dar din punctul in care am ramas... sa invatam din greselile trecutului, sa nu regretam nimic, ca ceea ce ni s-a intamplat are ca ezultat pe cel care esti tu acum... si dca iti place cum esti acum, nu regreta nimic... iar daca nu ti place... schimba te... sau consulta un psiholog..

intr-un cuvant? se poate iubi... poate la fel de mult... mie mi s a intamplat... am crezut ca am iubit cat puteam eu de mult... tipa a plecat intr o buna zi fara nici o explicatie... din relatia asta a iesit un roman.. va dati seama cat de mult am iubit o... dar.. acum iubesc mai mult... cand ma uit in urma ma gandesc ca de fapt aia nu a fost iubire.. a fost o pasiune ... fie ea mai mare sau mai mica, dar pasiune a fost...
se spune ca iubesti o singura data in viata... restul sunt doar incercari de a gasi iubirea...
si nu uitati.. orice sut in fund e un pas inainte... nu carecumva sa-l faceti inapoi ...
play safe!!!