10 Octombrie, 2025, 06:09:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declinul Lovetime-ului  (Citit de 22035 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 August, 2005, 07:42:38 p.m.
Răspuns #15

Pustnicul

Toate la timpul lor  ::) ...
Linkuri multe pe google asta nu conteaza, caci de exemplu autosite.ro libraria de forumuri o bate vantul mai mult ...
Acum ca lovetime nu e un al doilea softpedia e si normal, caci la un asemenea forum iti trebuie multa bataie de cap si bineanteles cine sa se ocupe de el, adica oameni platiti si bine pregatiti in domeniu.
Dar as avea o intrebare pentru cei care considera forumul lovetime in declin .., ce-i lipseste acestui forum fata de altele ?
Priviti de exemplu forumul de pe 121.ro. Veti vedea cat de multe ii lipseste, incepand de la avatarul utilizatorilor, terminand cu functia de messenger pe care acest forum o are si nu pot decat sa-l felicit pe viulian, caci nu a lipsit forumul de asa ceva.
Din punctul meu de vedere, forumul e foarte bine realizat si ca nu sunt prea multi utilizatori pe el, adica mai bine zis nu prea se arunca intr-o discutie .., nu face nimic, nu fiti tristi, ca poate cine stie odata prietenii virtuali si vechi de pe forumul lovetime se vor gandi, daca tot sunt impreuna mereu, atunci sa fie odata toti numai ca inlocuind virtualitatea cu realitatea  ::) ...
« Ultima Modificare: 26 August, 2005, 07:45:14 p.m. de Pustnicul »

26 August, 2005, 09:22:34 p.m.
Răspuns #16

desdemona

eu nu vreau sa cred ca declina...imi pare rau ca am inceput atat de pesimist pe acest site..era la limete si simteam nevoia de a ma elibera..de a gasi o vorba buna...si in ciuda faptului ca vb atat de dramatic tot s-au gasit cativa care sa-mi adreseze cateva cuvinte...si le multumesc...mi-am dat seama ca am gresit la inceput cand am luat acest site un loc unde imi spun suferintele si gata..nu..acest site este ca Hanul Ancutei..locul care ii unea toate tipurile de oameni..aici se stabilesc prietenii...aici imparti bucuriile si fericirile...asta este o mare familie...asta am observat eu..care nu sunt de foarte mult timp aici...stiu ca nu sunt considerata inca de a familiei..inca mai am de muncit..dar fac asta cu tot dragul..pt ca va respect pe toti...si am atatea de invatat de la voi..
am cicit o parte din hanul minervei...cat de placut ar fi sa mai fie..imi imaginez cat de bine va simteati acolo..imi pare rau ca nu am intrat mai devreme pe acest site...
vad zilnic multi care se inscriu dar nu vad nimic scris de ei..ma intristeaza..pentru ca as fi vrut sa vorbesc si cu ei..sa impartim noi pareri..sa ne impunem punctul de vedere..acum foarte putini mai scriu aici...pt ca pun pariu ca daca ar scrie mai multi si discutiile ar fi mai interesante..si inepuizabile...
trebuie sa facem ceva..vreau sa fac ceva..pentru ca trebui sa recunosc ca imi sunteti dragi...imi este drag acest site...aceasta familie...ar fi pacat sa se destrame...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 August, 2005, 02:07:06 p.m.
Răspuns #17

Lord_Saladin

Vizitator
  Site-ul e superb facut, Iulian face o treaba excelenta, NU AICI ESTE PROBLEMA TOVARASI, ci in mentalitatea majoritatii utilizatorilor, atat a celor ce au luat-o la fuga, cat si a celor ce stau ascunsi....

27 August, 2005, 02:40:05 p.m.
Răspuns #18

desdemona

si ce poate fi facut?exista oare vreo solutie?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 August, 2005, 02:51:17 p.m.
Răspuns #19

Lord_Saladin

Vizitator
   Sa facem cumva de asa atragem valuri mari de vizitatori, si din acele valuri de vizitatori, vor ramane oamenii faini, oamenii seriosi, carora chiar le pasa, si care chiar vor sa faca ceva...

27 August, 2005, 03:15:32 p.m.
Răspuns #20

viulian

Administrator
Uitati un grafic cu zilele de inactivitate.. In sensul ca doar vreo 250 de useri au avut activitate in ultimile zile, restul de vreo 700 avant mai mult de 50 de zile de cand nu s-au mai logat.

Si 300 de useri au minim 200 de zile de cand nu s-au mai logat..

27 August, 2005, 03:17:50 p.m.
Răspuns #21

Lord_Saladin

Vizitator
 Ce naiba ne facem, mai Iuliane atunci ?  :-\

27 August, 2005, 03:31:00 p.m.
Răspuns #22

viulian

Administrator
Pai propun sa sterg :D userii care au mai putin de 5 posturi, si mai mult de 6 luni de inactivitate...

Adica totusi daca un user a contribuit cu multe posturi, dar nu a mai intrat dupa aceea, nu cred ca e bine sa ii stergem posturile, din respect pentru ca s-a straduit..

Voi ce ziceti ? Cu Diana am vorbit, si e de acord..

[LATER EDIT]
Oricum, as vrea ca azi sa mai fac niste statistici - vi le voi prezenta - si decidem atunci si mai in conostinta de cauza..

