10 Octombrie, 2025, 08:02:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: A obtine ceea ce iti doresti  (Citit de 11373 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Ianuarie, 2006, 11:58:58 p.m.
Răspuns #15

Lady Allia

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit." - Franz Kafka

08 Februarie, 2006, 11:22:09 p.m.
Răspuns #16

crocantzel

Vizitator
Postez aici un citat dintr-un film: "Oare ce inseamna fericirea?Sa ajungi unde ti-ai dorit si sa fii singur si gol, sau sa ramai ceea ce esti, cu visuri si inconjurat de prieteni?"Asta va intreb si eu pe voi...Sau"Fericirea e ceva ce n-o sa gasesti niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergitoata viata...." Daca nu am avea visuri,cum am putea trai? Ati vazut filmul Equilibrum?Exact despre asta este vorba acolo...O lume fara vise e olume cenusie, trista, o lume in care doar tiranii si despotii ar pute trai, insa si ei doar pentru putin timp.Fiecare trebuie sa viseze.Cineva spunea odata "Copilul traiete intr-o lume a imaginatiei si a viselor. Sa devii adult nu inseamna sa renunti la acea lume."Daca nu am visa de mici sa devenim intr-o zi catata sau ca fratele mai mare,unde am ajunge? Nu cumva am ramane doar o...De fapt, ce am fi? Vroiam sa fac ocomparatie cu un animal,ceva, dar m-am gandit,oare nu orice animal are vise?Poate sunt putin stupid acum,dar ia puneti-va intrebarea asta?Oare o maimuta nu viseaza sa fie rege in Tara Bananelor?Nu stiu, dar mi s-ar parea normal...

26 Noiembrie, 2006, 02:47:12 a.m.
Răspuns #17

digitty

"În viata exista doua tragedii. Una e sa nu obtii ceea ce doresti. Cealalta e sa obtii." (G.B. Shaw)

dar de cand stim noi daca ceea ce ne dorim e spre binele nostru?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

27 Noiembrie, 2006, 12:19:15 p.m.
Răspuns #18

Miss M.

Se spune ca in viata trebuie sa-ti doresti totul ca sa poti obtine macar jumatate ...  incearca sa nu te multumesti cu putin pentru ca vei ajunge sa te obisnuiesti cu NIMIC .
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Noiembrie, 2006, 04:17:08 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

inseamna ca esti al naibii de norocos daca obtii macar un lucru pe care ti-l doresti si al naibii de fraier daca nu te multumesti cu el .. nu toata lumea obtine macar un sfert din ceea ce isi doreste ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?