Mie imi lipsesc provocarile de creatie, cele pe care le-a propus Lorelei, de cateva ori. Apoi imi lipsesc discutiile care incita la documentare. Imi lipseste si mie atmosfera de la han, dansurile, versurile naive de acolo, si daca ar fi dupa mine as propune sa se reintre in atmosfera de acolo si sa nu se scrie decat in versuri de acel gen.
Am fost mereu de parere ca pe un forum, mai ales unul ca al nostru, e bine sa scrii atunci cand ai ceva de spus, atunci cand poti sa completezi, sa aduci ceva nou subiectului in discutie. Ceva folositor, cuviincios si adevarat. Cred ca asta e "mentalitatea" ce trebuie cultivata pe lovetime. Atunci cand avem probleme e bine sa avem cu cine sa le impartasim, insa si asta trebuie facuta selectiv. Adica nu sa ne plangem de dragul de a ne plange sau de a fi compatimiti ci pentru a primi un sfat, un ajutor la o situatie care inca mai suporta asa ceva. Altfel riscam sa ii impovaram pe cei care ne citesc cu situatii limita care nu fac altceva decat sa scada din placerea de a intra pe site.
Legat de problema conturilor, JS, eu as sustine, totusi, initiativa lui Iulian de a sterge conturile utilizatorilor inactivi de ceva vreme, dar, asa cum ii spuneam si lui, inainte de asta as pune un anunt prin care sa dam ocazia celor care prefera sa stea in umbra sa se implice. Asa putem sa vedem cine vrea sa fie alaturi de noi si cine e nepasator.
Astept si eu alte idei.