27 August, 2005, 03:32:46 p.m.
Răspuns #23

Lorelei

Pai... votem pentru, poti sa te pui rau cu stapanirea?  ;D ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 August, 2005, 03:34:18 p.m.
Răspuns #24

Lord_Saladin

Vizitator
 Faca-se voia "boborului"...
 Dar mentalitatile cum le schimbam ?

27 August, 2005, 03:40:47 p.m.
Răspuns #25

viulian

Administrator
Dar mentalitatile cum le schimbam ?

Aici mai greu, nu avem cum sa schimbam oamenii...

27 August, 2005, 04:22:06 p.m.
Răspuns #26

Iosif

Sugestie: Nu stergeti conturile existente. Problema nu este numarul prea mare de utilizatori inregistrati, problema este lipsa de activitate.
In aces caz eu propun ca cel putin o data pe luna sa se trimita pe e-mail o parte din cele mai interesante subiecte abordate in aceea luna. De asemenea consider ca sunt multi care se inregistreaza, incearca sa scrie ceva si primesc un mesaj care le explica frumos ca trebuie sa rabde pana contul lor va fi activat de catre administrator/moderatori. In acest caz persoana respectiva iasa de pe site, si cred ca mare parte din ei uita sa mai revina. De aceea cred ca in momentul in care contul a fost activat trebuie neaparat trimis e-mail care sa confirme acest lucru.
Legat de stergerea conturilor: Ar trebuii ca dupa o luna de inactivitate sa se trimita automat e-mail de atentionare. Ar trebuii sa se trimita trei astfel de e-mailuri (unul pe luna) iar cand se implineste a patra luna contul respectiv sa fie (eventual) sters.
Iuliane, cred ca este momentul sa activezi limba romana, asa o sa inteleaga mai multa lume meniul.
O sa reiau problema semnalata legat de Google: Pune harta aceea de link-uri. In momentul de fata LoveTime NU ESTE INDEXAT DE GOOGLE! Crede-ma ca venea multa lume de pe google ca urmare a cautarilor dupa diversi termeni de pe site.
Vrei rating la poezii sau subiecte? Anunta-ma si in 10 minute o sa ai ocazia sa votezi pentru poezia/subiectul favorit.

Sa fiti iubiti!
« Ultima Modificare: 27 August, 2005, 04:24:14 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 August, 2005, 08:53:16 p.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
Mie imi lipsesc provocarile de creatie, cele pe care le-a propus Lorelei, de  cateva ori. Apoi imi lipsesc discutiile care incita la documentare. Imi lipseste si mie atmosfera de la han, dansurile, versurile naive de acolo, si daca ar fi dupa mine as propune sa se reintre in atmosfera de acolo si sa nu se scrie decat in versuri de acel gen.
Am fost mereu de parere ca pe un forum, mai ales unul ca al nostru, e bine sa scrii atunci cand ai ceva de spus, atunci cand poti sa completezi, sa aduci ceva nou subiectului in discutie. Ceva folositor, cuviincios si adevarat. Cred ca asta e "mentalitatea" ce trebuie cultivata pe lovetime. Atunci cand avem probleme e bine sa avem cu cine sa le impartasim, insa si asta trebuie facuta selectiv. Adica nu sa ne plangem de dragul de a ne plange sau de a fi compatimiti ci pentru a primi un sfat, un ajutor la o situatie care inca mai suporta asa ceva. Altfel riscam sa ii impovaram pe cei care ne citesc cu situatii limita care nu fac altceva decat sa scada din placerea de a intra pe site.

Legat de problema conturilor, JS, eu as sustine, totusi, initiativa lui Iulian de a sterge conturile utilizatorilor inactivi de ceva vreme, dar, asa cum ii spuneam si lui, inainte de asta as pune un anunt prin care sa dam ocazia celor care prefera sa stea in umbra sa se implice. Asa putem sa vedem cine vrea sa fie alaturi de noi si cine e nepasator.
Astept si eu alte idei.

27 August, 2005, 09:56:57 p.m.
Răspuns #28

desdemona

eu tind sa fiu de acord cu JS.Este buna ideea cu e-mailurile.
eu vad ca pe site vin zilnic noi oameni,dar nu scriu nimic,ce ar fi daca i-am trimite mesaje de incurajare,noi cei de aici,nu un mesaj standard ci pur si simplu ceea ce iti vine pe moment.Cred ca ar merita efortul,asa poate capata curaj si vor posta aici.Ce credeti? ;D

p.s Eu deja am incercat asta si am avut succes mi-a multumit. :) ::)
« Ultima Modificare: 27 August, 2005, 10:03:08 p.m. de desiree »

27 August, 2005, 10:04:24 p.m.
Răspuns #29

charlie

....un anunt prin care sa dam ocazia celor care prefera sa stea in umbra sa se implice. Asa putem sa vedem cine vrea sa fie alaturi de noi si cine e nepasator.

asa mi se pare cel mai indicat. adica omul este anuntat in ce situatie se afla si poate lua masuri, sau nu.
mi se pare cea mai buna solutie. un mail de "avertizare", apoi inca unul (daca e nevoie), iar intr-un final.....

You believe but what you see
You receive but what you give