Postez aici un citat dintr-un film: "Oare ce inseamna fericirea?Sa ajungi unde ti-ai dorit si sa fii singur si gol, sau sa ramai ceea ce esti, cu visuri si inconjurat de prieteni?"Asta va intreb si eu pe voi...Sau"Fericirea e ceva ce n-o sa gasesti niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergitoata viata...." Daca nu am avea visuri,cum am putea trai? Ati vazut filmul Equilibrum?Exact despre asta este vorba acolo...O lume fara vise e olume cenusie, trista, o lume in care doar tiranii si despotii ar pute trai, insa si ei doar pentru putin timp.Fiecare trebuie sa viseze.Cineva spunea odata "Copilul traiete intr-o lume a imaginatiei si a viselor. Sa devii adult nu inseamna sa renunti la acea lume."Daca nu am visa de mici sa devenim intr-o zi catata sau ca fratele mai mare,unde am ajunge? Nu cumva am ramane doar o...De fapt, ce am fi? Vroiam sa fac ocomparatie cu un animal,ceva, dar m-am gandit,oare nu orice animal are vise?Poate sunt putin stupid acum,dar ia puneti-va intrebarea asta?Oare o maimuta nu viseaza sa fie rege in Tara Bananelor?Nu stiu, dar mi s-ar parea normal...