) Iubirea nu creeaza monstrii pentru ca nu poate sa o faca.
sa luam un exemplu :
Pana sa apara o anumita persoana in viata mea eram o persoana sociabila,altruista,iertatoare,fidela....Iubirea pentru acea persona m-a schimbat:am devenit egoista...nu-mi pasa peste sentimentele cui calc sa fiu cu persoana respectiva
Only U.... nu iubirea te-a transformat...ci teama! teama ca vei pierde ocazia de afi cu el . SI teama asta vine din nesiguranta ta ca persoana. Probabil nu ai incredere in tine si el era cel prin ochii caruia vedeai lumea. Se intampla all the time. Teama si nesiguranta te-au facut sa devii rece si sa nu-ti pese de ceilalti ...nu iubirea

..
Nu e nimic personal..am luat exemplul tau pentru ca este la indemana!
Poate vreti sa privim altfel lucrurile:
Lumea noastra functioneaza pe principiul DUALITATII sau POLARITATII. este una din legile care ne guverneaza (Nord - SUD, CALD -RECE , ZI-NOAPTE, BINE-RAU)
IN esenta nu exista notiunea de "RAU". Raul este doar un bine "pervertit" ori dus la extrem. Sa zicem ...Munca nu e nicidecum un lucru rau. Munca este un lucru nobil, te ajuta sa ai un statut in societate, sa iti castigi existenta si sa asiguri unn trai decent familiei. Insa cand MUNCA devine o prioritate..cand muncesti 16 ore pe zi si nu mai ai timp de ai tai..de prieteni de nimic altceva....ai dus lucrul acesta la extrem si MUNCA devine in contextul acesta un lucru rau.
La fel este si cu Iubirea; Iubirea este cel mai frumos lucru care exista in Universul asta..si nimic nu se compara cu cee traiesti cand iubesti pe cineva. Cand IUbirea aceasta a ta...te consuma fizic si psihic, cand stimti ca nu mai poti trai fara celalalt..tu nu mai ai un punct de echilibru...si IUBIREA se transforma ori in POSESIVITATE..ori in GELOZIE...ori in AGRESIVITATE sau URA.... Dar nu iubirea este cea care te face sa te porti asa ...ci lipsa de echilibru !
Sper ca am explicat ca sa fie usor de inteles.
Iubirea e iubire mereu
Iubirea fara ca tu sa ai echilibru in viata ta devine : posesivitate, gelozie, ura, Iar astea..nasc monstrii!
// Q