10 Octombrie, 2025, 12:18:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare catre iubita viselor...  (Citit de 18655 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Ianuarie, 2006, 05:10:53 p.m.
Răspuns #15

sunshine

???Sa auda si sa vina????Dar , oare nu e deja acolo? Eu asa credeam.Asa am inteles. ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Ianuarie, 2006, 05:39:07 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

:)...da este...si ma bucur din tot sufletul meu pentru ei...merita amandoi sa cunoasca adevarata iubire si sa fie fericiti...clipele nu dor atat de tare atunci cand le pierzi, dar te golesc atunci cand sunt si nu le traiesti...!
Sper sa cunoasca amandoi o iubire de basm...o iubire a implinirilor...o iubire de "sufletel si sufletica"...pentru ca acolo unde doua suflete cunosc implinirea si iubirea...nimic nu le poate sta impotriva...!  :)

26 Ianuarie, 2006, 07:40:06 p.m.
Răspuns #17

desdemona

si eu asa am inteles! ;D
si Doamne cat de mult ma bucur pentru ei...inca o data Dumnezeu a demonstrat ca iubirea este cel mai de pret dar pe care ni l-a dat,a demonstrat ca exista..

Sper ca fericirea sa le bata din nou la usa,si ca o vor primi cu drag si nu o vor mai lasa sa plece..niciodata :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Ianuarie, 2006, 02:02:16 p.m.
Răspuns #18

Lord_Saladin

Vizitator
Fericirea a pierit....

A venit si a pierit precum vantul caldut din toiul iernii, care pare sa aduca primavara, dar defapt aduce, norii grei ce isi  vor cerne zapada grea si rece asupra pamantului

Mi-a ramas durerea, o durere de nesuportat...
Lacrimi...

Din nou lacrimi...

Mi-a batut la usa dragostea, am primit-o, i-am deschis portile, dar vantul cel aspru si greu al sortii, mi-a rapit-o, nu inainte insa de a-mi lasa un strop de fericire, un strop de lumina in viata, pe care il voi purta, cu siguranta, pana la moarte....

S-a taiat, sa ales, s-a impartit...
Dar a si ramas...
Poate ca Dumnezeu a vrut asa...

Poate ca acele legi divine si omenesti, enuntate de milenii si evuri, au un mod al lor de a actiona, un mod taios, puternic si aducator de durere....

Pierd tot, dar raman totusi bogat, caci am strans o parte, am pus un soare in inima mea, soare ce va fii acolo mereu..

01 Februarie, 2006, 10:25:40 a.m.
Răspuns #19

digitty

Eu cred ca sunt multe fete care te-ar iubi daca te-ar sti cu adevarat. Mie una mi-ar placea la nebunie sa iubesc un astfel de baiat,dar sa ma iubeasca si el :)  Scriei iubitei viselor si intr-o zi,cand te vei astepta mai putin,sigur o vei (re)intalni. Poate only u are dreptate.Daca iti citeste in fiecare zi gandurile si suferinta pe care o ascunzi in suflet? iti dai seama ce dezamagire va avea cand va vedea ca ai renuntat la speranta?
Aceasta scrisoare este mult prea frumoasa pentru a se sfarsi aici...
  Durerea este mult mai usor de suportat atunci cand o transformi in versuri si ritmuri,in poezii (care sunt minunate).
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.